Česko – Finsko 1:3 (kon.)
konec
Česko
1:3 (0:0, 1:3, 0:0)
Finsko
Neděle 11.11.2012, 11:00 • Gärdehov, Sundsvall • Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    38:50
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Sen o bodovém zisku české dvacítky na turnaji ve Švédsku se rozplývá. VILLE JÄRVELÄINEN dává druhý gól v dnešním zápase a využitá přesilovka posílá do Finy do vedení 3:1. Asistence: Juusso Vainio, Alexandr Barkov.
     
    37:01
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Podobně jako v prvním zápase se Švédy i teď Češi bleskově po vyrovnání na 1:1 inkasují druhý gól. U tyče zůstal zcela nepokrytý ARTTURI LEHKONEN, který čtvrtým gólem na turnaji vrací náskok na stranu "Suomi". Asistence: Robert Leino, Miro Aaltonen.
     
    36:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Při hře ve čtyřech na obou stranách je vyrovnáno! PETR BERÁNEK prostřelil ránou na zadní tyč Korpisala a výběr Miroslava Přerosta tak drží naděje na první zisk na turnaji. Bez asistence.
     
    26:33
    Finsko právě vstřelilo branku!
    VILLE JÄRVELÄINEN dostal hromadu času a klidu na střelbu a propálil Lukáše tvrdou bombou nad rameno. Asistence: Esa Lindell.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 37. Beránek - 27. Järveläinen (Lindell), 38. Lehkonen (Leino, Altonen), 39. Järveläinen (Vainio, Barkov)


    Česko: Lukáš (Dolejš) - Zadražil, Kvapil, Jeník, Štencel, Gewiese, Doudera, Hammerbauer, Urbanec - Koblasa, Simon, Tomeček - Beránek, Němec, Rousek - Králík, Březina, Stloukal - Doležal, Wasserbauer, Matúš. Trenér: Miroslav Přerost.
    Finsko: Korpisalo (Ullberg) - Lindbohm, Ristolainen, Lindell, Vainio, Parkkonen, Pokka, Auvinen - Haapala, Barkov, Järveläinen - Ikonen, Aaltonen, Lehkonen - Hännikäinen, Leino, Nykopp - Nyberg, Rekonen, Harjama. Trenér: Harri Kristian Rindell.

    Rozhodčí: Nord, Sjöqvist - Nordlander, Örjan
    bahis siteleri