Třinec – Kladno 4:3 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 4:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:3 (2:1, 2:0, 0:2)
Rytíři Kladno
Pondělí 12.11.2012, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:42
    Kladno je bez brankáře v šesti v poli.
     
    58:42
    Kladno si vybralo oddechový čas.
     
    52:59
    Hosté mohli udeřit ve vlastním oslabení! Třinecký Růžička nejprve při střele zlomil hůl, do protiakce se poté dostala dvojice Plekanec - Tlustý. Zakončoval druhý jmenovaný, kotouč letěl nad branku!
     
    52:28
    Oceláři si mohou oddychnout od kladenského tlaku. Slezané si zahrají přesilovku, na trestnou lavici usedl kladenský kapitán Pavel Patera. Ten se provinil podražením.
     
    51:20
    Štěstí opět pomohlo domácím! Od levého mantinelu se k tvrdé střele napřáhl Tomáš Plekanec, kotouč mířil mezi Hamerlíkovy betony! Třinecký gólman sice puk zastavil, ten mu ale vypadl a Hamerlík o tom nevěděl! Naštěstí pro Slezany poblíž byli jen domácí obránci, kteří uklidili neposednou gumu pod Hamerlíka.
     
    50:24
    Hamerlíkovi teď při jednom ze zákroků vypadl kotouč z lapačky, naštěstí pro domácí poblíž stál Klesla, který odpálil puk přes všechny čáry!
     
    49:03
    Obrovské štěstí na straně domácích! Hamerlík nejprve fantastickým zákrokem zastavil tečovanou střelu Židlického, po Plekancově dorážce ho zachránila pravá tyč!
     
    48:02
    Domácí čekají těžké chvíle. Oceláři jdou do čtyř, nepovoleným způsobem hrál Jiří Polanský, který trefil jednoho ze soupeřů do obličeje.
     
    47:20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Radují se naopak Rytíři a ze zápasů se stává pořádné drama! Menších zmatků v domácí obraně dokázal využít hostující MICHAL DRAGOUN, který střelou pod horní tyč nedal Hamerlíkovi žádnou šanci! Asistence: Jiří Kuchler, Ivan Majeský.
     
    46:46
    Vše může být jinak! Před Cháberou vznikla velmi nepřehledná skrumáž, domácí hokejisté se radují ze vstřelené branky! Sudí si vše zkontroluje u videa!
     
    46:05
    A utkání mohlo být ještě dramatičtější! Před Hamerlíkem dostal kotouč Jiří Bicek, jenž se bekhendem pokusil překonat třineckého gólmana mezi betony! Hamerlík ale dokázal včas srazit nohy k sobě a zabránit tak další brance ve své síti!
     
    45:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hra se poté přesunula na opačnou stranu a Rytíři vsítili svou druhou branku! Hamerlík sice dokázal zastavit dva pokusy Jiřího Kuchlera, nakonec ale nestačil na dorážku MICHALA DRAGOUNA! Asistence: Jiří Kuchler.
     
    41:15
    Přesilovka pro domácí, na trestnou lavici usedl David Růžička, který dostal dvě minuty za podražení.
     
    38:29
    Po chybě domácí obrany se tváří v tvář Hamerlíkovi ocitl Jiří Tlustý. Hostující forward zvolil střelu mezi betony, slovenský brankář ve službách Třince ztečoval puk mimo svou svatyni!
     
    34:50
    Hosté mohli snížit a bylo by to způsobem kuriózním! Jan Hlaváč nahazoval kotouč do brankoviště, tam ho Galvas tečovat směrem do třinecké branky! Černá guma se nakonec odrazila od pravé tyči domácí branky!
     
    34:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí jdou do tříbrankového trháku! V tomto případě se osvědčilo známé rčení: Nedáš, dostaneš! Před čtvrtým gólem domácích šli Tlustý s Plekancem do přečíslení, Hamerlík tuto šanci zastavil bravurním zákrokem! Puk se poté dostal k Martinu Růžičkovi, který našel na útočné modré stojícího VÁCLAVA VARAĎU, jenž přesnou střelou do rohu branky posílá Oceláře do komfortnějšího náskoku! Asistence: Martin Růžička, Lukáš Zíb.
     
    28:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři odskakují na rozdíl dvou branek! To, co se nepovedlo Zagrapanovi, se podařilo DAVIDU KVĚTOŇOVI! Třinecký forward se dostal mezi kruhy, odkud vystřelil! Kotouč se po odrazu od obou tyčí zastavil o síť hostující branky! Asistence: Jiří Polanský, Marek Zagrapan.
     
    22:57
    Druhá přesilovka pro Oceláře. Na trestnou lavici usedá David Kuchejda, který zasáhl Varaďu do obličeje. Kuchejda dostal dvě minuty za vysokou hůl.
     
    21:39
    Obrovská šance Davida Růžičky! Kladenský bek se nejprve dostal ke střele, tou ale netrefil branku. Jenže kotouč se od zadního mantinelu odrazil zpět na hůl hostujícího Růžičky, ten svou dorážkou ale trefil jen přesunujícího se Hamerlíka!
     
    20:19
    Oceláři mohli vést o dvě branky! Střelu Hrabala od modré Chábera nedokázal zastavit, následná dorážka Radko Bonka skončila na tyči!
     
    19:49
    Ve velké šanci se ocitl Radek Bonk, kterého hledal Rákos. Třinecký kapitán mohl pálit bez přípravy, kotouč mu ale v rozhodujícím okamžiku přeskočil hokejku!
     
    17:20
    Přesilovku si zahrají také kladenští Rytíři. Daniel Rákos se tak snažil vybojovat kotouč, až při svém počínání podrazil Pavla Pateru. Rákos si odsedí dvě minuty.
     
    16:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané otáčejí vývoj zápasu! I hráč formátu Tomáše Plekance může udělat chybu. Plekanec se snažil rozehrát od vlastní branky, trefil však jen hokejku DAVIDA KVĚTONĚ! Třinecký forward udělal kličku do středu hřiště a střelou pod horní tyč posílá Oceláře do vedení! Bez asistence.
     
    16:12
    Martin Růžička šel do akce jeden proti jednomu, třinecký snajpr se rozhodl pro střelu skrz obránce. A nadělal brankáři Cháberovi pořádné starosti! Kotouč se totiž otřel o hokejku bránícího hráče, Chábera zastavil černý nesmysl jen s vypětím všech sil!
     
    14:59
    Obrovská šance Ocelářů! Po střele Rostislava Klesly kotouč prošel Cháberovi za záda, těsně před brankovou čarou ho však odpálil jeden z hostujících beků! Puk však přistál na čepeli Martina Růžičky, který tvrdou střelou ale trefil jen masku brankáře Rytířů!
     
    14:08
    Růžička chtěl skrz brankoviště najít volného Bonka, hostující gólman jeho úmysl vystihl, málem si ale při zákroku srazil kotouč do vlastní sítě!
     
    12:43
    Oceláři si zahrají početní výhodu. Pronikající Orsava byl na modré zastaven Vladimírem Kamešem. Jeho počínání si u rozhodčích vysloužilo dvě minuty za podražení.
     
    11:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři srovnávají krok! Třinečtí se po šarvátce pustili do neskutečného tlaku, pramení z toho vyrovnávající branka! Kotouč se dostal na modrou odkud pálil Lukáš Galvas! Chábera tuto střelu ještě dokázal vyrazit, proti dorážce MARTINA RŮŽIČKY už ale byl krátký! Asistence: Lukáš Galvas, Jan Peterek.
     
    10:42
    Na trestnou lavici usedají:
    Za hosty Ivan Majeský (2 min - vysoká hůl + 2 min - hrubost) a David Růžička (2 min - hrubost).
    Za domácí Josef Hrabal (2 + 2 min - hrubost) a Václav Varaďa (2 min hrubost).
     
    03:47
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři otevírají skóre zápasu! JAROMÍR JÁGR převzal na vlastní modré kotouč, projel skrz čtyři bránící hráče a střelou švihem vymetl pavučinky v Hamerlíkově svatyni! Asistence: Marek Židlický.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 12. Růžička (Galvas, Peterek), 17. Květoň, 29. Květoň (Polanský, Zagrapan), 35. Varaďa (Růžička M., Zíb) - 4. Jágr (Židlický), 46. Dragoun (Kuchler), 48. Dragoun (Kuchler, Majeský)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) - Zíb, Hrabal, Galvas, Roth, Ovčačík, Klesla, Klouček, Lojek - Růžička, Bonk, Varaďa - Zagrapan, Peterek, Květoň - Rákos, Polanský, Orsava - Adamský, Podešva, Klimenta
    Rytíři Kladno: Chábera (Cigánek) - Židlický, Kameš, Růžička D., Majeský, Piskáček, Procházka - Tlustý, Plekanec, Jágr - Hlaváč, Patera, Bicek - Kuchler, Dragoun, Kuchejda - Eberle, Melka, Lukáč

    Rozhodčí: Husička, Blecha - Bryška, Novák
    bahis siteleri