HC Kladno – HC Litvínov 3:1 (kon.) | Zlín – Slavia 3:4 (kon.) | HC Plzeň – Ústí n/L 5:4 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 3:4 (kon.) | Jihlava – Liberec 5:2 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 2:3 (kon.)
Pardubice – Sparta 1:4 (kon.) | Motor ČB – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:3 (0:1, 1:2, 1:0)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 15.11.2012, 18:00 • KAJOT ARENA • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    46:58
    Kometa právě vstřelila branku!

    Napětí stoupá, chystá se drama, Kometa střílí kontaktní branku. Adam Raška našel pasem zpoza branky rozjetého PETRA MRÁZKA, který dobře zpracoval puk a zblízka jej následně bekhendem poslal po ledu mezi betony Šimbocha. Nejproduktivnější hráč Komety si dnes připisuje již druhý bod. Asistence: Adam Raška.
     
    34:54
    Kometa právě vstřelila branku!

    Radost poprvé ovládá i domácí střídačku. Mrázek vjel mezi obránce Třince a v tísni poslal puk bekhendem na branku Šimbocha. Ten kotouč dokázal pouze vykopnout. Z druhé vlny si sjel obránce TOMÁŠ DUJSÍK a už neměl velký problém nasměrovat puk do branky, ze které brankář doslova odklouzal po betonech. Asistence: Petr Mrázek.
     
    33:33
    Třinec právě vstřelil branku!

    Toto už je pro Kometu špatné. Matuš vlétl z trestné na led a ihned obral domácího beka o puk. Vzniklo z toho přečíslení tři na jednoho, které Oceláři sehráli na výbornou a TOMÁŠ FRANEK mohl pálit z levého křídla do z poloviny odkryté branky. Klimeš se lapačkou natahoval marně. Asistence: Jiří Pargáč, Radim Matuš.
     
    30:09
    Třinec právě vstřelil branku!

    Hostům dnes opravdu pomáhá i trochu štěstí. Druhá branka Třince totiž trochu zaskočila i jejího samotného střelce, který se trochu nevěřícně usmívá. Kasperlík nahazoval puk před branku Brna, kde projížděl JIŘÍ PARGÁČ. Tomu se podařilo puk trefit zhruba ve výšce pasu a změnou směru dokonale zaskočit Klimeše. Asistence: Martin Kasperlík, Peter Bezuška.
     
    12:11
    Třinec právě vstřelil branku!

    Ve hře čtyř proti čtyřem se Oceláři ujímají vedení v zápase. Hosté rozjeli velmi rychlou kombinaci v útočné třetině, na jejímž konci stál RADIM MATUŠ, který z voleje propálil Lukáše Klimeše. Matuš tak potvrzuje pozici nejproduktivnějšího muže juniorské extraligy. Asistence: Filip Bajtek, Jiří Běhal.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 35. Dujsík (Mrázek), 47. Mrázek (Raška) - 13. Matuš (Bajtek, Běhal), 31. Pargáč (Kasperlík, Bezuška), 34. Franek (Pargáč, Matuš)


    HC Kometa Brno: Klimeš (Oujezdský) - Šidák, Dujsík (C), Peslar, Sedlák, Vojáček, Vágner, Krejčiřík, Dittrich - Pospíšil, Račanský, Raška, Beneš, Mrázek, Papp, Lašák, Boček, Wasserbauer, Buhaj, Janoušek
    HC Oceláři Třinec: Šimboch (Němec) - Běhal, Bezuška, Kurzok, Valíček, Hurtík, Foltýn - Heider, Bajtek (C), Kasperlík, Mach, Pargáč, Šjafotdinov, Ohera, Franek, Juhász, Matuš, Bartoň, Diviš, Jaroš

    Rozhodčí: Jeřábek - Měkýš, Pospíšil
    bahis siteleri