Košice – Piešťany 3:1 (kon.) | Nitra – Žilina 4:3 (kon.) | Martin – Banská Bystrica 7:1 (kon.)
Skalica – Trenčín 4:5 (po s.n.) | Zvolen – Poprad 7:3 (kon.)
konec
HKM Zvolen
7:3 (2:0, 3:2, 2:1)
HK Poprad
sk Neděle 18.11.2012, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    55:01
    Zvolen dal gól!
    Neskutočné, KAMIL BRABENEC dosiahol svoj štvrtý gól v tomto zápase, po strele od modrej z hokejky Petra Zuzina, Kamil dobiedzal pred bránkou, výsledkom čoho bolo gól z jeho hokejky, Sedlačko zazmätkoval vo svojej bránke. Asistencia: Peter Zuzin.
     
    53:04
    Poprad dal gól!
    DÁVID GRÍGER je na konci gólovej akcie hostí, keď spracoval puk priamo pred bránkou domácich po prihrávke Paločka a triafa ponad vyrážačku Mareka Šimka priamo do bránky. Asistencie: Matúš Paločko, Ondrej Homa.
     
    46:59
    Zvolen dal gól!
    Jednoduchosť teraz predvádzajú Zvolenčania v rýchlosti po vhadzovaní, keď predlžuje na Jána Ťavodu Andrej Podkonický, Ťavoda strieľa od modrej, KAMIL BRABENEC tečuje v medzikruží a puk smeruje po ľade k pravej tyči, puk je v bránke. Asistencie: Ján Ťavoda, Andrej Podkonický.
     
    38:21
    Poprad dal gól!
    Ihneď po vhadzovaní sa LUKÁŠ HVILA dostáva k puku, korčuluje s ním do medzikružia a jeho strela do ľavého rohu bránky Šimka končí úspešne, puk je v bránke. Asistencia: Peter Klouda.
     
    37:42
    Zvolen dal gól!
    KAMIL BRABENEC sa dostáva s pukom individuálne do pásma, strieľa spoza obrancu na Sedlačka, puk sa odráža kuriózne od betónov brankára hostí a následne padá do bránky, Sedlačko sa darmo naťahoval. Asistencie: Andrej Podkonický, Peter Zuzin.
     
    36:25
    Poprad dal gól!
    Peter Klouda využíva chybu v obrane HKm, spolu s Michaelom Vandasom korčulujú do prečíslenia, MICHAEL VANDAS strieľa z prvej po prihrávke Kloudu a je znížené ! Asistencia: Peter Klouda.
     
    31:19
    Zvolen dal gól!
    KAMIL BRABENEC sa dostáva k puku za bránkou hostí, prichádzajúceho obrancu si obhodil a je pred bránkou, Sidor už ležal na ľade, Brabenec počkal, prešiel si k ľavej tyčke a strieľa štvrtý gól svojho tímu. Asistencia: Andrej Podkonický.
     
    28:00
    Zvolen dal gól!
    Po skončení presilovej hry hostí sa obrana Popradu pozabudla a na modrej nechala voľného LUKÁŠA JURíKA, ktorý mal ešte čas zastaviť si puk, nakoniec strieľa do ľavého horného rohu a skóruje. Martin Výborný.
     
    11:32
    Zvolen dal gól!
    Peter Zuzin vybojoval puk pri mantinely po pravici Sidora, prihráva ihneď na Andreja Podkonického, ktorý si najprv musel spracovať ťažký puk. ANDREJ PODKONICKÝ to zvládol, jeho strela z medzikružia sa odrazila o pravej tyčky do bránky. Asistencie: Peter Zuzin, Kamil Brabenec.
     
    07:40
    Zvolen dal gól!
    Od modrej čiary nahadzuje na bránku po vhadzovaní Martin Výborný, jeho strela je tečovaná, puk zastal pred pravou tyčkou, Kamil Brabenec ho už vidí a strieľa z dorážky, strela do poloprázdnej bránky končí úspešne. Asistencie: Kamil Brabenec, Martin Výborný.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 8. Brabenec Kamil (Výborný Martin, Podkonický Andrej), 12. Podkonický Andrej (Zuzin Peter, Brabenec Kamil), 28. Jurík Lukáš (Výborný Martin), 32. Brabenec Kamil (Podkonický Andrej), 38. Brabenec Kamil (Podkonický Andrej, Zuzin Peter), 47. Brabenec Kamil (Ťavoda Ján, Podkonický Andrej), 56. Brabenec Kamil (Zuzin Peter) - 37. Vandas Michael (Klouda Peter), 39. Hvila Lukáš (Klouda Peter), 54. Gríger Dávid (Paločko Matúš, Homa Ondrej)


    HKM Zvolen: Šimko Marek (Cibuľa Igor) - Obšut Jaroslav (A), Hraško Peter - Ťavoda Ján, Mucha Ján - Pokovič Lubor, Výborný Martin - Pichnarčík Michal - Zuzin Peter, Brabenec Kamil (A), Podkonický Andrej - Škvaridlo Tomáš, Jurík Lukáš (C), Chovan Michal - Puliš Radovan, Jurík Milan, Síkela Matej - Zuzin Lubor, Huňady Patrik, Ďaloga Martin - Méry Tomáš
    HK Poprad: Sidor Dušan (Sedlačko Juraj) - Šterbák Marcel, Suchý Radoslav (A) - Kovačevič Sabahudin (A), Kramár Dominik - Špelda Jaroslav, Kurali Mário - Jáchym Miloslav, Homa Ondrej - Vandas Michael, Klouda Peter (C), Hvila Lukáš - Tomas Roman, Balán Stanislav, Buc Dávid - Sabolič Robert, Koskinen Jonnas, Jabrocký Jaroslav - Takáč Samuel, Gríger Dávid, Paločko Matúš

    Rozhodčí: J.Bachúrik - Kalina, Smrek
    bahis siteleri