Lipt. Mikuláš – Trnava 2:1 (kon.) | Spišská N. Ves – Topoľčany 6:2 (kon.) | Prešov – Trebišov 7:1 (kon.)
Pov. Bystrica – Senica 2:4 (kon.) | Detva – Michalovce 3:5 (kon.) | Bardejov – Prievidza 4:5 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
HK Gladiators Trnava
sk Neděle 18.11.2012, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.
     
    Liptovský Mikuláš čaká dnes ďalší dôležitý zápas, keď o 17:00 hodine privíta súpera z Trnavy. V doterajšom priebehu súťaže sa Liptáci pohybujú na 4. priečke so ziskom 36 bodov. Trnava si hrá taký stred tabuľky, po 19. kole sa nachádza na 9. mieste s 21 bodmi.
     
    Liptovský Mikuláš vo svojom poslednom zápase, z 19. kola vycestoval do Prievidze, tam posledný celok tabuľky ničím neprekvapil, keď Liptáci otvárali skóre už vo 4. minúte po presnom zásahu Mravca. Hluchá druhá tretina rozhodlo, že finálový stav sa bude meniť a v poslednej časti hry, keď najskôr Paukovček zvyšoval na 0:2, tento hráč sa presadil aj ku koncu zápasu, ešte pred tým si svoj druhý presný zásah pripísal v 48. minúte Mravec. Kozmetická úprava prišla aj na strane domácich, tí pár sekúnd pred koncom využili presilovku, čím zmazali čisté konto Palka.
     
    Trnava na vlastnom ľade bola taktiež víťazná, privítala súpera z Detvy. Na úvodný gól sa na štadióne v Trnave nečakalo, krátko po prvej minúte otváral skóre Zahumenský. Do tretinovej prestávky si domáci hráči upevnili vedenia, keď sa v 8. minúte presadil Jančovič. V druhej tretine sa hra vyrovnala, síce počet striel bol v pomere 10:8, ale na oboch stranách podržali brankári. V tretej tretine sa skóre už menilo, najskôr Baran zvýšil na 3:0, následne Trochta znižoval na rozdiel dvoch gólov. Menšia dráma sa zrodila v 53. minúte, keď Detva zásluhou Fekiača znížila na 3:2. Plný bodový zisk si zapečatili Trnavčania v 54. minúte, keď po strele Mišuru stanovili konečný výsledok 4:2.
     
    Vzájomné zápasy:

    Trnava - Lipt. Mikuláš 2:3
    Lipt. Mikuláš - Trnava 2:4
    Trnava - Lipt. Mikuláš 4:3
     
    Medzi najproduktívnejšieho hráča Liptovského Mikuláša patrí Peter Bartík s 13. gólmi a 17. asistenciami.
     
    Vítam Vás pri dnešnom online prenose! Liptovský Mikuláš v zápase 20. kola druhej najvyššej Slovenskej hokejovej ligy privíta súpera zo zápasu - Trnavu. Oba tímy majú pred zápasom ambície bodovať, avšak rozhodne o tom až samotný zápas, ktorý Vám sprostredkujeme pravidelnými príspevkami zo zápasu. Začíname o 17:00!
     
    Úvodné zostavy:

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Macík, Fabo, Mezovský, Devečka, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Pekárčik, Sajko, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartik, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.

    HK Gladiators Trnava: Petrovič (Orlík), Jančovič, Šišmič, Dudáš, Hluch, Grman, Šoltýs, Demo, Poláček, Baran, Bohunický, Schmidt, Lupták, Jančovič, Rybárik, Rosa, Lisoň, Mišura, Hubek.

    Rozhodca: .
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    00:09
    Práve sa nám začal zápas 20. kola medzi Liptovským Mikulášom a Trnavou, v prvej útočnej akcii hostia, ich pokus Palko zlikvidoval.
     
    00:48
    Hneď v prvej minúte vylúčenia na strane hostí, svoj tím oslabil na dve minúty Jančovič.
     
    01:03
    Liptovský Mikuláš sa po buly v útočnom pásme ihneď zbavil puku, hostia vyhadzujú cez všetky čiary.
     
    01:30
    Piatka si prebal puk medzi kruhmi, jeho pokus o zakončenie skončil na obrancovi, hneď potom sa puk vyhadzuje.
     
    01:43
    Liptovský Mikuláš opäť v útočnom pásme, ale znovu to všetko končí vyhodeným pukom až k Palkovi, domáci sa nevedeli presadiť pri mantinely.
     
    02:13
    Liptovský Mikuláš kombinuje medzi modrou čiarou, po chvíli prichádza tvrdá strela Sajka, ten však mieri iba do brankára.
     
    02:36
    Domáci napádali rozohrávku hostí, tá však končí dlhým vyhodením až ku Palkovi, vyzerá to tak že domáci svoju prvú presilovku nepretavia do gólu.
     
    03:06
    Zatiaľ je hra moc vyrovnaná, oba tímy sú opatrné a nechcú nič pokaziť.
     
    03:16
    Druhá presilovka pre domácich, Trnava teraz bola potrestaná za príliš veľa hráčov na ľade, vhadzuje sa po pravici brankára hostí.
     
    03:28
    Hneď po buly sa puk dostal k Bartikovi, ktorý pálil od modrej, jeho prvý pokus vyrazil brankár, puk sa dostal opäť k hráčovi domácich, ktorý tento krát pálil nad.
     
    04:16
    Domáci dobre tlačia súpera vo vlastnom pásme, strela Klepáča bola tečovaná Macíkom, ktorý mieril tesne nad.
     
    04:40
    Až prvý krát v tejto presilovke sa hostia ubránili vyhodeným cez všetky čiary, domáci hneď založili útok cez stred. Po kombinácii prišla strela Devečku, ktorý od modrej mieril iba do brankára.
     
    05:13
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa ujali vedenia v početnej výhode, nahodený puk od modrej v podaní Tomáša Devečku jemne pred brankárom tečoval kapitán domácich JURAJ KURIC, jeho jemný kontakt s pukom bol naozaj úspešný, keď prekonal brankára hostí Petroviča. Asistencia: Tomáš Devečka.
     
    05:49
    Hra sa nám presunula na druhú stranu, po buly v útočnom pásme Trnavy sa hostia usídlili v pásme, najskôr strela Luptáka skončila u brankára Palka, po pár sekundách z druhej strany opäť v šanci hostia, Palko vyráža betónom.
     
    06:48
    Šoltýs nahadzoval puk od modrej, odrazená polo strela sa odrazila iba k domácim, hostia nie najlepšie zareagovali na jeho pokus.
     
    07:30
    Macík sa uvoľnil po pravej strane, potiahol puk až k pravému kruhu, kde sa snažil otočiť hru na Bartika, avšak ešte pred tým v páde zasiahol obranca, ktorý odrazil puk do bezpečia.
     
    08:06
    Liptovský Mikuláš po chvíli znovu v útočnom pásme, odrazený puk sa dostal iba k hráčom hostí, ktorí to pre istotu poslali cez všetky čiary - zakázané uvoľnenie.
     
    08:11
    Po buly na ľavej strane sa puk dostal k Devečkovi, ktorý si dnes už zaznamenal asistenciu, jeho pokus od modrej skončil iba na obrancovi, od ktorého sa odráža do bezpečia.
     
    08:51
    Trnava zakladá útok cez stred, následne sa hra otočila na Grmana, ktorý z pravej strany nahodil puk iba do lapačky Palka, ten ešte čakal že ho vyhodí blížiacemu spoluhráčovi, rozhodca však prerušil hru.
     
    09:19
    Kledrowetz v súboji s obrancom stratil puk, na to sa hostia dostali do šance, strela Barana z krídla preletela krížom popred bránu, následne obranca domácich Holiga zachytáva puk.
     
    10:06
    Teraz to na druhej strane skúšal Pekarčík, jeho pokus skončil iba na korčuli hráča Trnavy.
     
    10:51
    Hra sa nám opäť prerušuje, je to po strele Petra Klepáča, ktorý nahodil puk rovno do Petrovičovej lapačky.
     
    11:15
    Po buly v útočnom pásme domácich sa ešte hralo v pásme, domáci sa snažili niečo vymyslieť, ale končí to všetkom vyhodením puku obrany hostí, rozhodca píska zakázané uvoľnenie.
     
    11:31
    Ďalšie zakázané uvoľnenie na strane hostí, opäť sa vhadzuje v útočnom pásme Liptovského Mikuláša.
     
    12:24
    Nepríjemný stret dvoch hráčov, za domácich to bol Devečka od hostí to bolo z mojej situácii ťažko posúdiť, títo dvaja hráči sa stretli v tvrdom kontakte, po ktorom sa Devečkovi aj hokejka zlomila.
     
    13:20
    Rozohrávka hostí bola tečovaná domácim hráčom od, ktorého sa odrazila až za vlastnú bránu domácich, tam zakladajú útok domáci.
     
    14:47
    Rýchla akcia domácich, po ľavej strane sa presunul puk na pravú odkiaľ z prevej pálil Paukovček, jeho strelu tesne pred bránou tečoval obranca hostí, ktorý tak zabránil možno jasnému gólu.
     
    15:39
    Hra sa prerušila, na ľade ostáva ležať po zákroku Devečku jeden z hráčov hostí, zatiaľ leží a okolo neho je hŕstka hráčov.
     
    15:39
    Na ľadovej ploche je už aj lekár s nosítkami, toto sme na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši už dlho nevideli!
     
    15:42
    Hra po dlhšom čase dostala opäť svoje tempo, pokračuje sa 5 na 5.
     
    16:10
    Trnava vyhrala buly v útočnom pásme, prvá strela skončila na obrane domácich, následne od modrej pálil Demo iba do betónu Palka.
     
    16:49
    Vylúčenie na domácej strane, ľadovú plochu opúšťa Kledrowetz.
     
    18:10
    Do konca prvej tretiny je niečo menej ako dve minúty, domáci sa zatiaľ dobre bránia a vyhadzujú puky.
     
    18:42
    Mravec bojuje o puk rohu hracej plochy, držal súpera pri mantinely celkom dosť dlho, čo pomohlo aj vylúčeniu Kledrowetza, ten je už na ľadovej ploche.
     
    19:26
    Matejka ihneď ako prišiel na ľad natiahol hru k modrej čiare, po chvíli sa aj sám dostal do zakončenia, keď jeho pokus spoza obrancu skončil u brankára.
     
    19:42
    Lupták nahodil puk z kraja útočného pásma, ten preletel krížom popred bránu Palka, ten navyše celú situáciu istil.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    Úvodné zostavy:

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Macík, Fabo, Mezovský, Devečka, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Pekárčik, Sajko, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartik, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.

    HK Gladiators Trnava: Petrovič (Orlík), Jančovič, Šišmič, Dudáš, Hluch, Grman, Šoltýs, Demo, Poláček, Baran, Bohunický, Schmidt, Lupták, Jančovič, Rybárik, Rosa, Lisoň, Mišura, Hubek.

    Rozhodca: .
     
    Ďalšia tretina začne približne o 17:50.
     
    Skončila sa prvá tretina medzi Liptovským Mikulášom a Trnavou výsledkom 1:0, v doterajšom priebehu hry sme videli iba jeden gól a to zo 6. minúty keď nahodenú strelu tečovala pred brankárom Kuric. Zvyšok zápasu sa v podstate hralo v strednom pásme, oba tímy sa snažili niečo vymyslieť, ale ich pokusy končili zväčša u brankárov.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    21:26
    Nahodená strela z ľavej strany, pokus Rybárika skončil v lapačke Palka.
     
    21:45
    Obrovská šanca Liptovského Mikuláša, Kubáň sa bránený obrancom dostával do samostatného nájazdu, jeho zakončenie pred brankárom skončilo iba na vyrážačke, pokračujeme za stavu 1:0.
     
    22:10
    Hra sa opäť prerušuje, na teraz sú to domáci, ktorí vyhadzujú puk cez všetky čiary, zakázané uvoľnenie.
     
    22:27
    Nahodený puk zo stredného pásma v podaní hostí zachytáva za vlastnou bránou Palko, ten ho iba pozastavil pre nabiehajúceho spoluhráča.
     
    22:45
    Vylúčenie na strane hostí, za seknutie odchádza hráč Trnavy, Poláček.
     
    23:05
    Hostia sa z prvého útoku domácich ubránili, vyhodený puk zachytáva až Palko.
     
    23:25
    Liptovský Mikuláš opäť v útočnom pásme, Klepáč natiahol hru po modrej, následne nahodil puk pred bránu, tam sa snnžil prekonať brankára Paukovček, jeho pokusy neskončili gólom.
     
    24:20
    Cez pol ihriska sa perfektne pretlačil cez dvoch obrancov Piatka, jemu sa podarilo zakončiť, ale jeho pokus zlikvidoval na 2x brankár hostí, Petrovič.
     
    24:44
    Puk za bránou hostí miešal Mravec, ten čakal na pohyb spoluhráča, následná prihrávka pred bránu bola odrazená viacerými hráčmi do bezpečia.
     
    25:26
    Liptovský Mikuláš sa opäť dostal do útočného pásma, najskôr sa medzi kruhmi nepresadil Matejka, no následne z pravej strany vyslal Kubáň puk iba do betónov brankára hostí.
     
    26:09
    Liptovský Mikuláš uzavrel hostí v obrannom pásme, viac krát chceli prekvapiť brankára z pravej strany, ale zakončenie prišlo iba od modrej z hokejky Sajka, jeho prvá strela skončila u brankára, po pár sekundách to skúšal opäť, ale znovu neúspešne.
     
    26:43
    Hralo sa nám aj opačnej strane, teda v obrannom pásme Liptovského Mikuláša, pokus Rybárika z pravej strany uchmatol do lapačky domáci brankár Palko, ktorý zatiaľ drží čisté konto.
     
    27:06
    Domáci hráči vytlačili s pukom Barana pred modrú čiaru, jemu však neostávalo nič iné iba prihrať spoluhráčovi, alebo nahodiť puk, hráč hostí sa však rozhodol o druhú možnosť, keď doslova o mantinel odovzdal puk domácim.
     
    28:02
    Bartik sa snažil niečo vymyslieť pred modrou čiarou, to mu však nevyšlo, po pár sekundách skúsili šťastie aj hostia, konkrétne Schmidt z druhej útočnej formácie pálil iba do Palka.
     
    29:50
    Už druhý krát v druhej časti hry sa dostal do úniku Maroš Piatka, tento krát to bolo v lepšej možnosti ako v tej prvej, zoči-voči brankárovi hostí zaváhal, keď sa neodhodlal ani na blafák, jeho strela skončila na vyrážačke Petroviča.
     
    30:40
    Hostia teraz kombinujú vo vlastnom pásme, po chvíli však nahodil puk Pekarčík iba mimo hraciu plochu, pokračuje po pár sekundách, keď rozhodca dostane puk.
     
    31:33
    Ďalšia pekná akcia pre oko zarytého fanúšika domáceho tímu, všetko to začalo na ľavej strane útočného pásma domácich, po chvíli sa dostal puk medzi kruhy, kde Paukovček pálil iba do betónov Petroviča.
     
    32:33
    Trnava dala gól!
    Naozaj perfektná akcia hostí, ktorá končí aj gólom. Všetko to začalo protiútokom po pravej strane, kde Dalimír Jančovič potiahol puk, následne tento hráč prihrával na druhú stranu, kde iba dorážal TOMÁŠ HLUCH do, odkrytej časti mikulášskej brány. Asistencia: Dalimír Jančovič.
     
    33:10
    Liptovský Mikuláš teraz dobre točí súpera v útočnom pásme, domáci hráči sa najskôr snažili zakončiť pred brankárom, odrazená strela sa dostala ku Galkovi, ktorý od modrej taktiež pálil mimo.
     
    34:34
    Hostia začínajú útok za vlastnou bránou, po chvíli sa dostali do útočného pásma, kde veľké "haló" naozaj nespravili.
     
    35:17
    Po dlhšom čase uvidíme aj buly, bude to v útočnom pásme Trnavy, po tom čo domáci vyhodili puk cez všetky čiary.
     
    36:00
    Hra dostala opäť šat z prvej časti, ničím nevýrazný hokej, ktorý sa hrá zväčša iba v strednom pásme, teraz na prekvapenie prišiel nahodený puk z pravej strany, vhadzuje sa v útočnom pásme domácich.
     
    36:18
    Po buly sa dobre snaží pretlačiť pred bránu Paukovček, ten však bránený dvoma obrancami neuspel, domáci aj tak v útočnom pásme.
     
    37:30
    Mezovský nahodil puk od modrej čiary, ten nepríjemné letel okolo brány hostí, avšak žiadny hráč domácich, či hostí ho netrafil.
     
    38:00
    Po chvíli ďalšie zakončenie na domácej strane, strela Bartika tak povediac spoza pravého kruhu preletela, len tesne okolo trnavskej brány.
     
    38:40
    V útočnom pásme domáci, Kuric a následne aj Kubáň sa snažili zakončiť, ale ich pokusy skončili na obrancovi, ktorý dokonale zabránil obom pokusom na bránu.
     
    39:18
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa v závere druhej tretiny dočkali vedenia, keď FRANTIŠEK POLIAČEK vypichol puk súperovi a osamotený pred bránou zakončil. Bez asistencie.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    41:30
    Kubáň sa snažil založiť akciu cez stred ihriska, avšak dobrým obranným zákrokom sa prezentoval obranca hostí.
     
    42:12
    Po chvíli prichádza ja vhadzovanie v útočnom pásme hostí, to však vyhrali domáci, ktorí ihneď založili útok po kraji ľadovej plochy.
     
    42:51
    Macík sa teraz naozaj snažil o zvýšenie náskoku, najskôr to skúšal prihrávkou na voľného spoluhráča, po chvíli zakončil aj sám, keď jeho pokus vykryl brankár.
     
    43:21
    Macík sa dostal do streleckej možnosti aj po pár sekundách, ani v druhom prípade to nekončí gólom.
     
    44:16
    Sajkov pokus od modrej, jeho strela bola pred bránou bola tečovaná niektorým hráčom, ťažko povedať či domácim, alebo hráčom z Trnavy, čo je isté pokračujeme vhadzovaním na pravej strane.
     
    46:23
    Teraz veľké problémy pred bránou Trnavy, dobiehala tam dvojica domácich hráčov, no ani jeden neskóroval po tom čo brankár Trnavy zakryl puk do lapačky na dva krát.
     
    46:21
    Opäť sa hrá vyrovnaný hokej, pri puku sú aktuálne hostia, ktorí to iba držia za vlastnou bránou.
     
    48:40
    Veľká mela pred bránou domácich, skoro sme boli svedkami štvrtého gólu. Hostia z Trnavy to skúšali na Palka azda tri, či štyri krát, posledné zakončenia spomedzi kruhov skončilo v jeho lapačke.
     
    49:12
    Mravec sa pretlačil do útoku po pravej strane, jeho nahodený puk sa odrazil od brankára, následne sa Devečkovi nepodarilo doraziť puk do brány, po tom čo trafil iba obrancu.
     
    50:01
    Poliaček držal puk na kraji hracej plochy, tam to skúšal nahadozvať pred bránu, ale jeho pokus zachytil obranca.
     
    50:54
    Paukovček skúšal spoza brány Petroviča niečo vymyslieť, no nepodarilo sa.
     
    51:20
    Trnava opäť v útočnom pásme, strela Luptáka spomedzi kruhov skončila na betónoch Palka, následne sa puk odrazil za bránu, kde to obrana domácich opäť nejako nevyhodila, po pár sekundách znovu zasahoval Palko, ktorý je hlavnou postavou domácich.
     
    52:15
    Dobrá šanca pre hráčov hostí, prihrávka z pravej strany mierila na Rybárika, ktorý však netrafil puk vôbec, čím nezakončil do odkrytej časti Palkovej brány.
     
    52:55
    Boj o puk za bránou Liptovského Mikuláša vyhrali hostia, prihrávka na pravý kraj odkiaľ prichádza strela, ktorú mikulášsky brankár vyráža, následne sa z dorážky na druhej strane prezentoval ďalší hráč Trnavy, ale Palko v páde opäť úspešný!
     
    53:40
    Trnava ide opäť do útoku, pri domácej striedačke prichádza však perfektný obranný zákrok Kledrowetza, ktorý posadil útočného hráča do slova na riť.
     
    54:30
    Vhadzovanie v strednom pásme, vyhráva ho domáci hráč - Mravec.
     
    55:03
    Domáci zakladajú útok po kraji hravej plochy, po chvíli však Trnava zachytáva rozohrávku a ide do útoku.
     
    55:46
    Nahodený puk skončil na domácej striedačke, hra sa prerušila.
     
    57:14
    Mravec presúva hru na krídlo, tam sa však puk dlho neohrial, do útoku idú hostia, ktorí končia opäť u Palka, ktorý sa prezentuje ďalším zákrokom.
     
    57:51
    Trnava sa dostala skoro opäť do zakončenia, avšak teraz obrana zaúradovala tak ako mala a poslala puk do bezpečia.
     
    58:26
    Mravec naťahoval hru s pukom na hokejke na pravú stranu, už vymenilo sa to na tej strane už pár krát, ale do zakončenia sa nedostali.
     
    59:20
    Pomaly sa dostávame do záveru stretnutia, buly v útočnom pásme. HOSTIA UŽ V ÚTOK SO ŠIESTIMI HRÁČMI!
     
    59:34
    Domáci vyhadzujú puk cez všetky čiary, zakázané uvoľnenie.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Skončil sa nám zápas 20. kola medzi Liptovským Mikulášom a Trnavou výsledkom 2:1. Gólové hody sme na štadióne v Liptovskom Mikuláši nevideli, prvý presný zásah padol v 6. minúte po teči pred bránou v podaní Kurica. V druhej tretine už padli góly na oboch stranách, najskôr na 1:1 v 33. minúte vyrovnal Hluch, no do konca druhej tretiny zvýšili na konečných 2:1 zásluhou Poliačeka.
     
    Lúči sa s vami Tomáš Batiz, ja vám zo zimného štadióna v Liptovskom Mikuláši prajem pekný zvyšok večera. (19:07:20)

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 6. Kuric (Devečka), 40. Poliaček - 33. Hluch (Jančovič)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Macík, Fabo, Mezovský, Devečka, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Pekárčik, Sajko, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartik, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.
    HK Gladiators Trnava: Petrovič (Orlík), Jančovič, Šišmič, Dudáš, Hluch, Grman, Šoltýs, Demo, Poláček, Baran, Bohunický, Schmidt, Lupták, Jančovič, Rybárik, Rosa, Lisoň, Mišura, Hubek.
    bahis siteleri