Havlíčkův Brod – Hr. Králové 1:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:5 (0:2, 0:2, 1:1)
Královští lvi Hradec Králové
Úterý 20.11.2012, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    55:36
    Hradečtí založili rychlou akci, kterou zakončil David Gančarčík, jenž dostal puk do tandemu jen do Vaněčka. Následně se však sekáním provinil Marek Malinský (HKR).
     
    47:35
    Vítek Vaněček byl nyní v jednom ohni a blízko gólu byl Drahoš Jebavý, ale domácí gólman jej vychytal. Následně dostal trest Marek Bancíř (HBR) za podražení.
     
    44:41
    Hradečtí se však nyní budou muset bránit, jelikož na pravém kruhu v útočné třetině se nedovoleným zákrokem provinil Daniel Šeps (HKR), který k trestu dvouminutovému vyfasoval ještě "desítku" za nesportovní chování. Menší trest odpykává Marek Malinský.
     
    42:26
    A druhý Vala na ledě, David (HBR) se následně provinil nedovoleným zákrokem a oslabuje svůj tým. Vala pyká za hrubost.
     
    33:54
    Domácí hokejisté budou hrát znovu oslabeni. Mohutný tlak hostů uťal až faulem Rostislav Klofáč, který za nevybíravý zákrok dostal 5 + dokonce utkání. Trest odpykává Jakub Kraučuk.
     
    29:28
    Další komplikace pro Rebely. Na trestnou lavici míří David Vala (HBR) za hákování, jehož se dopustil ve středním pásmu.
     
    25:50
    Na pravém mantinelu se do soupeře opřel Lukáš Bezděk (HKR), který dostal dvě minuty za sekání.
     
    21:00
    Nyní již však Královští lvi rozjeli přesilovkovou kombinaci, která vyústila nejen ve střelu Davida Voříška, kterého vyčapal Novák, ale i ve vyloučení Daniela Voženílka (HKR), který sekl do gólmana.
     
    19:52
    Hradec Králové v klidu drží Rebely v šachu. Čeněk Novák si nyní vyjel až na pravý kruh, aby podržel nahození Davida Gančarčíka. Následně míří na trestnou lavici Daniel Salát (HBR) za krosček.
     
    15:23
    Třetí početní výhoda pro Rebely. Na trestné lavici sedí za sekání neproduktivnější hráč Královských lvů Daniel Voženílek (HKR).
     
    12:05
    Bude se opět vylučovat. Na trestnou míří Liridon Dupljaku (HBR) za hákování. V ponechané výhodě ještě pálil Tomáš Drašnar, ale Novák byl připraven.
     
    08:36
    Na dvacet tři vteřin se nám poměr sil na ledě vyrovná. Už už napřahoval ke střele Rostislav Klofáč, ale sudí vylučuje Filipa Nováčka (HBR) za krosček. Tím se provinil na brankovišti.
     
    06:59
    Královští lvi budou hrát opět v oslabení. Hráčská lavice Hradce Králové byla potrestána dvěma minutami za nesportovní chování. Trest odpykává Marek Malinský (HKR).
     
    00:24
    Po souboji u levého mantinelu, kde byl atakován domácí hráč, a ve výhodě se dostal ke kotouči Liridon Dupljaku, který vjel do útočné třetiny, vymíchal si protihráče, ale již nezakončil přesně. Na trestnou lavici míří Martin Matějček (HKR) za hákování.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 44. Ludvík (pen.) - 13. Šeps (Wolf), 19. Klemenc (Bezděk, Šeps), 28. Bezděk (Wolf), 29. Voženílek (Jebavý), 46. Wolf (Klemenc)


    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (28. Vaněček) - Cívka "A", Ludvík "C", Klofáč, Kraučuk, Hlídek, Bancíř, L. Vala, Salát, Krajcigr, Polák, Nováček, Semrád, Krajhanzl, D. Vala "A", Dupljaku, Mäki
    Královští lvi Hradec Králové: Veselý (Červený) - Novotný, Skála, M. Novák, Bezděk, Matouš, Malinský, Drašnar, Šeda, Gančarčík, Matějček "A", Wolf, Voříšek, Voženílek, Šeps "A", Havránek, Jebavý, Pilař "C", Klemenc

    Rozhodčí: Vladimír Pešina - Milan Dančišin, Tomáš Matějček
    bahis siteleri