Orange 20 – Poprad 2:3 (kon.)
konec
HK Orange 20
2:3 (1:0, 1:3, 0:0)
HK Poprad
sk Čtvrtek 22.11.2012, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    57:45
    Kolena našiel pred bránou úplne voľného Richarda Mráza, ktorý ale z prvej míňa bránu.
     
    54:22
    Klouda vylúčený za faul pred bránou súpera. Dve minúty za podrazenie.
     
    52:13
    Tomas v brejku, ktorého stíhal Nechala. Tomasovi sa podarilo vystreliť, no Nagy chytá.
     
    42:09
    Pri avizovanom vylúčení šanca Matisa, ktorý ale mieri vedľa. Na trestnú lavicu putuje Koskinen za podrazenie.
     
    32:17
    Poprad dal gól!
    Poprad priviedol svoj bleskový obrat k dokonalosti. V priebehu dvoch minút už tretí gól. Po prihrávke Balána sa tentokrát strelecky presadil ROMAN TOMAS. Asistencie: Balán, Buc.
     
    31:27
    Poprad dal gól!
    Poprad vyrovnáva! Príklep z hokejky Suchého doráža MARCEL ŠTERBÁK. Asistencie: Suchý, Klouda.
     
    30:58
    Poprad dal gól!
    Poprad trestá nedôslednosť v defenzíve mladíkov, keď nedokázali odpratať puk z predbránkového priestoru a jedna z dorážiek z hokejky DÁVIDA BUCA nakoniec končí v bráne. Asistencie: Balán, Jabrocký.
     
    29:16
    Na prvé vylúčenie sme si počkali takmer až do polovice zápasu. Vinníkom je Korím, ktorý dostáva dve minúty za zdržiavanie po tom ako puk z jeho hokejky končí v hľadisku.
     
    25:15
    HK Orange 20 dalo gól!
    Nechalovu strelu zápästím z medzikružia Sidor ešte vyrazil, no na dorážku RICHARDA MRÁZA už nestačil. Mráz tak skóruje hneď v svojom prvom tohtoročnom stretnutí v drese dvadsiatky. Asistencia: Nechala
     
    22:29
    Jáchym krásne vysunul do brejku Jabrockého. Ten išiel na Nagya sám a rozhodol sa pre netradičné zakončenie a puk napálil z celej sily príklepom. Nagy chytá a poradil si aj s jeho pokusmi o dorážku.
     
    19:25
    Jabrocký dobre hľadal pred bránou Koskinena, jeho strela mierila iba tesne vedľa.
     
    10:46
    HK Orange 20 dalo gól!
    Chyba v defenzíve hostí. K puku sa tak dostal Matis, ktorý nejednal zbrklo a posunul puk na voľného DENISA HUDECA, ktorý ponad padajúceho Sidora otvára skóre. Asistencia: Matis.
     
    10:00
    Fekiač šikovne posunul medzi kruhy na Fujeríka, ktorý strieľal ponad padajúceho obrancu. Následne sa pred Sidorom k dorážke dostal aj Lipovský, ktorý od chrbta pomedzi nohy ale neskóroval.

    Lukáš Karas

    Branky a nahrávky: 11. Hudec (Matis), 26. R. Mráz (Nechala) - 31. Buc (Balán, Jabrocký), 32. Šterbák (Suchý, Klouda), 33. Tomas (Balán, Buc)


    HK Orange 20: Nagy – Korím (C), Rusina, Nechala, Buri, Bednár, Valjent , Pospíšil – Hudec, Bíreš, Matis – Uhrík, Kolena, R. Mráz – Klimčík, Rapáč, Boltun – Hinďoš
    HK Poprad: Sidor – Šterbák, Suchý, Kovačevič, Kramár, Špelda, Kurali, Jáchym – Vandas, Klouda (C), Hvila – Tomas, Bulán, Buc – Paločko, Koskinen, Jabrocký – Takáč, Gápa, Homa

    Rozhodčí: Orolin - Bednár, Snášel
    bahis siteleri