Patriot Budapešť – Junosť Minsk 5:4 (kon.) | K. Vary – Dinamo-Šinnik 5:0 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
Dinamo-Šinnik Bobrujsk
Úterý 27.11.2012, 18:00 • KV Arena, Karlovy Vary • MHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Začíná to zavánět debaklem. Domácí se dostali do rychlého protiútoku, JIŘÍ KLIMÍČEK naznačil přihrávku, poté ale vypálil, a prostřelil brankáře. Asistence: Tomáš Harkabus.
     
    41:33
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Energetici zabojovali v útočném pásmu o puk, a získali ho. Švecovo nahození brankář vyrazil na TOMÁŠE SÝKORU, který propasíroval kotouč do branky. Asistence: Marek Švec, Vojtěch Šik.
     
    37:52
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Krátce před koncem druhé třetiny je skóre už 3:0. Rychlý protiútok Energie sice zakončil Flek jen střelou do brankáře, kotouč se ale odrazil k VOJTĚCHOVI TOMEČKOVI, který puk dorazil do prázdné branky. Asistence: Jakub Flek.
     
    36:06
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Hosté sice byli v posledních minutách aktivnějším týmem, nyní ale obdrželi branku, a Energie vede 2:0. Vachovcovu střelu sice obrana zblokovala, domácí forvard se ale znovu dostal k puku, a posunul ho na JAKUBA FLEKA, který nedal gólmanovi šanci. Asistence: Michal Vachovec, Voktěch Tomeček.
     
    05:52
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Energetici se dostávají do vedení. Vaněk se dostal přes modrou čáru, a poslal puk před branku, kde se povedenou tečí prosadil PETR KOBLASA. Asistence: Dominik Vaněk, Vojtěch Šik.

    Jakub Holubec

    Branky a nahrávky: 6. Koblasa (Vaněk, Šik), 37. Flek (Vachovec, Tomeček), 38. Tomeček (Flek), 42. Sýkora (Švec, Šik), 47. Klimíček (Harkabus)


    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Fečo) - Šik (A), Klimíček, Troška, Chalupa, Dvořák, Gombár - Flek, Vachovec, Tomeček - Koblasa (A), Jurák (C), Vaněk - Zadražil, Sýkora, Švec - Harkabus, Vrána, Kohout. Trenér: Karel Mlejnek
    Dinamo-Šinnik Bobrujsk: Šelepnjov (Karnauchov) - Něvzorov, Andrejčikov (A), Zozon, Voles, Jermačkov, Znacharenko, Rak - Samochin, Levko, Parfejevec (C), Misnikov, Mochorev, Drindrožik, Agejenko (A), Gorbunov, Levša, Šantyka, Kolenčukov, Ambrožejčik. Trenér: Alexandr Beljavskij

    Rozhodčí: Gordijenko - Hynek, Suchánek
    bahis siteleri