Hr. Králové – Sparta 0:0 (odl.) | HC Kladno – HC Plzeň 2:3 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 3:2 (kon.)
Jihlava – Kometa Brno 1:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:2 (2:1, 1:1, 0:0)
Banes Motor České Budějovice
Čtvrtek 29.11.2012, 15:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Fantastický Jan Brož nedovolil soupeři ve třetí třetině srovnat a Rebelové se tak i potřetí v řadě radují před domácími fanoušky z výhry a dotahují se na vyšší příčky, z nichž jednu okupují právě Budějovice.

    To je ode mne z našeho komentátorského stanoviště vše! Já se s vámi loučím, přeji vám hezký zbytek večera a někdy příště u onlajnu z Kotliny - napočtenou! (17:04:45)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Rebelové ihned po buly sebrali puk a poslali jej na opačnou stranu kluziště. Zakázané uvolnění, Rebelové jsou blízko k výhře!
     
    59:45
    Oddechový čas pro hosty u Českých Budějovic.
     
    59:45
    Útok hostujícího celku byl vytlačen ven z útočné třetiny a při bleskovém návratu zpět do pásma se vystavil do ofsajdu.
     
    59:25
    Kváča míří na střídačku! České Budějovice hrají v šesti!
     
    59:23
    Rebelové vyhazují. Kváča mířil na střídačku, ale musel se rychle vrátit.
     
    59:23
    Domácí v plném počtu. Budějovice na kotouči zle zatápí domácí obraně. Nyní zblokovaná střela od modré tak tak že nezapadla za Brože.
     
    58:13
    Ihned po buly domácí hokejisté vyhazují puk daleko od své klece. Kváča je v bráně.
     
    58:18
    Oddechový čas pro domácí Rebely.
     
    58:18
    Budějovice sice dokázaly vstřelit branku, ale ta neplatí, jelikož bylo pískáno. Ale pěkně popořadě. Jiří Ondráček zpoza brány nepřekvapil Jana Brože střelou po ledě. Následně puk před kasu vrátil, ale hostující forvard nedokázal překonat fantasticky se roztahnuvšího gólmana. Následně sice kotouč doklepl hráč MOUNTFIELDU, ale vysokou holí!
     
    57:36
    Michal Němec zablokoval zakončení Jana Bárty. Následně je pískána hra vysokou holí od hostujícího kapitána. Buly ve středním pásmu.
     
    57:15
    Soupeřovi kotouč přeskočil hůl a míří do střední třetiny.
     
    57:12
    Tlak soupeře ruší až Lukáš Vala (HBR), který v levém rohu podrazil Martina Maška, který mohl nahrávat před bránu.
     
    56:29
    Jakub Abbrent se nyní vydal po pravém křídle k brance a dokonce vystřelil, ale jeho nepřesný pokus skončil jen na připraveném Kváčovi, Ten si tak po dlouhé době opět šáhl na kotouč.
     
    55:38
    Daniel Kolouch nyní lehce zaváhal a nepřesným nahozením dal šanci soupeři, ale naštěstí byl nablízku Daniel Kolouch, který mu pomohl soupeře zdvojit a odstavit.
     
    54:35
    Rebelové nyní dobře brání modrou čáru. David Bušek nyní nadvakrát dokázal zastavit přihrávku soupeře před modrou a domácí tak šetří čas.
     
    53:50
    Lukáš Vala nyní ruší infarktový tlak Budějovic a spolu s Tomášem Nguyenem vyvážejí kotouč ven ze třetiny do středního pásma.
     
    52:39
    Ondřej Šulek vypálil ze spodku levého kruhu, ale trefil jen připravené Brožovy betony! Následně do prázdné klece mohl dorážet Tomáš Fencl, ale nepochopitelně minul odkrytou část branky, kam se Brož jen stěží natahoval!

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 18. Nguyen (Lacina), 18. Benák (Kolouch), 27. Kolouch - 11. Šulek (Klimecký, Bárta), 39. Bárta (Fencl, Klimecký)


    BK Havlíčkův Brod: Brož (Marek) - Jelínek, L. Vala "C", Lacina, Vacek, Veselka, Vlach, Benák, Nguyen, Kraučuk, Němec, Cejpek "A", Kopic, Bušek, Michálek, Bancíř, Kolouch "A", Abbrent
    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Kotrla) - Kadlec, Benda, Remiáš, Farka, Fencl, Šulek, Schmidmayer, Bláha, Schwarz, Klimecký "A", Matějka "A", Bahula, Ondráček, Švagr "C", Bárta, Doktor, Stehlík, Mašek

    Rozhodčí: Zdeněk Paulík - Petr Kotlík, Jaroslav Kuřítko
    bahis siteleri