Interobal Plzeň – Slavia 1:2 (kon.) | Tango Brno – Kladno 2:2 (kon.)
konec
FC Tango Brno
2:2 (1:1)
SAT-AN fight club Kladno
Sobota 01.12.2012, 20:00 • SH Brno, Vodova • 1. Futsal liga
Předzápasové kurzy
     
    37
    Jan Havel dostává také žlutou kartu za připomínky k tomuto verdiktu.
     
    36
    Obrovská šance Kladna! Chrobák našel v ideální pozici Junka, kterému se ale balon zamotal mezi nohama a Kubíček mu ho sebral.
     
    35
    Seidler dostává žlutou kartu za protesty proti rozhodčím. Reagoval na odpískaný faul ve středu hřiště, se kterým rozhodně nesouhlasil.
     
    30
    Seidler to vzal na sebe - nicméně zeď v bráně z hostů neprostřelil. Míč se odrazil k Belejovi, jehož střelu zachránil až na brankové čáře dobře postavený kladenský hráč. Obrovské štěstí pro Kladno!
     
    27
    Kladno právě vstřelilo branku!

    A Kladno tuhle šanci bezezbytku využilo! Müller přeskočil balon a do míče se opřel PETR ŠNÍDL, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Míč se tak zastavil až v síti. Kladno tak z ničeho nic vyrovnává.
     
    23
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    Brno velice pěkně rozehrálo standartní situaci. Jan Havel přihrál na Svobodu, který nastřelil míč na bránu, kde ho tečoval GABRIEL RICK. Gólman byl proti této teči bezmocný.
     
    12
    Tango opět reaguje velkou aktivitou, žlutou kartou to onesl Abrhám.
     
    11
    Kladno právě vstřelilo branku!

    A aktivita hostů se vyplácí. Po chybě v založení útoku Tanga se k souboji dostal MICHAL JARÁB s Kubíčkem a tu šanci hosté využili. Zaskočili tak Brno vyrovnáním na 1:1.
     
    6
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    Brno se ujímá vedení! Svoboda posunul míč do strany pro RADIMA ZÁRUBU, který utekl všem hostujícím po pravé lajně a prostřelil Čížka do horní poloviny brány.

    Adam Havel

    Branky: 6. Záruba (Svoboda), 23. Rick (Svoboda) - 11. Jaráb (Čurda), 27. Šnídl

    Karty:   35. Seidler (TAN), 37. Jan Havel (TAN) - 12. Abrhám (KLA)


    FC Tango Brno: Kubíček (Martínek) - Chadzidis, Rick, Svoboda, Brůna, Buršík, Belej, Záruba, Havel Josef, Havel Jan, Dornay, Seidler, Veselovský
    SAT-AN fight club Kladno: Čížek (Manda) - Junek, Čurda, Müller, Výborný, Fitzel, Studený, Abrhám, Fujdiar, Šnídl, Chrobák, Jaráb,

    Rozhodčí: Jiří Šmíd, Jiří Lasch, Martin Braun, D:Kamil Bednář
    bahis siteleri