Norsko – Česko 5:4 (po s.n.)
po s.n.
Norsko
5:4 (1:2, 3:2, 0:0)
Česko
Pátek 07.12.2012, 16:30 • Saalsportshalle, Curych • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
     
    31:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    MARTIN TOKOŠ bleksově odpovídá. U levého mantinelu zvedl hlavu a přesně vystřelil míček do šibenice. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    30:51
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Češi kolabují, hráči vůbec nevědí, co mají dělat. MOSSIN OLE OLESEN během tří minut završuje hattrick. Tentokrát si nabral na hokejku balon u Rytychovy levé tyčky, oběhl bránu a freestylově zakončuje. Asistence: Thomas Straete.
     
    29:09
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno. Gól jako přes kopírák, jenže z druhé strany. Těsně u branky byl připraven sklepávat opět MOSSIN OLE OLENSEN. Asistence: Andreas Sletten.
     
    27:45
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Velmi povedená akce i na druhé straně a docela podobná té české. S tím rozdílem že nahrávající Gidske našel MOSSIN OLE OLESENA až v Rytychově brankovišti, kde míč lehce ztečoval za brankářova záda. Asistence: Daniel Gidske.
     
    26:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ostravská spolupráce slaví úspěch. Jelínek dostal přihrávku z půlky k mantinelu, z první poslal míč mezi kruhy MILANU TOMAŠÍKOVI, který další střelou z první poslal balonek nad brankářovu nohu. Asistence: Jan Jelínek.
     
    18:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Deutsch šikovnou rozehrávkou uvolnil na levé straně TOMÁŠE CHRÁPKA, který natáhl míček a střelou, která se ostřela o brankáře, dostal Čechy do vedení. Asistence: Marek Deutsch.
     
    10:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi bleskově odpovídají, i když velmi sporně. Po závaru před brankou trefil balonek ze vzduchu MARTIN TOKOŠ. Těžko říct, zda-li neměl hůl příliš vysoko. Asistence: Milan Tomašík.
     
    8:51
    Norsko právě vstřelilo branku!
    WILLY FAUSKANGER otevírá skóre! Po chybě Čechů se dostal míč na pravou stranu k norksému snajprovi, který sice ještě mohl nahrávat, ale volil střelu a dělovkou nad nohu Rytycha propáli. Asistence: Thomas Straete.

    Radim Kadlec

    Branky a nahrávky: 9. Fauskanger (Straete), 28. Olesen (Gidske), 30. Olesen (Sletten), 31. Olesen (Straete) - 11. Tokoš (Tomašík), 19. Chrápek (Deutsch), 27. Tomašík (Jelínek), 32. Tokoš (Ondrušek)


    Norsko: Rönmark (Egeland) - Gustavsen, Sletten, Rognlien, Wingskog, Wilhelmsen, Nielsen, Skaug - Torp, Gidske, Kronberg - Fauskanger, Straete, Evensen - Rongsjord, Eriksen, Olesen - Norstrom, Bjerknes.
    Česko: Rytych (Kafka) - Deutsch, Chrápek, Suchánek, Jelínek, Jakůbek, Garčar, Kološ - Zálesný, Fridrich, Ostřanský - Ondrušek, Tomašík, Tokoš - Richter, Jendrišák, Sladký - Šebek, Slaný.

    Diváci: 486