Lipt. Mikuláš – Senica 3:2 (kon.) | Prievidza – Trebišov 5:2 (kon.) | Pov. Bystrica – Michalovce 1:4 (kon.)
Prešov – Trnava 4:1 (kon.) | Spišská N. Ves – Detva 9:3 (kon.) | Bardejov – Topoľčany 5:1 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
HC Dukla Senica
sk Neděle 09.12.2012, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Hokejová nedeľa sa nám týmto pádom končí, lúči sa s vami Tomáš Batiz. Prajem príjemný zvyšok večera a pokojný vstup do ďalšieho týždňa. (19:21:15)
     
    Skončil sa zápas 28. kola medzi Liptovským Mikulášom a Senicou výsledkom 3:2. Veľmi zaujímavý duel tu na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši. V stretnutí sme videli do kopy päť gólov, raz sa aj volalo s video rozhodcom, ktorý rozhodol, že gól na 3:3 neplatí. V záverečné sekundy zápas boli taktiež strhujúce, po vylúčení na oboch stranách sa hralo 5 na 4, aj kvôli tomu, že Senica v závere odvolala brankára. Pár sekúnd pred koncom to pre domácich vyzeralo hrozivo, po tom ako hostia pohrozili prudkými strelami od modrej, avšak gólu sa nedočkali vďaka dobrými zákrokmi Palka.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:27
    Trošku sa čaká na buly v obrannom pásme, na ľadovú plochu vyšli po vylúčení Seničania so šiestymi hráčmi.
     
    59:27
    V závere stretnutia sa vylučuje na oboch stranách, na tresnú odchádza Devečka a Rajčák.
     
    59:27
    Senica už so šiestimi hráčmi v útočnom pásme, do nepríjemného zakončenia sa dostal Lezo, ktorý spomedzi kruhov natiahol Palka, ktorý opäť zasiahol bravúrne.
     
    58:58
    Senica opäť začína s rozohrávkou vo vlastnom pásme, z brány už odchádza aj brankár hostí Peksa!
     
    58:49
    Senica sa teraz obrala o cenné sekundy, po vyhodený cez všetky čiary prichádza zakázané uvoľnenie.
     
    58:35
    Michal Mravec opäť prerušuje tlak hostí, vyhadzuje cez všetky čiary.
     
    57:23
    Senica sa v závere stretnutia nedokáže usadiť v pásme, opäť zasahujú domáci, konkrétne Mravec vyhadzuje cez všetky čiary.
     
    56:52
    Senica sa už dostala do útočného pásma, ale tam to všetko rieši Holiga, ktorý za bránou Palka vybojoval puk a následne ho aj vyhodil.
     
    56:36
    Veľký piskot na domácej tribúne, na tresnú lavicu odchádza Bartik.
     
    55:38
    Senica začína s rozohrávkou vo vlastnom pásme, po chvíli sa dostali aj do útočného pásma, kde z pravej strany zakončili nepresne.
     
    54:46
    Opäť sa vhadzuje v útočnom pásme Senice, po buly sa hra sústreďuje hlavne pri mantinely, kde o puk bojuje dvojica hráčov na jednej i druhej strane.
     
    54:26
    Dobrý obranný zákrok domácej obrany, tá vystihla rozohrávku senického hráča a následne aj vyhodila cez všetky čiary.
     
    53:34
    Lezo trošku poľahky prenikol popri mantinely, vzápätí si Senica mení medzi sebou puk, ktorý končí po dlhšej kombinácii na ochrannej sieti po nepresnom zakončení Rajčáka.
     
    53:19
    Aj po nasledujúcom buly ostali hostia v útočnom pásme, pár prihrávok a strela kapitána Vaškoviča, ktorá ponechala razítko na hornej tyči Palkovej brány.
     
    52:54
    Senica hneď po buly zatlačila Liptákov vo vlastnom pásme, pár prihrávok vyvrcholilo strelo od modrej, po ktorej zasahoval až na dva krát Palko.
     
    52:35
    Devečka oslabil svoj tím a odchádza na tresnú lavicu.
     
    51:41
    Po dlhšej prestávke sa opäť hrá, po buly v obrannom pásme hostí, ktorí sa vzápätí dostali aj do útočného pásma, tam však žiadny veľký rozruch neprichádza.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 22. Kubovčík (Mravec), 27. Bartik (Mravec), 44. Kuric (Poliaček, Bača) - 16. Ivičič (Hreus), 40. Reissmüller (Lezo)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Macík, Fabo, Mezovský, Devečka, Duriš, Kuric, Kubáň, Matejka, Klepáč, Poliaček, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartik, Bača, Holiga, Paukovček.
    HC Dukla Senica: Peksa (Porubský) - Janík, Šedivý, Vaškovič, Lezo, Lantoš, Penák, Mikolášek, Škápik, Reissmüller, Surovka, Beťko, Rajčák, Cibulka, Salajka, Ivičič, Reho, Hreus.
    bahis siteleri