Lipt. Mikuláš – Senica 3:2 (kon.) | Prievidza – Trebišov 5:2 (kon.) | Pov. Bystrica – Michalovce 1:4 (kon.)
Prešov – Trnava 4:1 (kon.) | Spišská N. Ves – Detva 9:3 (kon.) | Bardejov – Topoľčany 5:1 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
HC Dukla Senica
sk Neděle 09.12.2012, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Hokejová nedeľa sa nám týmto pádom končí, lúči sa s vami Tomáš Batiz. Prajem príjemný zvyšok večera a pokojný vstup do ďalšieho týždňa. (19:21:15)
     
    Skončil sa zápas 28. kola medzi Liptovským Mikulášom a Senicou výsledkom 3:2. Veľmi zaujímavý duel tu na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši. V stretnutí sme videli do kopy päť gólov, raz sa aj volalo s video rozhodcom, ktorý rozhodol, že gól na 3:3 neplatí. V záverečné sekundy zápas boli taktiež strhujúce, po vylúčení na oboch stranách sa hralo 5 na 4, aj kvôli tomu, že Senica v závere odvolala brankára. Pár sekúnd pred koncom to pre domácich vyzeralo hrozivo, po tom ako hostia pohrozili prudkými strelami od modrej, avšak gólu sa nedočkali vďaka dobrými zákrokmi Palka.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:27
    Trošku sa čaká na buly v obrannom pásme, na ľadovú plochu vyšli po vylúčení Seničania so šiestymi hráčmi.
     
    59:27
    V závere stretnutia sa vylučuje na oboch stranách, na tresnú odchádza Devečka a Rajčák.
     
    59:27
    Senica už so šiestimi hráčmi v útočnom pásme, do nepríjemného zakončenia sa dostal Lezo, ktorý spomedzi kruhov natiahol Palka, ktorý opäť zasiahol bravúrne.
     
    58:58
    Senica opäť začína s rozohrávkou vo vlastnom pásme, z brány už odchádza aj brankár hostí Peksa!
     
    58:49
    Senica sa teraz obrala o cenné sekundy, po vyhodený cez všetky čiary prichádza zakázané uvoľnenie.
     
    58:35
    Michal Mravec opäť prerušuje tlak hostí, vyhadzuje cez všetky čiary.
     
    57:23
    Senica sa v závere stretnutia nedokáže usadiť v pásme, opäť zasahujú domáci, konkrétne Mravec vyhadzuje cez všetky čiary.
     
    56:52
    Senica sa už dostala do útočného pásma, ale tam to všetko rieši Holiga, ktorý za bránou Palka vybojoval puk a následne ho aj vyhodil.
     
    56:36
    Veľký piskot na domácej tribúne, na tresnú lavicu odchádza Bartik.
     
    55:38
    Senica začína s rozohrávkou vo vlastnom pásme, po chvíli sa dostali aj do útočného pásma, kde z pravej strany zakončili nepresne.
     
    54:46
    Opäť sa vhadzuje v útočnom pásme Senice, po buly sa hra sústreďuje hlavne pri mantinely, kde o puk bojuje dvojica hráčov na jednej i druhej strane.
     
    54:26
    Dobrý obranný zákrok domácej obrany, tá vystihla rozohrávku senického hráča a následne aj vyhodila cez všetky čiary.
     
    53:34
    Lezo trošku poľahky prenikol popri mantinely, vzápätí si Senica mení medzi sebou puk, ktorý končí po dlhšej kombinácii na ochrannej sieti po nepresnom zakončení Rajčáka.
     
    53:19
    Aj po nasledujúcom buly ostali hostia v útočnom pásme, pár prihrávok a strela kapitána Vaškoviča, ktorá ponechala razítko na hornej tyči Palkovej brány.
     
    52:54
    Senica hneď po buly zatlačila Liptákov vo vlastnom pásme, pár prihrávok vyvrcholilo strelo od modrej, po ktorej zasahoval až na dva krát Palko.
     
    52:35
    Devečka oslabil svoj tím a odchádza na tresnú lavicu.
     
    51:41
    Po dlhšej prestávke sa opäť hrá, po buly v obrannom pásme hostí, ktorí sa vzápätí dostali aj do útočného pásma, tam však žiadny veľký rozruch neprichádza.
     
    50:34
    Senica teraz tlačí mikulášskych hráčov, spomedzi kruhov prišiel strelecký pokus, ktorý skončil u Palka, ktorý zasiahol na dva krát.
     
    50:21
    Práve sa skončil aj osobný trest hráča domácich, Peter Klepáč práve opustil tresnú lavicu a zamieril si to rovno na striedačku.
     
    49:26
    Senica má naozaj o čo bojovať k remíze ju delí iba jeden gól o čom svedčí aj posledný tlak, ktorý si produkujú v útočnom pásme.
     
    48:48
    Menšia strkanica v útočnom pásme hostí, pri mantinely sa zišla hŕstka hráčov oboch tímov, vyzeralo to že sa zhrnie aj k nejakej menšej bitke, ale všetko vyriešila trojica rozhodcov.
     
    47:46
    Po pravej strane sa nám opäť rodila šanca pre Senicu, Ivičič si vybojoval puk a sám aj zakončil z pravej strany v útočnom pásme. Jeho pokus skončil tesne nad, vyzeralo to tak, že Palko jemne zasiahol, resp. podvihol puk nad bránu.
     
    47:07
    Pri mantinely teraz vybojoval puk Macík, natlačil sa aj za bránu Peksu, kde to domáci ešte niečo podržali v útoku, ale po chvíli už ide Senica do útoku.
     
    46:56
    Hra sa nám presunula do útočného pásma, kde sa predviedla dvojica mladíkov. Z pravej strany prihrával Kubáň na Kubáňa, ktorý pálil iba do lapačky Peksu.
     
    46:21
    Bojuje sa o puk v strednom pásme, do zakončenia sa v krátkosti dostal Cibulka, ktorý nezakončil presne, po pár sekundách prestrelil bránku z blízka Rajčák.
     
    45:31
    Najskôr som už avizoval gól, ktorý aj padol do mikulášskej brány, ale rozhodca si to nechal ešte preveriť video rozhodcom, ktorý priniesol verdikt o tom, že tento gól neplatí! Pokračujeme za stavu 3:2.
     
    44:46
    Buly v strednom pásme, Senica ho tak trošku aj poľahky vyhrala, ale to iba nejako moc nepomohlo, ihneď po buly hostia nahodili puk, ktorí zachytil v obranných radoch domáci.
     
    43:52
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Veľmi pekný zápas medzi prvým a štvrtým, Liptovský Mikuláš sa dostáva opäť do vedenia zásluhou kapitána JURAJA KURICA, ktorý si to najskôr nahodil na mantinel a vzápätí prekonal aj samotného brankára Peksu. Asistencie si pripísali František Poliaček, Jakub Bača.
     
    43:30
    Rozohrávka hostí v strednom pásme nebola taká presná, ako by mala mikulášski hráči sa dostali v obrannom pásme k puku.
     
    42:56
    Ospravedlňujeme sa vám, ale úvodné minúty dnešného zápasu sme trošku vynechali, je to za dôvodu toho, že internetové spojenie neklapalo tak ako malo.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    Skončilo sa nám aj druhé dejstvo stretnutia 28. kola, ktoré nám už ukázalo niečo viac čo sa týka šancí, v 22. minúte vyrovnával Kubovčík, následne sa domáci dostali aj do vedenia po góle Bartika.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:52
    Senica dala gól!
    Takéto góly pred koncom tretiny veru zamrzia, Senica vyrovnáva zásluhou obrancu MARIÁNA REISMULLERA, asistenciu si pripisuje Anton Lezo.
     
    38:50
    Devečka vyhodil puk cez všetky čiary, za bránu sa odhodlal Klepáč, ktorý to spravil naozaj perfektne, puk zakryl medzi korčule, čím skrátil oslabenie.
     
    38:45
    V závere druhej tretiny si Senica zahrá aj presilovku, za bránou Palka sa previnil obranca Klepáč, ktorý odchádza za hákovanie. Čo sa však nepáčilo domácim priaznivcom je aj fakt, že tento hráč dostal aj desať minút za nešportové správanie.
     
    37:54
    Obrovská šanca pre Liptovský Mikuláš ten rýchlo dostal s dvojicou hráčov do útoku, odkiaľ to Kuric tak trošku sebecky, ale predsa namieril do hornej tyče Peksovej brány, následne sa puk odrazil o k obrane hostí.
     
    37:06
    Macík bojoval medzi dvoma obrancami, vyzeralo to že z tejto situácie skončí ako víťaz, ale predsa to tak neskončilo.
     
    36:22
    Liptovský Mikuláš začínal útok v strednom pásme, tam sa odhodlal Kubáň k streleckému pokus, ktorý však môžme zhodnotiť aj taký ako nahodenie. Puk skončil u Peksu, ktorý to radšej prikryl pod lapačku.
     
    35:39
    Dlhšie mlčanie sme zaznamenali v posledných minútach na strane hostí, Senica sa až teraz dokázala usadiť v útočnom pásme, pár krát si to prihrať a všetko ukončiť strelou, tvrdý pokus Vaškoviča skončil u brankára Palka, ktorý dobre zasiahol lapačkou.
     
    34:50
    Opäť pohľadná akcia domácich, takým "Barca" štýlom a predviedli domáci, ktorí si to pred bránou ťukali na jeden dotyk, pri ktorom bol na záver Peter Bartik, ktorý bránený obrancom nezakončil presne.
     
    34:25
    Teraz sa trošku čaká na buly v obrannom pásme Liptovského Mikuláša, dvojica rozhodcou si niečo rozpráva s trénerom Halahijom.
     
    34:07
    Trošku taký drsnejší súboj v strednom pásme, obranca to skúšal taký "kanaďákom", ktorý mu azda vyšiel perfektne. Macík sa snažil obhodiť súpera, ten sa iba zohol a mikulášsky útočník iba preletel cez neho. Pokračujeme útokom Senice.
     
    33:23
    Po rozohrávke sa domáci tím dostal do útočného pásma, tam však dobre bránila Senická obrana,ktorá pritlačila na mantinel Kubáňa, následne vyniesla puk aj do stredného pásma.
     
    32:56
    Oba tímy striedajú za vlastnou bránou čaká s rozohrávkou Bača, brankár domácich Palko všetko kontroluje a tak trošku aj radí svojmu spoluhráčovi ako rozohrať.
     
    32:04
    Trošku vzruchu na domácej tribúne, mikulášski hráči sa dostali s trojicou do útočného pásma, po prihrávke zakončoval mladý Poliaček, ktorý mieril k tyči, z môjho stanovišťa to vyzeralo na gól, ale rozhodca stal za bránou, takže hádam to posúdil spravodlivo.
     
    31:10
    Nádherný hokejový moment na uzimenom štadióne v Liptovskom Mikuláši, Bača sa perfektne dostal cez dvoch hráčov, kde ich "vycvičil" kľučkami, následne sa dostal aj do zakončenia, ale jeho prekrásny únik ukončil zákrok Peksu.
     
    30:31
    Puk teraz opustil hraciu plochu a začínalo sa všetko buly v strednom pásme, to vyhralo domáce mužstvo, ktoré sa dostáva pomaly do útoku.
     
    30:08
    Z pravej strany nahadzoval puk do útoku Mravec, ten trafil iba Poliačeka, ktorý sa snažil zakončiť, ale nevyšlo mu to najlepšie. Pokračujeme za stavu 2:1.
     
    29:30
    Teraz sa nám puk povymieňal po stranách, najskôr sa strelou na pravej strane prezentovali hostia, Palko zasiahol vyrážačkou, následne za cenu zakázaného uvoľnenia vyhodili obrancovia domácich.
     
    29:03
    Po tom ako Senica nepremenila svoju šancu, keď sa dostala do útoku po pravej strane tak prichádza čas pre Macíka, ktorý iba vyhadzuje puk.
     
    28:12
    Perfektne teraz bojuje o puk Kubáň, ten vybojoval útočného pásma, Liptovský Mikuláš to aj po pár sekundách skúšal zakončiť na bránu, avšak strela Paukovčeka skončila mimo.
     
    27:18
    Po troch góloch sa hra trošku dostala do toho hokejového tempa, vidíme viac šancí, rýchle útoky a veľa zakončení. Teraz nahodili puk zásluhou Janíka Seničania do útočného pásma.
     
    26:17
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Dlhšia aktivita a produkovanie šancí sa domácim hráčom vyplatila, najskôr po strele z pravej strany si skoro puk do vlastnej brány tečol brankár hostí, o pár sekúnd to však skončilo už gólom, keď sa presnou strelou presadil PETER BARTIK. Asistencia: Michal Mravec.
     
    25:23
    Puk v obrannom pásme domácich sa odrazil na modrú odkiaľ z prvej vystrelil Reismmuller, ktorý trafil iba betón Palka.
     
    24:57
    V buly v útočnom pásme Liptovského Mikuláša sa opäť rodila šanca, po prihrávke Kubáňa sa dostal do zakončenia Matejka, ktorý z príklepu mieril tesne vedľa pravej tyče.
     
    24:33
    Perfektná presilovka domáceho tímu, aj k jej koncu dobre zatlačili zverenci Halahiju, strelou od modrej sa prezentoval Duriš, následne po zákroku nedokázali domáci hráči doraziť puk do brány.
     
    23:59
    Poliaček perfektne prenikol k bráne prihrávku smeroval na Kurica, ktorý nepretlačil puk do brány Peksu.
     
    23:41
    Po buly sa opäť do zakončenia dostávajú hostia, strelecký pokus Devečku skončil tesne mimo.
     
    23:35
    Liptovský Mikuláš prenikol na teraz do útočného pásma po kraji ľadovej plochy, aj tento pokus pokryl do lapačky brankár hostí.
     
    23:04
    Dobré šance si teraz v presilovke tvoria domáci, najskôr sa snažili zvýšiť z pravej strany, následne aj strelou Bartika od modrej.
     
    22:31
    Domáci hráči majú možnosť aj na vyrovnanie, pretože na tresnú lavicu odchádza Rajčák za podrazenie.
     
    21:37
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči sa dostávajú do vedenia krátko po začatí druhej tretiny. Liptáci sa dostali do útočného pásma azda po druhý krát v druhej časti hry, puk sa odrazil medzi kruhy, kde sa k nemu dostal DÁVID KUBOVČÍK, ktorý prízemnou strelou nezaváhal. Asistencia: Michal Mravec.
     
    20:52
    Prvý krát v druhej tretine v útočnom pásme aj domáci, tí sa tam však na dlho nezdržali.
     
    20:36
    Nebezpečná strela z ľavej strany v úvode druhej tretiny, do zakončenia sa dostal hráč zo Senice, konkrétne Vaškovič, ktorý pálil tesne nad.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Ďalšia tretina začne približne o 17:45.
     
    Práve sa nám skončila prvá tretina medzi Liptovským Mikulášom a Senicou výsledkom 0:1, v úvode sme nevideli nejaký zaujímavý hokej za spomienku stojí iba šanca Mravca, ktorý nedokázal po prihrávke dopraviť puk do odkrytej časti brány. Z vyrovnaného zápasu prišiel aj úvodný gól v 16. minúte, keď dorážal do odkrytej časti brány puk Ivičič.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:34
    Pomaly sa blížime k záveru prvej tretiny, aktuálne sú v útočnom pásme Seničania, tí to chceli dotiahnuť aj do zakončenia, ale strela Ivičiča bola zablokovaná.
     
    18:18
    Ďalšia celkom pekná akcia domácich, Liptovský Mikuláš prenikol cez stred až do útočného pásma, kde to strelou zo stredného pásma nevyšlo najlepšie Mravcovi, ktorý mieril vedľa.
     
    17:26
    Vyzeralo to celkom sľubne s touto rodiacov sa šancou Liptovského Mikuláš, Macík si zachytil puk v strednom pásme, následne to vyzeralo, že prenikne aj do pásma, ale prezentoval sa iba nepresnou prihrávkou, ktorá skončila zakázaným uvoľnením.
     
    15:58
    Senica dala gól! Hostia sa v prvej tretine ujímajú vedenia po tom čo najskôr z ľavej strany zakončoval Michal Hreus, následne sa puk od betónov odrazil k MARTINOVI IVIČIČOVI, ktorý do odkrytej časti brány nezaváhal. Asistencia: Michal Hreus.
     
    Senica dala gól!
     
    14:22
    Vylúčenia v domácom tíme, na tresnú lavicu odchádza Kubáň.
     
    14:34
    Senica prešla celkom hravo do útočného pásma, ale tam sa však s trojicou hráčov trošku zamotala a do zakončenia nedostala.
     
    14:05
    Pomaly sa nám končí presilovka domácich, v tej sa k nejakej veľkej šanci domáci hráči nedopracovali.
     
    12:28
    Dobrá šanca pre domácich ihneď po začatí presilovky, strelou od modrej sa prezentoval Klepáč, ktorý natiahol brankára, k dorážke sa nedostal žiaden hráč z domácich.
     
    12:24
    Prvé vylúčenie v dnešnom stretnutí, na tresnú lavicu odchádza Lezo za napadnutie.
     
    11:56
    Strelecký pokus registrujeme v útočnom pásme hostí, keď Matejka zo stredného pásma trafil betóny brankára, následne to Peksa zakryl pod lapačku.
     
    11:26
    Opäť je to taká hra zo strany na stranu, potvrdilo sa to aj pri tejto situácii, keď sa nepresnou prihrávkou prezentovali Seničania.
     
    10:52
    o puk sa bojovali za bránou domácich, spoza vlastnej brány ho po chvíli vyváža Duriš.
     
    09:52
    Vaškovič sa dostal do útočného pásma, tam to miešal s pukom a po chvíli aj zakončil, jeho pokus skončil tesne mimo.
     
    09:38
    Hra sa opäť prelieva zo strany na stranu, najskôr sa nepresnou prihrávkou prezentovali Seničania, po chvíli sa zakázaným uvoľnením predstavili obrancovia domáceho tímu.
     
    08:57
    Macík sa dostal k puku pred útočným pásmom, po pravej strane sa snažil sám preniknúť, ale jeho kľučky vystihli obrancovia Senice.
     
    08:20
    Rýchla akcia Senice, tá začala spoza vlastnej brány, následne sa hostia presunuli po pravej strane, odkiaľ Lantoš natiahol betón Palka, následne mikulášsky brankár zasiahol lapačkou.
     
    07:00
    Opäť ďalšia neúspešná šanca domácich hráčov, tí rozohrávali zo stredného pásma, avšak puk sa dostal k obrane hostí.
     
    06:30
    Zatiaľ sa nám hrá veľmi opatrný hokej, na teraz rozohrávajú spoza vlastnej brány domáci hráči.
     
    04:53
    Nebezpečný únik Faba, ktorý si dovolil súboj 1 na 1, ktorý mu vyšiel tak na 50%, potom to však skúsil spoza obrancu, keď jeho prízemný pokus skončil tesne mimo brány.
     
    04:35
    Po buly v obrannom pásme domáceho tímu si to hodil na strelu Cibulka, jeho pokus z konca čepele skončil tesne vedľa.
     
    04:29
    na teraz registrujeme strelecký pokus na druhej strane, z pravej strany vystrelili hostia rovno do lapačky brankára Palka.
     
    04:05
    Obrovská šanca pre Liptovský Mikuláš! Domáci hráči sa dostali do brejku 2 na 1, z pravej strany už smerovala prihrávku na Mravca, ktorý netrafil odkrytú časť brány.
     
    03:13
    Prvá ako taká vážna strela, Ivičič prenikol po ľavej strane, dostal sa aj do zakončenia, keď svojou strelou nasmeroval puk iba do lapačky brankára Palka.
     
    02:53
    Boj o puk na pravej strane, najskôr sa prešlo za bránu, kde však stratil puk Macík.
     
    02:17
    Zatiaľ je to také o ničom, znova rozohrávali Senickí hráči, ale tí to opäť tak trošku pokazili, po tom čo rozohrali opustil puk hraciu plochu.
     
    01:36
    Senica opäť rozohráva spoza vlastnej brány, dostali sa do stredného pásma, kde to nakoniec vzdali a stiahli sa opäť do obrany.
     
    01:08
    Prvá útočná akcia, z pravej strany sa prezentoval prihrávkou Mravec, následná strela spomedzi kruhov z hokejky Poliačeka skončila na betónoch brankára.
     
    00:43
    Zatiaľ bez striel, opäť sa začína útok z obranného pásma, tentokrát sú to hostia, ktorí rozohrávajú.
     
    00:10
    Hneď po úvodnom hvizde sa hra presunula do obranného pásma Liptovského Mikuláša, tam sa po buly dostali po prvý krát k puku domáci hráči.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Macík, Fabo, Mezovský, Devečka, Duriš, Kuric, Kubáň, Matejka, Klepáč, Poliaček, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartik, Bača, Holiga, Paukovček.

    HC Dukla Senica: Peksa (Porubský) - Janík, Šedivý, Vaškovič, Lezo, Lantoš, Penák, Mikolášek, Škápik, Reissmuller, Surovka, Beťko, Rajčák, Cibulka, Salajka, Ivičič, Reho, Hreus.

    Rozhodca: .
     
    Séria posledných zápasov:
    MHk 32 Liptovský Mikuláš: P V P V V
    HC Dukla Senica: P V V V P
     
    Vítam vás pri zápase 28. kola medzi Liptovským Mikulášom a Senicou. V krátkosti si povedzme čo to o oboch tímov, ako sa im darilo v posledných zápasoch, resp. o stave kádra a iných informáciach, ktoré by vás mohli zaujímať.

    Liptovský Mikuláš si od tohto zápasu veľa sľubuje, predovšetkým ide o dlho očakávaný zápas hlavne u fanúšikov, keď sa na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši predstaví úradujúci celok tabuľky Senica. Bodový rozdiel hovorí, že na Liptove by to malo byť jasnejšie pre hostí, ale hokej nie raz ukázal, že štatistiky sú len čísla.

    Liptáci v poslednom stretnutí za malého počtu hráčov nevybojovali na ľade Spišiakov pár cenných bodov, prehrali rozdielom troch gólov. Diváci videli v prvej tretine iba jeden gól po presnom zakončení Klingu, následne v druhej časti hry už zvyšovali na 2:0 východniari zásluhou Prokopa. V záverečných šiestich minútach druhej tretiny znížil na rozdiel gólu obranca Devečka, avšak Spišská Nová Ves 27 sekúnd pred koncom tretiny zvýšila na rozdiel dvoch gólov. V tretej časti hry potvrdili Spišiaci svoju silu a dvomi gólmi zvýšili na 5:1, Liptovský Mikuláš už iba v závere spečatil na konečných 5:2.

    Senica je už dlhodobo na špici tabuľky, no v poslednom zápase zaváhala na ľade Trebišova, kde prehrali 5:3, domáci tím sa dostal v priebehu 1. a 2. tretiny už do vedenia rozdielom troch gólov, Senica zdramatizovala zápas na prelome druhej a tretej časti hry, kde znížili na rozdiel jedného gólu. V 46. minúte Schnelly zvyšoval na 4:2, po chvíli však Senica opäť zdramatizovala zápas zásluhou Penáka. Pár sekúnd pred koncom zápasu sa presadil Králik.

     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 22. Kubovčík (Mravec), 27. Bartik (Mravec), 44. Kuric (Poliaček, Bača) - 16. Ivičič (Hreus), 40. Reissmüller (Lezo)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Macík, Fabo, Mezovský, Devečka, Duriš, Kuric, Kubáň, Matejka, Klepáč, Poliaček, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartik, Bača, Holiga, Paukovček.
    HC Dukla Senica: Peksa (Porubský) - Janík, Šedivý, Vaškovič, Lezo, Lantoš, Penák, Mikolášek, Škápik, Reissmüller, Surovka, Beťko, Rajčák, Cibulka, Salajka, Ivičič, Reho, Hreus.
    bahis siteleri