Val. Meziříčí – Vsetín 1:5 (kon.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
1:5 (1:3, 0:0, 0:2)
VHK ROBE Vsetín
Pondělí 10.12.2012, 18:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí (1200 míst na stání) • 2. liga skupina Východ
Partner:
     
    Vsetín ve třetím valašském derbs vítězí 5:1 a nutno říct, že dnes zaslouženě. Bobři měli své šance, ale jejich akcím chyběla přesnost. Vsetín na druhé straně šancí vypracoval podstatně víc i díky chybám v obraně domácích, které dokázal trestat. Z Valašského Meziříčí je to pro dnešek vše, hezký zbytek večera. (20:10:57)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Už se nic nestane.
     
    59:17
    Vsetín se už nikam nehrne, kontroluje puk a nejspíš už dokráčí k první výhře za tři body proti Valašskému Meziříčí v této sezóně.
     
    58:35
    Postavení mimo hru v podání domácího týmu, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    58:02
    Poslední dvě minuty třetí třetiny před námi.
     
    57:19
    Vsetín vstřelil branku!
    Další branka hostů, kteří vedou už 5:1! Po levé straně zůstal pozapomenut MÁRIO BREZÁNI, který před Slovákem namířil mezi jeho betony a domácí brankář nestačil včas zaklapnout svou výstroj. Asistence: Martin Kubo, Patrik Vrána.
     
    56:04
    Mikšovský pálil z mezikruží, ale opět perfektně zasáhl Slovák.
     
    55:33
    Další šance hostů, po střele Podešvy dorážel Kajaba, ale jen do připraveného Slováka, který dnes drží svůj tým, ale na vítězství to asi stejně stačit nebude.
     
    55:08
    Další střela na Slováka, ale byla zablokována domácí obranou, takže skončila až na ochranné síti, vhazování před domácí brankou.
     
    54:29
    Vzápětí se ocitl sám před Hromadou Smetana, ale vsetínský brankář dobře vyjel a opět šanci domácích zhatil.
     
    53:20
    Vsetín vstřelil branku!
    Nejspíš je rozhodnuto! Souboj v rohu kluziště za brankou domácích vyhrál Vaněk, který našel před brankou dnes již po několikáté volného hráče Vsetína, tentokrát to byl FRANTIŠEK ZÚBEK, jenž se ranou pod horní tyč nemýlil. Asistence: Daniel Vaněk, Adam Mikšovský.
     
    53:07
    Icing Bobrů a vhazuje se před jejich branou.
     
    52:29
    Na druhé straně závar před Slovákem, ale domácí brankář udržel puk ve své moci a přerušuje se.
     
    51:51
    Ambruz poslal puk Davidovi Vargovi do evidentní šance, ale domácí kapitán zaváhal a Hromada tygřím skokem sebral puk z jeho hole. Takových šancí budou Bobři litovat.
     
    50:56
    Bokroš byl před Hromadou v dobré pozici ke skórování, ale trefil jen připravené betony hostujícího brankáře.
     
    50:34
    Lajna Vargů si vytvořila tlak a po střele Miroslava Vargy se před Hromadou utvořil chumel, který se proměnil v šarvátku, sudí raději přerušují hru a uklidňují situaci.
     
    50:14
    Tlak druhé vsetínské formace. Vítek našel před branou volného Petra Hrušku, ale ten ve vyložené šanci nevystřelil ideálně a navíc perfektně zasáhl Slovák.
     
    49:02
    Zúbek hledal před brankou Vaňka, ten jen tečoval mimo.

    Filip Bazala

    Branky a nahrávky: 3. Bokroš - 7. Vítek (Hruška P., Vrba), 12. Tesařík (Podešva), 19. Kubo (Tesařík, Podešva), 54. Zúbek (Vaněk, Mikšovský), 58. Brezáni (Kubo, Vrána)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák - Ambruz, Bokroš, Heča, Heža, Kolovratník, Kvapil, Lyzák, Martiník, Mikel, Prycl, Smetana, Schejbal, Šoula, Škůrek, Vajda, Varga Mir., Varga, D., Varga Mar. Voznica.
    VHK ROBE Vsetín: Hromada - Ščotka, Vrba, Vodák, Tesařík, Žák, Vrána, Žabčík - Mikšovský, Vaněk, Zúbek, Vítek, Hruška P., Hruška O., Brezáni, Kubo, Podešva, Kajaba, Holík, Tobola.

    Rozhodčí: Koliba - Barteček, Moravec
    bahis siteleri