Rakousko – Česko 2:8 (kon.) | Slovensko – Francie 2:0 (kon.)
konec
Rakousko
2:8 (0:2, 1:3, 1:3)
Česko
sk Čtvrtek 13.12.2012, 13:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Turnaj čtyř (U18)
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine iniciatívu opäť prebrali české hokejistky, keď pridali do rakúskej siete ďalšie tri góly. Najskôr sa gólovo presadila v 47. minúte Kaplanová, v 48. minúte pridala ďalší úspešný zásah Nárožná a napokon v 50. minúte zavŕšila svoj hat-trick Lucie Nováková! Rakúšanky v 50. minúte vsietili svoj druhý gól zásluhou Altmannovej!

    Najlepšími hráčkami zápasu sa stávajú - Anna Meixnerová za Rakúsko a Lucie Nováková za Česko! Gratulujeme.

    Dovidenia pri druhom zápase Turnaja štyroch krajín, v ktorom sa od 17:00 stretnú výbery Slovenska a Francúzska.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (15:36:01)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:36
    Tvrdé zakončenie z ľavej strany nám tentokrát predviedla Wittichová, no gólmanka Hladíková s ním problém nemala. Puk ukryla vo svojom náručí.
     
    58:56
    České hráčky sa opäť oslobodili vyhodením puku cez všetky čiary. Následne ho získala Arnbergerová, ktorá sa snaží rýchlo poslať hru do útoku.
     
    58:12
    Rakúske hokejistky hrajú v tejto početnej výhode zatiaľ len veľmi zle. Po niekoľkých nepresných prihrávkach sa Češky poľahkly oslobodili a odchádzajú striedať.
     
    57:26
    Rakúske hráčky si zahrajú v početnej výhode. Dvojminútový trest za seknutie na českej trestnej lavici si odpyká Holešová.
     
    57:20
    Českú brankártku chcela tentokrát prekvapiť Altmannová, no nepodarilo sa jej to. Hladíková Rakúšanke puk vypichla a poslala ju len za vlastnú bránu.
     
    56:42
    Na druhej strane nám dobrý zákrok predviedla aj gólmanka Hladíková, ktorá dobrým pohybom betónov zneškodnila korčuľujúcu Verwornerovú.
     
    56:21
    Arnbergerová nám predviedla ďalší úspešný zákrok. Tentokrát úspešne zneškodnila strelu z hokejky Studentovej, ktorá na ňu smerovala z pravej strany.
     
    55:43
    Po peknej prihrávke od Holešovej sa tentokrát dostala k puku Hudečková, no jej tvrdé zakončenie z pravej strany gólmanka Arnbergerová úspešne pokryla vo svojom náručí.
     
    54:59
    Meixnerová sa po skvelej prihrávke od Kantorovej mohla dostať do samostatného nájazdu, no napokon ju čiarová rozhodkyňa nekompromisne zastavila offsajdovým verdiktom.
     
    54:18
    Herné tempo je opäť len veľmi kostrbaté. Puk sa prelína zo strany na stranu a zdá sa mi, že oba tímy chcú tento zápas už len dohrať. Aktívnejšie sú zatiaľ Češky.
     
    53:29
    Ofenzívny tlak českého tímu pokračuje, no Rakúšanky sú zatiaľ v strehu a očividne už nechcú inkasovať. Po peknej prihrávke od Melicheríkovej zakončovala Studentová, no len tesne nad.
     
    52:40
    Rakúšanky sa dokázali ubrániť. Po peknej strele od Holešovej sa k puku dostala Hyblerová, ktorá ho poslala do stredného pásma a odchádza striedať.
     
    51:45
    Rakúske hokejistky hrajú v tomto oslabení veľmi dobre. Češky sa zatiaľ nedostali k vyloženým gólovým šanciam. Pri puku je Wittichová, ktorá ho vyhadzuje cez všetky čiary.
     
    50:59
    Gólmanka Arnbergerová nám predviedla skvelý zákrok! Tentokrát sa veľmi dobre presunula k ľavej žŕdke, kde ju chcela prekvapiť Studentová, no tá jej puk umiestnila len na betóny!
     
    50:15
    České hráčky si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za hákovanie si na trestnú lavicu Rakúska odišla sadnúť Grascherová.
     
    49:31
    Česko dalo gól!
    České hráčky nám priniesli bleskovú odpoveď! Po skvelej prihrávkovej kombinácii sa k puku v medzikruží dostala LUCIE NOVÁKOVÁ, ktorá skvelou strelou prekonala bezmocnú Arnbergerovú. Asistenciu si pripisuje Renata Mastná.
     
    49:04
    Rakúsko dalo gól!
    V tretej tretine sa napokon presadzujú aj Rakúšanky. Gólmanka Hladíková na strelu od Meixnerovej ešte zareagovala, no na presné zakončenie švihom od DENISE ALTMANNOVEJ nemala šancu! Asistencie si pripisujú hráčky Esther Kantorová a Anna Meixnerová.
     
    48:25
    Hra sa nám opäť prelína zo strany na stranu a ani pri jednej bráne nevidíme vážnejšie zakončenia. Pri puku sú momentálne Rakúšanky.

    Branky a nahrávky: 36. Kantorová (Altmannová, Hausbergerová), 50. Altmannová (Kantorová, Meixnerová) - 11. Nárožná (Tomigová), 11. L. Nováková (Černá), 23. Studentová (Melicheríková), 25. L. Nováková (Melicheríková, Flachsová), 33. Holešová (Kaplanová, Horálková), 47. Kaplanová (Holešová), 48. Nárožná (Výtisková, Tomigová), 50. L. Nováková (Mastná)


    Rakousko: Hornichová (Arnbergerová) - Verwornerová, Hyblerová - Hausbergerová, Wittichová - Altmannová, Grascherová, Hofbauerová - Hummelová, Kantorová, Meixnerová - Brunnerová, Prosenzová.
    Česko: Bečevová (Hladíková) - Flachsová, Horálková - Kubátová, Výtisková - Hudečková, Černá - Studentová, Holešová, Melicheríková - Tomigová, M. Nováková, Nárožná - L. Nováková, Kaplanová, Mastná.

    Rozhodčí: Mária Zemiaková - Renáta Boldišová, Jana Habánová.
    bahis siteleri