Rennes – Valenciennes 2:0 (kon.)
konec
Stade Rennes
2:0 (1:0)
Valenciennes FC
Pátek 14.12.2012, 20:45 • Stade de la Route de Lorient • Francouzská Ligue 1 McDonald’s
Předzápasové kurzy
     
    85
    První žluté napomenutí pro Rennes vidí za faul na Matera Abdoulaye Sadio Diallo.
     
    81
    Velký závar před brankou Rennes hasí svými vynikajícími zákroky Costila, nejprve vyráží střelu Sancheze a poté posílá na roh šanci Nguetteho.
     
    78
    Po faulu Sancheze na Diallu poprvé rozhodčí Duhamel vytahuje žlutý kartonek pro prvně jmenovaného.
     
    74
    Trenér hostů ihned reaguje dvojitým střídáním. Hřiště opouštějí Vincent Aboubakar a Mathieu Dossevi. Nahradí jej Opa Nguette a Anthony Le Tallec.
     
    72
    Rennes právě vstřelilo branku!

    Feret krásně uvolňuje přihrávkou JONATHANA PITROIPU, který mazácky posílá míč šajtlí k pravé tyči Penneteauvi branky a navyšuje skore na 2:0 pro domácí.
     
    63
    Druhé střídání na straně domácích. Hřiště opouští Romain Alessandrini, místo něj se na zeleném pažitu objeví Abdoulaye Doucoure.
     
    57
    Ze hřiště odchází Cheick Fanta Mady Diarra, místo něj ho na hrotu střídá Abdoulaye Diallo.
     
    46
    Začátek druhé půle ve velkém stylu! Kadirův centr nachází hlavu Aboubakary, který mijí jen o pár centimetrů pravou tyč Costilovi branky!
     
    42
    Theophile posílá dlouhou přihrávku na Pitroipu, který se řítí sám na branku, ale bohužel pro něj volí střelu a ta míří hodně vedle.
     
    35
    Issimat chybuje a k míči se dostává Alessandrini, který spolu s Diarrou běží na osamoceného obránce hostí. Alessandrini nahrává Diarrovi, který při střele z první posílá míč vysoko nad branku!
     
    32
    A mohlo být vyrovnáno! Po nahrávce Sancheze se k míči dostává Pujol , ale Costil pravou nohou vykopává míč! Následně je pískán offside hostům.
     
    20
    Costil skvělým výběhem kazí tutovou šanci Dosseviho, který míč posílá přímo do brankaře!
     
    18
    Míč končí v síti. Díky Pitroipovi střílí Rennes druhou branku utkání, ale jejich radost kazí asistent rozhodčího, který mává ruku Pitroipimu při zpracování.
     
    16
    Díky Dossevimu se hosté dostávají na útočnou půli. Vybojovaný míč se dostává k Saezovi, který ho posílá na Pujola, který z velkýho úhlu posílá míč do boční sítě!
     
    12
    Diarra se dere mezi oba dva stopery Valenciennes a při střele je stažen k zemi. Hlavní arbitr dnešního utkání nechává hru pokračovat.
     
    6
    Rennes právě vstřelilo branku!

    Druhá střela v zápase mezi tři tyče už končí v síti! Diarra u rohového praporku vybojoval míč na Mavungu, který tentokrát přihrával n volného JULIENA FERETA, který přesnou střelou k levé tyči nedává šanci Penneteauovi a otevírá skore zápasu.
     
    4
    Mavunga krásnou kolmicí nasměřoval míč na Diarru, který po krátkém běhu s míčem přihrává do druhé vlny na Alessandriniho, který střílí míč doprostřed branky!

    Václav Soukup

    Branky: 6. Feret, 72. Pitroipa

    Karty:   85. Diallo (REN) - 78. Sanchez (VLN)


    Stade Rennes: Costil - Danze, Theophile, Apam, Mavinga - Pajot, Mvila - Pitroipa, Feret, Alessandrini (63. Doucoure)- Diarra (57. Diallo)
    Tr.: Frédéric Antonetti

    Valenciennes FC: Penneteau - Mater, Mirin, Angoua, Nery - Saez, Sanchez - Dossevi (74. Le Tallec), Kadir - Pujol, Aboubakar (74. Nguette)
    Tr.: Daniel Sanchez

    Rozhodčí: Laurent Duhamel - Christophe Capelli, Guillaume Debart