Valencia – Getafe 4:2 (kon.) | Atlético – Celta Vigo 1:0 (kon.)
konec
Valencia CF
4:2 (3:1)
Getafe CF
Pátek 21.12.2012, 20:00 • Mestalla • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Pro dnešek je to vše. Od komentování zápasu 17. kola španělské Primera Division mezi Valencií a Getafe se s Vámi loučí komentátor Tomáš Reiner. Věřím, že jste se bavili a přeji Vám krásné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok 2013! (22:01:22)
     
    Getafe se po snížení na rozdíl jedné branky snažilo o vstřelení vyrovnávacího gólu, nakonec se mu to však nepodařilo a výhru Valencie zpečetil v nastaveném čase střídající Antonio Valdéz. Konečný výsledek. Valencia - Getafe 4:2.
     
    Radost hostujících fanoušků však netrvalo dlouho, přesně po půl hodině hry vrátil Valencii dvoubrankové vedení přesnou hlavičkou Ricardo Costa. Po poločase tedy vedli domácí 3:1. V druhé pětačtyřicetiminutovce útočný koncert pokračoval a Getafe se v jejím úvodu vrátilo podruhé zpět do zápasu, když se prosadil hlavičkou po rohovém kopu Alexis.
     
    Hráči Valencie se ujali vedení již po 40 vteřinách, když se prosadil Salgado. To však nebylo vše. Již v 7. minutě zvyšoval na 2:0 Jonas a zdálo se, že se zápas stane exhibicí Valencie. Nakonec tomu tak ale nebylo, pouhých pět minut na to totiž vrátil Getafe do hry Rami.
     
    Valencia porazila ve velmi atraktivním a na šance bohatém zápase Getafe 4:2 a bodově se dotáhla na svého dnešního soupeře. Oba týmy mají na svém kontě shodný počet 24 bodů.
     
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Na stadionu Mestalla je dobojováno!
     
    90+4
    Valencia právě vstřelila branku!
    ANTONIO VALDÉZ 4:2!! Dva střídající hráči zpečetili výhru Valencie. Jonathan Viera si naběhl na přetaženou přihrávku na zadní tyč a poté předložil míč Valdézovi, který ho uklidil do prázdné brány.
     
    90+4
    STŘELY CELKEM: Valencia 31 - Getafe 29
     
    90+3
    Dnešní střelecké statistiky připomínají hokejové utkání. Posuďte sami...
     
    90+2
    Xavi Torres se snažil dlouhým pasem roztáhnout hru doprava, ale jeho přihrávka byla nepřesná.
     
    90+1
    Nad rámec zápasu bylo nastaveno 5 minut.
     
    90
    Valencia využila poslední změnu. Piatti přepustil místo Valdézovi.
     
    88
    Piatti rozehrál volný přímý kop z nebezpečné pozice a vyslala na bránu Getafe tvrdou přízemní střelu, s níž si ale Moya poradil.
     
    87
    Hlavní rozhodčí dlouho komunikoval s pomezním rozhodčím a nakonec udělil dvě žluté karty. Jednu Salgadovi a druhou Álvarovi, který byl s rozhodnutím pana Carlose Delgada velmi nespokojený.
     
    85
    Miguel Torres se dopustil tvrdého faulu v blízkosti šestnáctky a uviděl žlutou kartu.
     
    83
    Costa se dostal ke střele, jeho pokus ale skončil mimo.
     
    82
    Piatti mohl rozhodnout! Hráči Getafe předvedli katastrofální přihrávku ve vlastním vápně a Piatti mohl vstřelit rozhodující gól, jenže jeho střela byla sražena a prolétla těsně vedle vzdálenější tyče!
     
    81
    Piatti se snažil přejít přes Gavilána, ten si s ním ale poradil a útok Valencie ztroskotal.

    Tomáš Reiner

    Branky: 1. Salgado, 7. Jonas, 30. Costa, 90+4. Valdéz - 13. Rami, 59. Alexis

    Karty:   40. Rami (VAL), 87. Salgado (VAL) - 43. Rafa (GET), 85. Torres (GET), 87. Álvaro (GET)


    Valencia CF: Diego Alves - Joao Pereira, Rami, Ricardo Costa, Guardado - Albelda (C), Costa - Feghouli (65.), Jonas (76.), Piatti (90.) - Soldado. Střídající hráči: Banega (65.), Guaita, Barragán, Jonathan Viera (76.), Valdéz (90.), Víctor Ruiz, Dani Parejo.
    Getafe CF: Moya - Miguel Torres, Alexis, Lopo, Mané (C) (5.) - Xavi Torres, Míchel (73.) - Diego Castro, Barrada (77.), Lafita - Álvaro. Střídající hráči: Lacen, Pablo Sarabia (77.), Gavilán (73.), Codina, Rafa (5.), Abraham, Hugo Fraile.

    Rozhodčí: Carlos Delgado
    bahis siteleri