Karviná (Baník) – Přerov 3:4 (po pr.) | Opava – Val. Meziříčí 2:5 (kon.)
po prodl.
HK Baník Karviná
3:4 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:1)
HC ZUBR Přerov
Pátek 21.12.2012, 18:00 • Zimní stadion Karviná - Fryštát. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:08
    Přerov právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Vítěznou branku vstřelil Smolkovi mezi betony MAREK KUNDRÁTEK, kterého do samostatného úniku vyslal Ditrich.
     
    59:42
    Karviná právě vstřelila branku!
    Nakonec však domácí přeci jen dvojnásobnou přesilovku využívají. Puk si v útočném pásmu několikrát vyměnili Moravec s Ivanem a v nejlepší možné chvíli přihrávku nasměřovali LUMÍRU ROSÚLKOVI, jenž využil rozhození přerovské obrany k vyrovnávajícímu gólu.
     
    55:21
    Přerov právě vstřelil branku!
    Po sérii nedorozumění v karvinské obraně se Zubři ujímají vedení. Hanák nejprve vystřelil na Smolku a jelikož obránci Baníku kotouč nedostali do bezpečí, nasměroval opět na PAVLA HANÁKA dobrou přihrávku Faltýnek. Na jeho spoluhráče zívala prázdná branka a on do ní kotouč neomylně zasunul.
     
    21:47
    Přerov právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Po takřka totožné akci z níž před chvíli skórovali domácí. Janeba přihrál JIŘÍMU OSINOVI a ten nedal Smolkovi šanci.
     
    21:22
    Karviná právě vstřelila branku!
    Opět se potvrzuje sportovní pravidlo nedáš-dostaneš. PAVEL KOWALCZYK dostal krásnou příhru, vymíchal Vojtka a zavěsil.
     
    15:15
    Karviná právě vstřelila branku!
    Z nenápadné akce je srovnáno. Luka našel najetého DAVIDA MIKŠANA a ten jemnou střelou mezi betony zahrál hostujícímu gólmanovi na housličky.
     
    07:57
    Přerov právě vstřelil branku!
    To však již nyní neplatí. Hostům se podařilo rychlou kombinací přehrát domácí obranu a zásluhou MARKA DITRICHA se ujímají vedení.

    Jiří Dominec

    Branky a nahrávky: 16. Mikšan (Luka), 22. Kowalczyk (Luka, Žvátora), 60. Rosůlek (Moravec, Ivan) - 8. Ditrich (Brančík), 22. Osina (Janeba), 56. Hanák (Faltýnek), 62. Kundrátek (Ditrich, Kudělka)


    HK Baník Karviná: Smolka (Iláš) - Deutsch, Zajac, Krause, Kowalczyk, Javín, Vnenk, Sznapka, Žvátora - Nystedt, Holý, Badžo, Samiec, Blatoň, Zuber, Moravec, Mikšan, Rosůlek, Luka, Ivan, Contratto.
    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Okáč) - Pala, Faltýnek, Ferenc J., Vlček, Osina, Kudělka - Hanák, Málek, Goiš, Ditrich, Sakrajda, Brančík, Brada, Kundrátek, Vaněk, Janeba - Běhal.

    Rozhodčí: J. Schmejkal - V. Rožánek a R. Vengřín.
    bahis siteleri