Vítkovice – Plzeň 3:4 (po pr.) | Sparta – Třinec 4:2 (kon.)
po prodl.
HC Vítkovice Ridera
3:4 (2:2, 0:0, 1:1 - 0:1)
HC Škoda Plzeň
Sobota 22.12.2012, 15:00 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je hotovo, hosté si připisují druhý bod. Výhru zařídil JAN KOVÁŘ, který byl před bránou zcela osamocený. Zpracoval si kotouč na hokejku a dopravil ho do sítě. Vítkovická obrana byla hodně rozhozená. Asistence: Martin Straka, Milan Gulaš.
     
    62:10
    Lukáš Klimek mohl rozhodnout o osudu tohotu duelu, ale nájezd provedl hodně bídně. Nepodařilo se ani zakončit, kotouč mu sklouzl z hole a Svoboda proto nemusel zasahovat. Pokračujeme dál v tomto dramatickém zápase.
     
    62:10
    I Vítkovice budou mít možnost samostatného nájezdu. Jakub Jeřábek zahákoval Lukáše Klimka a dnes podruhé budeme sledovat trestné střílení!
     
    60:18
    Hned v úvodu prodloužení se obtočil kolem brány Jakub Jeřábek a mnoho nechybělo. Plzeň mohla vyhrát, Jeřábek trefil boční konstrukci brány.
     
    54:38
    Tvrdá bomba Lukáše Kováře. Domácí obránce si nachystal kotouč na volej a od modré napřáhl, jenže znovu Adam Svoboda dokázal odolat. Vítkovice tlačí a rozhodně nechtějí dostat utkání do prodloužení.
     
    50:37
    Jiří Burger je při velké chuti. Co si tento velezkušený borec dovoluje, to je neskutečné. Opět ukázal svou šikovnost a výborné hokejové myšlení. Pro Vítkovice škoda, protože Húževka nedokázal Svobodu prostřelit. Brankář Indiánu v rychlém sledu pochytal dvě jasné gólové šance soupeře.
     
    45:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to byla hokejová paráda. JIŘÍ BURGER se dostal přes tři obránce, natlačil se až před Svobodu, tam si jednou rukou prohodil kotouč na bekhend a šikovně dopravil kotouč do sítě. Dlouho se hosté z vedení neradovali, Vítkovice velice rychle zareagovaly na nepříznivý vývoj tohoto mače. Asistence: Jan Káňa, Peter Húževka.
     
    43:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    VÁCLAV PLETKA provedl svůj nájezd na výbornou. Prostřelil Šindeláře a Plzeň otáčí vývoj zápasu.
     
    43:11
    Malík zahákoval v nájezdu pronikajícího Pletku a pro Vítkovice vzniká nepříjemná situace. Sudí Minář ukazuje trestné střílení.
     
    41:37
    Plzeň hrála chvíli v šesti hráčích, nicméně branku nevstřelila. Tedy zatím, Rudolf Huna je již na trestné a pro Indiány začíná početní výhoda.
     
    34:58
    A Ostravští přitápí výrazně pod plzeňským kotlem. Nyní opět ve velké příležitosti Ondřej Roman. Jemuž fantasticky znemožnil zakončení Svoboda, jenž v klíčový moment vystrčil svou hůl.
     
    34:29
    Velká šance Jiřího Burgera, který si proklestil cestu před stojící plzeňské obránce, jen ta koncovka nebyla přesná. Každopádně to byla po delší době tutovka Vítkovic.
     
    31:05
    Nicméně faulů máme jako máku. Johnson vyfasoval menší trest za vysokou hůl.
     
    30:00
    Zajímavá situace, ihned po buly se Vítkovice radovaly ze vstřelené branky, ale dle sudího byl gól dosažen bruslí. Takže se stav nemění.
     
    26:27
    Plzeň těžkou situaci zvládla. Navíc Klimek fauloval a putuje na trestnou lavici.
     
    24:55
    Situace pro hosty se výrazně komplikuje. Michal Dvořák inkasuje menší trest za sekání. Vítkovice tak mají velkou možnost ke skórování. Budou hrát minutu a čtyřicet vteřin přesilovku 5/3.
     
    24:38
    Bude se vylučovat. Dnes podruhé si usedne na lavici trestů plzeňský Jan Kovář. Menší trest - krosček.
     
    21:16
    Velká šance Vítkovic. Burger našel před bránou Ondřeje Romana. Ten byl zcela sám před bránou, ale nedokázal zakončit přesně. Času a prostoru měl přitom dostatek. Opět tato akce dokumentuje větší tlak domácích v tomto zápase.
     
    19:31
    Za krosček putuje na trestnou lavici hostující Marušák.
     
    18:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Hosté točili vítkovickou čtveřici, po nahrávce Vlasáka pálil MILAN GULAŠ na branku a vítkovický Šindelář si nešťastně srazil puk betonem do branky - 2:2. Asistence: Tomáš Vlasák, Martin Straka.
     
    17:37
    Za podražení bude pykat domácí Stehlík.
     
    16:33
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovickým se podařilo využít přesilovku, když se po předvedené kombinaci trefuje nikým nehlídaný JIŘÍ BURGER - 2:1. Asistence: Ondřej Roman, Michal Barinka.
     
    14:46
    Svoboda se sice řítil ke střídačkám, ale vyloučen je jeho spoluhráč Johnson za podražení.
     
    12:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté okupovali prostor před Šindelářovou klecí, Havlíček si dobruslil pro puk ke kruhu, z otočky vypálil na branku a MICHAL DVOŘÁK se stačil zorientovat jako první a dostat puk do poloodkryté klece- 1:1. Asistence: Ondřej Havlíček.
     
    08:29
    Hostující Kovář dostává osobní trest za nesportovní chování.
     
    07:58
    Obrovská šance Rudolfa Huny, který se vřítil před Svobodu a jeho pokus skončil na tyči. Adam Svoboda nejprve vyrazil střelu před sebe a vzápět se vítkovický střelec zaskvěl ranou do tyče.
     
    06:42
    A bude se znovu vylučovat, tentokrát byla Plzeň v šesti.
     
    05:58
    Je tu první trest zápasu, potrestaný je brankář Plzně Adam Svoboda.
     
    01:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to je úvod pro domácí hokejisty. VLADIMÍR SVAČINA se natlačil před Svobodu a tomu propadl kotouč za jeho záda. Nebylo to úplně stoprocentní, proto si sudí Minář vzal možnost podívat se na video. Na doporučení byla branka uznána. Vítkovice tak velice rychle střílí první gól dnešního mače. Asistence: Rudolf Huna.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 2. Svačina (Huna), 17. Burger (Roman, Barinka), 46. Burger (Káňa, Húževka) - 13. Dvořák (Havlíček), 18. Gulaš (Vlasák, Straka), 44. Pletka (pen.), 64. Kovář (Straka, Gulaš)


    HC Vítkovice Ridera: Šindelář - Barinka, Kovář, Malík, Rehák, Sloboda, Stehlík, Voráček - Bartánus, Burger, Hruška, Huna, Húževka, Káňa J., Klimek, Kolouch, Roman, Svačina, Szturc, Šedivý, Walker. Trenér: Peter Oremus.
    HC Škoda Plzeň: Svoboda - Frolo, Hanzlík, Jeřábek, Marušák, Mozík, Růžička, St. Pierre - Balej, Dvořák, Gulaš, Havlíček, Johnson, Kašpařík, Kovář, Kratěna, Lev, Petruška, Pletka, Straka, Vlasák. Trenér: Milan Razým.

    Rozhodčí: Minář, Müllner - Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 6515
    bahis siteleri