Milevsko – Klášterec nO 3:2 (po s.n.) | Nový Jičín – Vsetín 2:0 (kon.) | Prostějov – Havířov 4:3 (kon.)
Frýdek-M. – Poruba 2011 1:4 (kon.) | Pelhřimov – Chotěboř 4:1 (kon.)
po s.n.
HC Milevsko 1934
3:2 (1:1, 1:1, 0:0)
HC Tygři Klášterec nad Ohří
Sobota 22.12.2012, 17:002. liga skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Milevsko právě vstřelilo branku!
    Domácí mužstvo vítězí 3:2 po nájezdech. Ten rozhodující a jediný vstřelil DAVID HOMOLKA.
     
    36:22
    Milevsko právě vstřelilo branku!
    Domácí předvedli hezkou akci zakončenou brankou. Puk si vzal v obranném pásmu Jakub Hamerle, přešel přes dva hráče a nahrál do samostatného úniku JOSEFU URBANCOVI, který udělal blafák a zakončil do prázdné branky. Asistence: Jakub Hamerle.
     
    28:15
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Po odrazech ve středním pásmu se puk dostal k Málovi, který nahrál do jízdy JAKUBOVI HOFMEISTEROVI, který přehazuje vyjíždějícího Pipka. Toto byla chyba milevského brankáře. Asistence: František Mála, Martin Kalinovič.
     
    18:04
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš. LIBOR ŘEPÍK se probojoval přes milevského beka, jeho střela byla sražena, ale puk se vrátil zpět k tomuto hráči a napodruhé se již nemýlil a zakončil přesně k pravé tyčce Pipkovy branky. Asistence: Jiří Dostál.
     
    15:09
    Milevsko právě vstřelilo branku!
    Domácí mužstvo přesilovou hru využívá. Po chytré zadovce Homolky se na zadní tyči prosazuje osamocený JAKUB BERNAD. Asistence: David Homolka, Pavel Procházka.

    Petr Kofroň

    Branky a nahrávky: 16. Bernad (Homolka, Procházka), 37. Urbanec (Hamerle), ?. Homolka - 19. Řepík (Dostál), 29. Hofmeister (Kalinovič)


    HC Milevsko 1934: Pipek (Knap)- Procházka, Cifreund, Čunát, Dvořák, Srdínko, Jirků, Hlinka- Urbanec, Nikodém, Hamerle- Bernad, Vlček, Homolka- Król, Sumerauer, Fořt- Paule
    HC Tygři Klášterec nad Ohří: Damašek (Tichý)- Mašek, Dostál, Hartman, Žižka, Zicho, Kolář- Polanský, Jáchym, Řepík- Hofmeister, Mála, Kalinovič- Heindl, Škorík, Diviš

    Rozhodčí: Hornáček- D. Štětina, J.Štětina