Bulldogs – Tatran 5:3 (kon.) | Otrokovice – Bohemians 7:2 (kon.)
konec
Bulldogs Brno
5:3 (1:0, 2:3, 2:0)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
Sobota 22.12.2012, 15:00 • MSH Brno, Vodova • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    59:55
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    Brněnská hala vybouchla radostí! LUĎKU ONDRÁČKOVI se podařilo hosty obrat o míček a z poloviny hřiště vystřelil do prázdné branky. Brno tedy rozhoduje utkání 5 vteřin před koncem.
     
    57:10
    Obrovská šance domácích rozhodnout utkání! Mendrek dostal přihrávku, po které střílel do prázdné branky. Trefil ale pouze boční síťku, čemuž diváci nemohl uvěřit, dávno se totiž radovali.
     
    51:09
    Za Kejíkem po Fridrichově střele zazvonila tyč!
     
    45:03
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    Brno vstřelilo velice kuriózní branku. Kafka chtěl rozehrát, ale trefil pouze Ondráčka, a to přesně do oka! Míček si ale sebral PETR KADLEC, který pohodlně zakončil do odkryté branky. Neuvěřitelná asistence Ondráčka tedy přinesla domácím opět vedení.
     
    43:37
    Tomáš Vávra dostává dvě minuty za vrážení a Brno si zahraje první přesilovku v zápase.
     
    Dnešní utkání sleduje 1574 diváků! Právě proto je v Brně tak výborná atmosféra.
     
    39:25
    Mendrek utekl ve dvojici s Koutným na jediného obránce. První jmenovaný krásně nahrál Koutnému, kterého ale výborně vychytal Kafka!
     
    38:14
    Střešovice právě vstřelily branku!

    Teď už to ale neplatí. Dlouhé sevření na vlastní polovině domácí nezvládli. Ullmann přihrál MARKU VÁVROVI, který střílí svou druhou branku v zápase. Utkání tedy máme jíž potřetí vyrovnáno.
     
    37:01
    Kejík opět fantasticky zachraňuje brněnské vedení! Neskutečně likviduje střely Ullmanna a Fridricha, proti kterým se vždy musí přemístit.
     
    36:44
    Dvě minuty za sekání dostal Coufal a Střešovice si tak dnes podruhé zahrají početní výhodu.
     
    30:52
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    A to se nakonec opravdu podařilo! Kočí přihrál na volného Kadlece, který křížnou přihrávkou našel ještě lépe postaveného JOSEFA ŽIŽKU, který z první vystřelil a trefil se na prosto přesně! Strhává tak vedení opět na brněnskou stranu.
     
    25:34
    Střešovice právě vstřelily branku!

    To už ale neplatí! Střešovice zatlačily Buldoky na jejich polovině a je z toho opět srovnáno. Heřmanský orazítkoval tyč, ale od té se míček dostal k MARKU VÁVROVI, který už dorážel do odkryté branky.
     
    23:18
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    Ani Buldoci ale nechtěli zůstat pozadu, a to se jim podařilo více než výborně! Komenda přihrál na volného DAVIDA COUFALA, který ještě udělal kličku jednomu z hostů a pohodlně zakončil do horní poloviny branky. Kafka už byl bezmocný.
     
    21:37
    Střešovice právě vstřelily branku!

    A opět platí známé pravidlo nedáš - dostaneš. Ullmann vystřelil na Kejíka, kde stál TOM ONDRUŠEK a pohodlně zasunul do prázdné branky.
     
    18:25
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    Tlak Brna byl nakonec odměněn! Kočí se dostal do několika zakončení a právě jeho třetí střelu Kafka vyrazil na číhajícího JAKUBA MENDREKA, který s dorážkou neměl žádný problém. Vedení Brna způsobilo velkou radost v publiku.
     
    16:42
    Krásná akce hostů! Ullmann ale nepochopitelně minul úplně volnou bránu. Velké štěstí teď při Brnu.
     
    10:26
    Komenda dostává 2 minuty za hrubost. Střešovice si tak zahrají první přesilovku tohoto zápasu.
     
    09:01
    Sám před brankou se ocitl Ondráček! Nastřelil ale pouze tyč!
     
    V brněnské hale je dnes živo už od 14 hodin. Na svědomí to mají hráči Komety, kteří sem zavítali na malou autogramiádu a hlavně podpořit projekt Unie sportovních klubů v Brně.

    Adam Havel


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 19. Mendrek (Kočí), 24. Coufal (Komenda), 31. Žižka (Kadlec), 46. Kadlec (Ondráček), 60. Ondráček - 22. Ondrušek (Ullmann), 26. Vávra (Heřmanský), 39. Vávra (Ullmann)


    Bulldogs Brno: Kejík (Jurčík) - Smíšek, Kadlec, Kostka, Kočí, Fuchs, Coufal, Fabián, Zítko, Koutný, Komenda, Mendrek, Hanák, Grich, Veselý, Žižka, Ondráček, Trenér: Rudolf Škubal
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Kafka (Zich) - Podhráský, Heřmanský, Klimeš, Hartman, Fořt, Vávra Tomáš, Richter, Riebauer, Vávra Marek, Hlavička, Kolísko Jan, Ondrušek, Fridrich, Syrovátko, Kolísko Jiří, Ullmann, Natov, Pojar, Trenér: Jan Zahalka

    Rozhodčí: Libor Gavlas, Lukáš Mikula, D: Marek Fiala
    bahis siteleri