Hr. Králové – Pardubice 3:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Šumperk 0:5 (kon.) | Hr. Králové – GooolTeam 1:4 (kon.)
Pardubice – Mladá Boleslav 6:3 (kon.) | Šumperk – GooolTeam 3:12 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
0:5 (0:4, 0:0, 0:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 22.12.2012, 10:15Retail House Cup
Partner:
     
    42:24
    Draci právě vstřelili branku!
    Ale to Salith nemusí mrzet, protože o chvíli později se již prosazují. Hložek našel osamoceného MATĚJE KOŘENEKA, který vyslal z levého kruhu nádhernou střelou do pravého horního růžku. Asistence: Martin Hložek.
     
    17:25
    Draci právě vstřelili branku!
    A je tu další branka v podání JAROSLAVA HABRMANA, který ujel po pravé straně a střelou k pravé tyči posílá další hřebíček do rakve středočeskému celku.
     
    15:01
    Draci právě vstřelili branku!
    Ale Šumperk zvyšuje již na rozdíl tři gólů. Hosté ujeli do přečíslení. ŠTĚPÁN DUDYCHA to vzal na sebe a propálil gólmana Mladé Boleslavi.
     
    07:11
    Draci právě vstřelili branku!
    A rázem je to již o dvě branky! MARTIN ŽIŽLAVSKÝ si velkým obloukem najel k brance a našel mezírku u pravé tyčky, kam se nestihl Burger přemístit včas.
     
    06:28
    Draci právě vstřelili branku!
    Viktorin vypáílil od modré. Burger vyrazil puk pouze před sebe, kde stál trestuhodně osamocený JAROSLAV HABRMAN, jenž měl již lehkou práci a poslal kotouč do odkryté sítě. Asistence: Marek Viktorin.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 7. Habrman (Viktorin), 8. Žižlavský, 16. Jureček, 18. Habrman, 43. Kořenek (Hložek)


    BK Mladá Boleslav: Burger(Matešek) – Hirnšal, Valdhand, Stehlí, Svoboda, Kraj, Pilek, Belas, Anyalai, Máek, Schulz, Moucha, Černoušek, Rudolph, Pospíšil Heptner, Steiner.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Venouš(Köver) – Vaňous, Haluza, Dudychy, Viktorin, Rutar, Habrman. Linhart, Hojgr, Scheuter, Žižlavský, Mácha, Kaplan, Jureček, Krč, Ott.
    bahis siteleri