Valenciennes – Évian TG 2:1 (kon.) | Toulouse – Sochaux 2:0 (kon.) | Marseille – Saint-Étienne 1:0 (kon.)
konec
Toulouse FC
2:0 (1:0)
FC Sochaux
Neděle 23.12.2012, 17:00 • Stade Municipal, Toulouse • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli ode mě vše, užijte si předvánoční večer a u dalších onlajnů se těším na shledanou. (18:57:56)
     
    Je dobojováno a na straně Toulouse je vidět velká spokojenost s výsledkem. Výhra 2:0 znamená, že se nebude konat propad tabulkou, naopak se tým dotáhl na jedenácté Montpellier. O výhře dnes rozhodly dvě povedené střely, v první půli se z přímého kopu trefil Regattin a chvíli před koncem utkání pověsil míč pod břevno Riviere.

    Sochaux po prohře zůstává na sestupovém osmnáctém místě. Za dnešní výkon si tým body nezasloužil, vždyť na branku šla pouze jediná jejich střela.

    Držení míče: 54%:46%
    Střely celkem: 10:6
    Střely na branku: 4:1
    Rohy: 6:2
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Braaten dostal přihrávku do uličky, postupoval zleva na branku, nabízel se mu volný Riviere, Braaten však volil střelu levačkou a o několik metrů minul.
     
    90+2
    Capoue (TOU) si řekl o přihrávku na levou stranu, dostal ji, kličkou se zbavil obránce a následně levačkou vypálil. Rána to byla pěkná, ale byla sražená na roh.
     
    90
    Rozhodčí přidá tři minuty.
     
    89
    Toulouse už pouze kontroluje závěr utkání, dvougólový náskok vypadá dostatečně.
     
    86
    Poslední střídání i na straně Toulouse. Na lavičku odchází Adrien Regattin, který dnes odehrál skvělé utkání a místo něj nastoupil Pantxi Sirieix.
     
    85
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    A je patrně rozhodnuto a to velice povedenou brankou. Celou akci odstartoval Regattin, přihrál Didotovi, ten prostrčil na nabíhajícího si EMMANUELA RIVIEREHO, který si pravačkou zpracoval a levačkou poslal z úhlu míč přesně pod břevno. Pouplin mohl jen zkoprněle sledovat, jak míč zaplul za jeho záda.
     
    83
    Sochaux se snaží o nějakou kloudnou akci, která by vedla k vyrovnávací trefě, jenže nakopávané míče mají domácí dobře pokryté.
     
    81
    Regattin to myslel se svým vysunutím Riviereho velice dobře, jen provedení nebylo z nejlepších a Pouplin tak byl u míče daleko rychleji, než útočník Toulouse.
     
    80
    Hosté reklamují ruku v pokutovém území a měli pravdu, Sissoko svou paži rozhodně neměl při těle - penalta se dala v klidu pískat.
     
    77
    Na druhé straně si střelecký pokus připsal Sauget, svou výškou by se však hodil spíše do rugby.
     
    76
    Sissoko měl před sebou volnou dálnici, přesto dokázal brejk zbrzdit natolik, že musel přihrávat na levou stranu. Tam operoval Regattin, ten si seběhl na střed a pokusil se o technickou ránu. Ta byla ze svého původního směru sražena a o zbytek se postarala obrana Sochaux.
     
    74
    Poslední střídání na straně Sochaux. Abdoul Razzagui Camara má dnes splněno a na trávníku se objevil Rafael Dias.
     
    74
    A je to tady, odchází Wissam Ben Yadder a zbytek zápasu odehraje Emmanuel Riviere.
     
    73
    Toulouse chystá další střídání, uvidíme, koho se bude týkat.
     
    70
    Na levé straně dostal chvíli prostor hostující Roussillon, nejprve ostrým centrem donutil jít Ahamadu na zem, ten druhý však postrádal přesnost a skončil v zámezí.
     
    69
    Následný přímý kop sice volal po střele, domácí se však rozhodli pro signál a narážečku. Přes val hráčů ve žlutočerném se však nedostali.

    Aleš Pur

    Branky: 26. Regattin, 85. Riviere

    Karty:   19. Ben Yedder (TOU) - 25. Roussillon (SOC), 32. Nogueira (SOC), 68. Poujol (SOC)


    Toulouse FC: Ahamada - Ninkov (55. Braaten), Zebina, Capoue, Abdennour, Aurier - Akpa Akpro, Sissoko, Didot, Regattin (86. Sirieix) - Ben Yedder (74. Riviere). Trenér: Alain Casanova.
    FC Sochaux: Pouplin - Corchia, Peybernes, Poujol, Roussillon - Nogueira, Sauget (62. Roudet) - Camara (74. Dias), Boudebouz, Contout - Bakambu (46. Privat). Trenér: Eric Hély.

    Rozhodčí: Lionel Jaffredo - Pierre Chevreux, Tugdual Philippe
    bahis siteleri