Hr. Králové – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Pardubice – Šumperk 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – GooolTeam 1:16 (kon.)
Hr. Králové – Šumperk 6:4 (kon.) | Pardubice – GooolTeam 2:5 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
2:4 (1:1, 0:0, 1:3)
BK Mladá Boleslav
Neděle 23.12.2012, 07:00Retail House Cup
Partner:
     
    56:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A je zřejmě rozhodnuto. Mladá Boleslav využívá přesilovou hru, která se jím vůbec nedařila. Až když z jedné nenápadné akce Málek našel před brankou najíždějícího ONDŘEJE ČERNOUŠKA a ten poslal puk k levé tyčce. Asistence: Jan Málek
     
    44:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A je tu další gól. Mladá Boleslav strhává vedení zpět na svoji stranu. Střelci druhé branky si nyní vyměnili pozice a Vojta svou přihrávkou našel ONDŘEJE ČERNOUŠKA, který nadvakrát překonal Dvořáka a dotlačil puk do branky. Asistence: Martin Vojta
     
    41:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je tu rychlé vyrovnání! Po přihrávce Mazury se k puku dostal ŠTĚPÁN RŮTA a dokázal překonat Burgera. Asistence: Tomáš Mazura, Ondřej Rychtera.
     
    40:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A velmi rychlý nástup Mladé Boleslavi do třetí třetiny. Hned z první šance se dokázal prosadit MARTIN VOJTA, když Černoušek zavezl puk do pásma a přihrávkou pod sebe našel právě Vojtu, který s velkou dávkou štěstí překonal Dvořáka nad lapačkou. Asistence: Ondřej Černoušek
     
    06:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Rychtera krásně prostrčil puk podél mantinelu na najíždějícího TOMÁŠE MAZURU. Ten jel s pukem kolem mantinelu a dělovkou propálil gólmana mezi betony. Asistence: Ondřej Rychtera.
     
    00:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    DAVID STEHLÍK je autorem první branky druhého hracího dne. V útočném pásmu se zmocnil kotouče, objel branku a bekhendem zasunul kotouč za gólmana. Bez asistence.

    Lukáš Drapák

    Branky a nahrávky: 7. Mazura (Rychtera), 42. Růta (Mazura, Rychtera) - 1. Stehlík, 41. Vojta (Černoušek), 45. Černoušek (Vojta), 57. Černoušek (Málek)


    Královští lvi Hradec Králové: Dvořák (Krejčí) – Krištof, Borovec, Duben, Kubišta, Martinec, Voňka, Růta, Hladík, Sajdl, Rychtera, Chvojka, Libnar, Kyncl, Tomášek, Březák, Mazura.
    BK Mladá Boleslav: Burger (Mašek) – Hirnšal, Valdhans, M. Stehlík, J. Stehlík, Svoboda, Vojta, Kraj, Pilek, Belas, Anyalai, Málek, Schulz, Pospíšil, Moucha, Černoušek, Rudolph, Heptner, Šteiner.
    bahis siteleri