Vítkovice – Ufa 4:5 (po pr.) | Davos – Team Canada 0:5 (kon.)
konec
HC Davos
0:5 (0:2, 0:2, 0:1)
Team Canada
Čtvrtek 27.12.2012, 20:15VAILLANT ARENA Místo konání Spenglerova Cupu je tradiční a hala zůstává nezměněná, aréna Vai • Spengler Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:01
    Kanada právě vstřelila branku!
    Duchene našel před brankou volného JASONA WILLIAMSE, který pálil přesně nad lapačku Retta Berry. Asistence: Matt Duchene.
     
    32:23
    Kanada právě vstřelila branku!
    A protiútok Kanady končí úspěšně. První rána Roche ještě v brance neskončila, dorážka BYRONA RITCHIEHO už ano. Asistence: Travis Roche.
     
    25:02
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané skórují i při vlastním oslabení. Holden zavezl puk do útočného pásma a v situaci dva na jednoho našel u vzdálenější tyčky BYRONA RITCHIEHO, který pokořil i s troškou štěstí brankáře! Asistence: Josh Holden a Geoff Kinrade.
     
    10:01
    Kanada právě vstřelila branku!
    A rychlý brejk na druhé straně končí gólem, když nápřah RYANA SMYTHE končí pod lapačkou gólmana Berry! Asistence: Jason Williams a Jason Demers.
     
    09:16
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané se ujímají vedení po krásné souhře, kterou načal přihrávkou Spezza a přesnou střelou do protipohybu se prezentoval JOHN TAVARES! Asistence: Jason Spezza.

    Jakub Vais

    Branky a nahrávky: 10. Tavares (Spezza), 11. Smyth (Williams, Demers), 26. Ritchie (Holden, Kinrade), 33. Ritchie (Roche), 55. Williams (Duchene)


    HC Davos: Berra (Genoni) - Ramholt, Diaz, Marha, Grossmann, Forster, Joggi, Back, Schneeberger - Thornton, Kane, Brunner - Tatíček, Eriksson, Sýkora - Wieser, von Arx, Burgler - Hofmann, Sciaroni, Steinmann.
    Trenér: Arno del Curto.

    Team Canada: Dubnyk (Bernier) - Noreau, Colaiacovo, Demers, Walser, Kinrade, Roche, Barker, Dupont - Spezza, Tavares, Gagner - Bergeron, Seguin, Smyth - Duchene, Micfliker, Williams - Holden, Pouliot, Ritchie.
    Trenér: Doug Shedden.

    Rozhodčí: Jeřábek (CZE), Skilliter (USA) - Arm, Tscherrig (oba SUI)
    bahis siteleri