Bonusia Ostrava – Vítkovice 4:8 (kon.)
konec
FBC ČPP Bonusia Ostrava
4:8 (0:3, 2:2, 2:3)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Čtvrtek 27.12.2012, 18:00 • SH Sareza Ostrava, Ostrava • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    59:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí aplikovali vysunutý presink, po chybné rozehrávce se k míčku dostal ROBIN ŽYDEL a ten zasunul do opuštěné branky. Bez asistence.
     
    58:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto. Po rychlém brejku po levé straně unikl Žydel, ten pak přihrál před branku na MARTINA TOKOŠE, který jemnou tečí nasměroval míček za Chrástova záda. Asistence: Robin Žydel.
     
    53:14
    Ostrava právě vstřelila branku!
    No a máme tu drama. Remedicum předvedlo akci na jeden dotek, Curney přihrál zcela volnému KAMILU PEŘKOVI a ten střílel do prázdné branky. Asistence: Jiří Curney.
     
    50:13
    Ostrava právě vstřelila branku!
    A jak vidno, tak time out přinesl ovoce. Curney už sám mohl střílet posunul však na PETRA SKÁCELA a ten střelou pod horní tyčku snižuje. Asistence: Jiří Curney.
     
    44:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Veliká pojistka vedení hostů. Řezanina z rohu hřiště přihrál na druhou stranu, kde si seběhl JAN JASTŘEMBSKÝ a střelou do odkryté části branky navyšuje na 6:2 pro Vítkovice. Asistence: Lukáš Řezanina.
     
    39:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nádherná individuální akce PETRA KOLOŠE, který si na půlce vybojoval míček, obešel dva protihráče a nepříliš prudkou, ale o to umístěnější ranou vymetl horní růžek Chrástovy branky. Bez asistence.
     
    34:33
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Nádherný signál Remedica! Skácel přihrál žabkou před branku, kde si naběhl zcela osamocený FILIP ŽÁK a trefit prázdnou branku pro něj nebyl problém. Asistence: Petr Skácel.
     
    28:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Když už se domácí zvedali, přišel vítkovický trest. Překvapivou střelou z první se prosadil MARCEL SUCHÁNEK a pod nohou prostřelil Chrásta. Asistence: Jakub Hubálek.
     
    20:25
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Rychlý gól domácího celku dramatizuje zápas. Curney se společně s KAMILEM PEŘKOU dostal před branku a druhý jmenovaný bekhendem zasunul za Součka! Asistence: Jiří Curney.
     
    08:58
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice vládnou, je tu třetí gól. LUKÁŠ HRUBÝ dostal trestuhodně moc prostoru a z otočky poslal míček přímo k tyčce! Asistence: Tomáš Veltšmíd.
     
    06:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    PAVEL JANKULÁR si počkal na správný moment a nízkou střelou přes obránce ke vzdálenější tyči překonal brankáře Chrásta. Ten měl hodně těžkou pozici. Asistence: Filip Heczko.
     
    01:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Z protiútoku ale skórují Vítkovice. Jankulár zleva poslal vzduchem přihrávku na LUKÁŠE HRUBÉHO, který sklepl míček do branky. Asistence: Pavel Jankulár.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 21. Peřka (Curney), 35. Žák (Skácel), 51. Skácel (Curney), 54. Peřka (Curney) - 2. Hrubý (Jankulár), 7. Jankulár (Heczko), 9. Hrubý (Veltšmíd), 29. Suchánek (Hubálek), 40. Kološ, 45. Jastřembský (Řezanina), 59. Tokoš (Žydel), 60. Žydel


    FBC ČPP Bonusia Ostrava: Chrást (Turek) – Plíhal, Barabáš, Hanic, Dziurdzik, Skácel, Šešulka, Robenek, Curney, Šimíček, Krzyžanek, Žák, Daniš, Svačinka, Klimscha, Kašpar, Peřka, Trulík, Mayer.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Ciompa) – Hrubý, Vežranovský, Hubálek, Heczko, Tokoš, Kološ, Suchánek, Oborák, Kubečka, Žydel, Řezanina, Jastřembský, Sladký, Hájek, Veltšmíd, Hrabal, Jankulár, Matúš.

    Rozhodčí: Libor Gavlas, Lukáš Mikula

    Diváci: 840