Hr. Králové – Benátky n/J 2:1 (kon.) | Kadaň – Šumperk 6:4 (kon.) | Olomouc – Beroun 6:1 (kon.)
Jihlava – Litoměřice 4:3 (kon.) | Třebíč – Most 5:4 (po s.n.) | Ústí n/L – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Písek 5:1 (kon.)
konec
HC Olomouc
6:1 (1:0, 3:1, 2:0)
Medvědi Beroun 1933
Sobota 29.12.2012, 17:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:30
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Další hřebíček do berounské rakve přidává ERIK HRŇA, který slaví hattrick. Toho našel přesnou přihrávkou před hostující brankou Michal Vodný. Asistence: Michal Vodný.
     
    49:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Až v druhé polovině dlouhé přesilovky se Mora dokázala prosadit! Nenápadná střela Oldricha Kotvana, našla hůl ERIKA HRNI, který šikovnou tečí dává svůj druhý gól v utkání. Asistence: Tomáš Houdek, Oldrich Kotvan.
     
    39:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A Mora využívá i klasickou početní výhodu. Pavel Selingr našel z levého kruhu volného ERIKA HRŇU, který propálil Sedláčka a je to 4:1! Asistence: Pavel Selingr, Robin Staněk.
     
    38:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc využívá svou přesilovku pět na tři! Střelu Jakuba Bartoně tečoval před Sedláčkem ROMAN RÁC a brankář Berounu byl bez šance! Asistence: Jakub Bartoň, Jiří Ondrušek.
     
    32:43
    Beroun právě vstřelil branku!
    Berounští pár vteřin před vypršení Kucharczykova trestu snižují. Jakub Šulc poslal křižnou přhrávku na DAVIDA VIDELKU, který našel místo mezi Halászovými betony. Asistence: Jakub Šulc, Zbyněk Hrdel.
     
    29:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácím se sice přesilovku využít nepodařilo, avšak o chvíli už Kohouti vedou o dvě branky! PAVEL SELINGR se dostal s kotoučem až před Sedláčka, naznačil rameny, položil brankáře hostů a zavěsil pod víko. Asistence: Oldřich Heža.
     
    12:33
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nádherná individuální akce JAKUBA HERMANA přinesla Olomouckým první branku v utkání. Domácí jednasedmdesátka si vzala kotouč už ve středním pásmu, z protihráčů si udělala kužely a poté bekhendovou střelou pokořil i Sedláčka. Asistence: Jakub Lehečka, Jakub Bartoň.
    Marken.cz

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 13. Herman (Lehečka, Bartoň), 30. Selingr (Heža), 39. Rác (Bartoň, Ondrušek), 40. Hrňa (Selingr, Staněk), 50. Hrňa (Houdek, Kotvan), 59. Hrňa (Vodný) - 33. Videlka (Šulc, Hrdel)


    HC Olomouc: Halász (Kašík) – Bartoň (C), Ondrušek, Kotvan, Valenta, Houdek, Staněk, Janáček, Škůrek – Pekr, Řípa, Herman – Hrňa, Kucharczyk, Vodný – Rác, Číp, Švaňhal – Lehečka, Heža O., Selingr.
    Medvědi Beroun 1933: Sedláček (Kůdela) – Knesl, Šulc, Jebavý, Přindiš, Beneš, Hertl – Polák, Stromko, Hrdel (C) – Mrňa, Lenc, Fiedler – Čurda, Plichta, Trojan – Videlka, Kadlec, Hošťálek.

    Rozhodčí: Schmejkal – Barteček, Moravec

    Diváci: 1262
    bahis siteleri