Hr. Králové – Benátky n/J 2:1 (kon.) | Kadaň – Šumperk 6:4 (kon.) | Olomouc – Beroun 6:1 (kon.)
Jihlava – Litoměřice 4:3 (kon.) | Třebíč – Most 5:4 (po s.n.) | Ústí n/L – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Písek 5:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:3 (1:1, 2:0, 1:2)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 29.12.2012, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! V posledním utkání letošního kalendářního roku přivítá domácí Dukla Jihlava celek HC Stadion Litoměřice. Hosté se nacházejí na desáté pozici, přičemž v dosavadním průběhu soutěže nasbírali 46 bodů. Dukla je o dvě místa výše. Oba soupeře dělí 7 bodů. Přiblíží se Kališníci mužstvu z krajského města Vysočiny, nebo zůstanou body na Horáckém zimním stadionu? Úvodní buly bude vhozeno v 17:30.
     

    Pětatřicáté kolo druhé nejvyšší tuzemské hokejové soutěže se lépe vydařilo Stadionu, který uhájil maximální možný počet bodů proti Kadani. Na domácí půdě zdolal svěřence Jiřího Čelanského těsně 2:1. Vítěznou branku zaznamenal Dominik Simon.


    Dukla cestovala na led dvanáctého Mostu. Začala dobře, skóre otevřel Michal Velecký. Domácí však dokázali třemi brankami otočit nepříznivý vývoj duelu. Červenožlutým vyklestil ze svízelné situace cestu opět Michal Velecký, který završil hattrick. Na branku Martina Frolíka ve vlastním oslabení již jihlavští hokejisté odpověď nenalezli, Severočechům tak podlehli 3:4.


     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Rittich (Šťastný) - Ficenc, Zadražil, Jícha, Dobrovolný, Kolafa, Jaroš, Štebih - Čachotský, Velecký, Maliník - Malec, Hubáček, Zeman - Prokš, Filip, Polcar - Krupka, Pometlo, Pekárek

    HC Stadion Litoměřice: Melicherčík (Přikryl) - Kříž, Drábek, Žovinec, Malý, Evan, Husák, Hašek, Martinka - Šinágl, Antončík, Simon, Luňák, Tvrzník, Kloz, Slížek, Kafan, Gerhát, Hlusička, Novák, Rudovský

    Rozhodčí: Doležal - Klein, Lukš.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:13
    Tomáš Kolafa se na modré čáře řádně opřel do kotouče. S tvrdým pokusem měl Melicherčík velké potíže, nakonec jej pouze vytěsnil do předbrankového prostoru, kde se ho chosté chopili.
     
    00:56
    Dukla vstoupila do utkání velmi dobře, svého soupeře téměř nepustila z obranného pásma. Stadion se nyní osvobozuje pouze za cenu druhého icingu. Vhazuje se před Melicherčíkem.
     
    01:50
    Litoměřice se po úvodním tlaku osmělili a vyrazili do ofenzivy. O kotouč ale záhy přišly. Protiútok se domácím rovněž nevydařil, ve středním pásmu byli odzbrojeni.
     
    02:20
    Třetí litoměřické zakázané uvolnění. Hosté mají s rozehrávkou velké problémy, což zapříčinuje zejména aktivní jihlavské napadání.
     
    02:26
    Ihned po vhazování vypálil na hostující branku Tomáš Čachotský. Melicherčík ale ránu jihlavského miláčka tribun sevřel do náručí. Vhazuje se po jeho levici.
     
    02:58
    Dukla si svou aktivitou vykoledovala první přesilovou hru. Na trestnou lavici odchází pykat za hákování Martin Tvrzník (LTM).
     
    03:42
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté využívají početní výhodu. Nejprve nahodil kotouč na branku Jiří Dobrovolný, načež jej za bezmocného Melicherčíka dorazil MAREK PROKŠ. Asistence: Jiří Dobrovolný.
     
    04:28
    Dukla je na koni! Výstroj litoměřického muže v masce prověřil nejprve Michael Polcar, zanedlouho také Lukáš Krupka. Z obou soubojů vyšel jako vítěz Marcel Melicherčík.
     
    05:50
    Po nepříliš nebezpečném tlaku stadionu otestoval pozornost brankáře hostí bekhendem Roman Maliník. Skulinu mezi ledem a betonem ale domácí bojovník nenalezl.
     
    06:26
    Na zakázané uvolnění tentokráte vyhazuje také Dukla. Buly bude provedeno po levé ruce prozatím nevytíženého Davida Ritticha.
     
    06:53
    Do přečíslení dvou na jednoho se vydali Ondřej Malec a Adam Zeman. První jmenovaný však poslal svému spoluhráči příliš prudký pas, Zeman na něj tudíž nedosáhla. Ránu Tvrzníka na opačné straně hřiště Rittich kryje.
     
    08:13
    Tuhý boj ve středním pásmu nakonec ukončuje hlavní sudí, který viděl sevření kotouče.
     
    09:02
    Jan Rudovský se prodíral do zakončení, avšak v rozhodující fázi mu touš utekl. Rittich jej pak raději ukryl do své rukavice. Litoměřice ale začínají vystrkovat růžky.
     
    10:45
    Stadion nyní sevřel Duklu v obranné třetině. Do zakončení se ale hosté nedostali, svěřenci Petra Vlka bránili pozorně.
     
    11:41
    Lukáš Krupka nahodil z půlky hřiště puk, který poté dojali jeho spoluhráči. Melicherčík tak byl nucen přerušit hru. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    12:21
    Roman Maliník vystihl rozehrávku hostí, načež pelášil zcela sám na litoměřického strážce svatyně. S bekhendovým blafákem ale úspěch neslavil, gólman hostí se přesunul.
     
    12:40
    Další příležitost Dukly, a to hned dvojnásobná. Radek Hubáček pálil z otočky, Vojtěch Zadržil poté vyslal jedovku od modré čáry. Ani jedna střela ale červené světlo nerozsvítila.
     
    12:53
    Ihned po vhazování vypálil další pumelici Miha Štebih. Melicherčík však tento pokus viděl, tudíž jej mohl pohodlně zlikvidovat.
     
    13:58
    Dukla bojuje o kotouč v útočné třetině, prozatím ale bezúspěšně.
     
    14:22
    Další vyloučení na straně Stadionu. Ondřej Martinka (LTM) se provinil podražením.
     
    15:20
    Po krásném "ťukecu" se pokoušel o zakončení do odkryté klece Roman Maliník. Přihrávka však byla příliš prudká, a tak mu skákavý puk sklouzl z čepele.
     
    17:15
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté z prakticky první vážnější příležitosti vyrovnávají průběh zápasu. Po přihrávce z levé strany trefil skulinu mezi Ritticovými betony ŠIMON ANTONČÍK. Asistence: Jan Kloz, Patrik Husák.
     
    18:31
    Michal Velecký vybruslil z levého rohu a pokusil se zakončit bekhendem. Melicherčík se však stihl přesunout a šanci překazit.
     
    19:36
    Nahození hostí ze středního pásma Rittich raději ukrývá do rukavice. Bude se vhazovat v obranném pásmu Dukly.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi úvodní třetina, která skončila smírně 1:1. Nejprve ve čtvrté minutě otevřel skóre Marek Prokš, následně necelé tři minuty před koncem úvodního dějtsví vyrovnal Šimon Antončík. Jak dopadne toto utkání? Sledujte náš on-line přenos!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    21:51
    V obrovské šanci se ocitl Marek Prokš. Mladý forvard však svou druhou branku nevsítil, Melicherčík stihl včas sklapnout betony.
     
    22:23
    Další početní výhoda pro Duklu, na trestnou lavici putuje za hákování Václav Drábek (LTM).
     
    23:04
    Hosté nyní pošetřili cenné vteřinky v útočném pásmu, Dukle se zatím přesilová hra vůbec nedaří.
     
    23:44
    Ondřej Malec nejprve ve slibné pozici promáchl, poté ranou z pozice pravého kruhu vyprášil lapačku hostujícího brankáře.
     
    24:09
    Za sekání putuje na trestnou lavici další litomšřický borec, Petr Šinágl (LTM) se provinil sekáním.
     
    24:58
    Dukle se nedaří ohrozit hostující branku, Litoměřice se brání velmi dobře.
     
    25:50
    Hostující únik musel zastavit Ondřej Malec (JIH) pomocí sekání. Dostává tak menší trest. Poměr sil na ledě se na devatenáct vteřin vyrovná, poté začne zkrácená litoměřická přesilová hra.
     
    28:21
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté jdou podruhé do vedení. Nahození JIŘÍHO DOBROVOLNÉHO doputovala až za záda Melicherčíka. Asistence: Vojtěch Zadražil, Adam Zeman.
     
    29:35
    Velmi dobrá pasáž Dukly! V obrovské příležitostí z mezikruží minul Adam Pometlo, o několik okamžiků později hledal Marek Prokš spoluhráče přihrávkou naslepo. Ani jeden z pokusů však nevyšel.
     
    30:24
    Jan Rudovský vyslal z hranice levého kruhu přízemní střelu, kterou Rittich bez sebemenších problémů vytěsnil.
     
    31:23
    Nyní se bojuje o kotouč převážně ve středním psámu, ani jedno z mužstev se nemůže usadit.
     
    32:47
    Vojtěch Zadražil vypálil z voleje od modré čáry. Našel však pouze Melicherčíkovu hruď. Vhazuje se po levici litoměřického mága.
     
    33:43
    Založení jihlavského útoku zmařilo postavení mimo hru.
     
    34:07
    Martin Filip vymíchal protihráče a vydal se do protiútoku. Přihrávku obdrživší Marek Prokš poté z otočky orazítkoval Melicharčíkův beton.
     
    35:07
    Rozhodnutí pomezního sudího se fanouškům vůbec nelíbí. Objektivně nutno poznamenat, že jihlavský přechod do útoku byl minimálně na hraně.
     
    35:51
    Václav Jaroš předvedl vynikající individuální akci, kterou zakončil ranou do lapačky hostujícího strážce svatyně. Vybojoval tak pro domácí alespoň pásmo.
     
    36:16
    Dukla si zahraje další přesilovou hru. Na trestnou lavici odchází za podražení Ladislav Slížek (LTM).
     
    36:25
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla si počínala v početní výhodě bravurně. ADAM ZEMAN vyslal z pozice levého kruhu lehké nahození, které doputovalo až za brankovou čáru. Asistence: Vojtěch Zadražil, Radek Hubáček.
     
    37:22
    Domácím se rozehrávka nevydařila, puk doputoval až na zakázané uvolnění. Hra se tak vrací zpět před Davida Ritticha.
     
    38:31
    Hosté hráli v šesti! Dostávají tak menší trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Jan Kloz (LTM).
     
    38:55
    Poměr sil na ledě se vyrovná, Václav Jaroš (JIH) dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    39:13
    David Rittich nyní ukázkovým semaforem lapil ránu Patrika Husáka. Vhazuje se po levici jihlavského brankáře.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi druhá třetina, které přinesla dvě branky. O obě se postarali domácí borci, téměř totožným způsobem skórovali Jiří Dobrovolný a Adam Zeman. Dotáhne Dukla utkání do vítězného konce, nebo se hosté postarají o zvrat? Sledujte i nadále náš on-line přenos!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:04
    Bude se opět vylučovat. Za sekání odchází na trestnou lavici Vojtěch Zadražil (JIH)
     
    41:26
    Ofenzivu zastavuje ofsajd. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    41:38
    Dnešnímu utkání přihlíží 1333 diváků.
     
    42:02
    Dukla se zatím brání dobře, Stadion se do žádných větších brankových příležitostí nedostává. Lehké nahození od modré čáry schovává Rittich do rukavice.
     
    42:40
    Tomáš Čachotský se z ničeho nic ocitl v obrovské šanci! Zcela sám před Melicherčíkem ale bekhendovým pokusem neupsěl.
     
    43:46
    Litoměřicky protiútok končí na Rittichově hrudi. Mladý jihlavský gólman zlikvidoval střelu Martina Nováka. Následně hru raději přerušil.
     
    44:32
    Rozjezd jihlavské útoku hatí ofsajd. Lukáš Krupka přejel útočnou modrou příliš rychle.
     
    45:55
    Tomáš Čachotský projel podél pravého mantinelu, vybruslil do středu hřiště a pokusil se zakončit. Melicherčík však byl bezchybný.
     
    46:18
    Další přesilová hra pro Duklu. Jakub Evan (LTM) odjíždí zahřívat trestnou lavici za krosček.
     
    47:53
    Dukla se zatím nemůže usadit v útočné třetině, Stadion se brání dobře.
     
    48:17
    Václav Jaroš nejprve z voleje trefil rameno litoměřického brankáře, následně se pokusil z úhlu překvapit Michal Velecký. Ani jeden z borců ale úspěch neslavil.
     
    49:35
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion snižuje! Ihned po vhazování vymetl pravé víko Rittichovy svatyně JAN KLOZ. Asistence: Martin Novák.
     
    50:11
    Litoměřice se znovu vydali do útoku, tentokráte však byla rána hostí sražena do ochranné sítě.
     
    50:44
    Jakub Pekárek mohl navýšit vedení domácích. Nikým neohrožován ale před Melicharčíkem selhal.
     
    51:58
    Adam Zeman trefil z mezikruží pouze beton pohotového litoměřického brankáře. Nyní je k vidění velmi aktivní podívaná.
     
    52:55
    Nadějně rozjetou akci Litoměřic zastavuje ofsajdové postavení.
     
    53:22
    Litoměřice tlačí na pilu, přidali zejména v bruslení. Jan Rudovský nakonec vypálil z mezikruží, Rittich bezchybný.
     
    54:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí utínají aktivitu Stadionu. Jiří Dobrovolný zavezl kotouč do útočné třetiny, načež poslal pas vlevo na ADAMA ZEMANA, který z voleje trefil odkrytou část branky. Asistence: Jiří Dobrovolný, Radek Hubáček.
     
    56:12
    Adam Pometlo zavezl puk do útočného pásma, kde jej zastavil hostující borec.
     
    55:21
    Ondřej Kříž (LTM) dostává desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    56:44
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté dramatizují utkání! Z hranice levého kruhu propálil PETR ŠINÁGL vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Patrik Husák.
     
    57:37
    Michael Polcar (JIH) dostává dvě minuty za zdržování hry. Utkání se dramatizuje.
     
    58:20
    Hosté kombinují v útočném pásmu, leč ke střele se zatím nedostali.
     
    58:48
    Ladislav Slížek (LTM) obdržel rovněž deset minut za nesportovní chováí.
     
    58:57
    Hosté zkouší hru bez brankáře!
     
    59:56
    V závěru utkání jsou za hrubost současně vyloučeni Jiří Dobrovolný (JIH) a Jan Rudovský (LTM).
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Dukla v dramatickém souboji nakonec zdolala Litoměřice těsně 4:3. Děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou! (19:53:41)
    Marken.cz

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 4. Prokš (Dobrovolný), 29. Dobrovolný (Zadražil, Zeman), 37. Zeman (Zadražil, Hubáček), 55. Zeman (Dobrovolný, Hubáček) - 18. Antončík (Kloz, Husák), 50. Kloz (Novák), 57. Šinágl (Husák)


    HC Dukla Jihlava: Rittich (Šťastný) - Ficenc, Zadražil, Jícha, Dobrovolný, Kolafa, Jaroš, Štebih - Čachotský, Velecký, Maliník - Malec, Hubáček, Zeman - Prokš, Filip, Pekárek - Krupka, Pometlo, Polcar
    HC Stadion Litoměřice: Melicherčík (Přikryl) - Kříž, Drábek, Žovinec, Malý, Evan, Husák, Hašek, Martinka - Šinágl, Antončík, Simon, Luňák, Tvrzník, Kloz, Slížek, Kafan, Gerhát, Hlusička, Novák, Rudovský

    Rozhodčí: Doležal - Klein, Lukš
    bahis siteleri