Lotyšsko – Švédsko 1:5 (kon.) | Německo – Rusko 0:7 (kon.)
konec
Lotyšsko
1:5 (0:1, 1:1, 0:3)
Švédsko
Sobota 29.12.2012, 13:10 • Sport Palace • Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:14
    Švédsko právě vstřelilo branku!


    ALEXANDER WENNBERG si naburslil s pukem do třetiny Lotyšů, z pravé strany se dostal až mezi kruhy pro vhazování a přesnou střelou zápěstím překonává Punnenovse. Asistence: bez asistence.
     
    51:52
    Švédsko právě vstřelilo branku!


    Definitivní klid do vlastních řad dává čtvrtou brankou Švédska VIKTOR ARVIDSSON, který se prosazuje střelou od modré. Punnenovs měl zakrytý výhled. Asistence: Christian Djoos, Filip Forsberg.
     
    49:24
    Švédsko právě vstřelilo branku!


    Nyní to již vyšlo, VIKTOR ARVIDSSON si nabruslil s pukem na holi z levé strany do mezikruží a přesnou střelou zápěstím do protipohybu "vymetl" růžek Lotyšské brány! Asistence: Filip Forsberg, Rickard Rakell.
     
    36:19
    Švédsko právě vstřelilo branku!


    Další střela se již povedla, z mezikruží po vyhraném vhazování v pravém kruhu střílí SEBASTIAN COLLBERG přesně k levé tyči , Punnenovs byl na tuto skvělou střelu již krátký. Asistence: Emil Molin.
     
    23:54
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!


    A nakonec je z toho vyrovnání! TEODORS BLUGERS několikrát zamíchal s kotoučem zády k brance v pravém kruhu pro vhazování a nakonec střílí, překvapil i Lundströma a vyrovnává! Asistence: Edgars Siksna.
     
    19:11
    Švédsko právě vstřelilo branku!


    A bylo jen otázkou času, kdy se prosadí některý ze Švédů, nakonec se po přihrávce Collberga z levé strany prosazuje u pravé tyče klečící EMIL MOLIN. Asistence: Elias Lindhölm, Sebastian Collberg.
    Marken.cz

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 24. Blugers (Siksna) - 20. Molin (Lindhölm, Collberg), 37. Collberg (Molin), 50. Arvidsson (Forsberg, Rakell), 52. Arvidsson (Djoos, Forsberg), 60. Wennberg


    Lotyšsko: Punnenovs (Miscuks) - Rosinskis, Lipsbergs, Kulda, Blugers, Jevpalovs - Siksna, Zvirbulis, Lipsbergs, Kuzmenkovs, Jelisejevs - Nimanis, Augstkalns, Bukarts, Ozolinš, Kurmis - Skuratovs, Siksnis, Ševčenko, Andersons, Rancevs
    Švédsko: Lundström (Dansk) - Nilsson, Vikstrand, Forsberg, Karlsson, Sandberg - Djuse, Hagg, Collberg, Lindhölm, Molin - Djoos, Arnesson, Arvidsson, Rask, Rakell - Wennberg, Boyce Rotevall, de la Rose, Sörensen

    Rozhodčí: Massy, Stricker - Dussureault, Raming
    bahis siteleri