USA – Švédsko 8:0 (kon.) | Kanada – Německo 7:0 (kon.) | Maďarsko – Finsko 0:4 (kon.)
Rusko – Česko 4:5 (kon.)
konec
Rusko
4:5 (2:3, 1:1, 1:1)
Česko
Úterý 01.01.2013, 17:30Mistrovství světa žen do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:52
    Tohle vypadá dobře! Autorka hattricku Anna Šokinová ochází na trestnou za vysokou hůl, to už musíme dohrát!
     
    53:32
    Česká střídačka ironicky tleská paní rozhodčí, která viděla hru v šesti. To snad není pravda... Další dvě minuty oslabení.
     
    49:32
    A je tu další oslabení... Kateřina Vaňoučková musela podrazit unikající Šokinovou a odsedí si menší trest.
     
    46:20
    Ale to je škoda. Přichází další trest za příliš mnoho hráček na ledě pro český tým, tentokrát musíme říci, že zasloužený. Na trestnou ho odchází odpykat znovu Michaela Pejzlová.
     
    41:18
    Čárová rozhodčí bedlivě sledovala českou střídačku a nakonec ohlásila hru v šesti. Trenérům se to ale vůbec nelíbí a já se jim ani trochu nedivím. Každopádně už na tom nic nezmění. Trest odsedí Michaela Pejzlová.
     
    23:37
    A je tu náš další faul. Klára Vanišová - 2 minuty za hákování.
     
    19:07
    Útočný faul nás bohužel posílá do čtyř, to bude horký závěr třetiny. Tereza Vanišová - 2 minuty za podražení.
     
    15:44
    Pokračující rotace českého týmu vede k přesilovce, kapitánka Valeria Pavlovová si odsedí dvě minuty za sekání. Naše hráčka však zůstává ležet za bránou...

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 6. Šokinová (Štarjovová), 12. Šokinová (Děrgačjovová, Štarjovová), 34. Pavlovová (Batalovová), 56. Šokinová (Děrgačjovová) - 3. Chmelová (Přibylová, Tejralová), 5. Vanišová (Chmelová), 13. Chmelová (Přibylová, Vanišová), 22. Pejzlová (Přibylová), 58. Pejzlová (Lédlová)


    Rusko: Šukinová (22. Morozovová) – Voroncovová, Nikolajevová, Batalovová, Čisťjakovová, Maximovičová, Bodrikovová – Bulatovová, Bočarovová, Pavlovová "C" – Štarjovová, Šokinová, Děrgačjovová – Rachimovová, Kitajevová, Modinová – Šamenková, Kovaljovová, Litvincevová. Trenér: Alexandr Uljankin.
    Česko: Peslarová (Dvořáková) – Tejralová "C", Kolowratová, Pelikánová, Lásková, Vaňoučková, Brotánková – Vanišová, Chmelová, Přibylová – Lédlová, Pejzlová, Vopravilová – Sadílková, Bukolská, Nešutová – Walicová, Forejtová. Trenér: Jan Fidrmuc.

    Rozhodčí: Nakayamaová (Japonsko) – Girardová (Francie), Partanenová (Finsko).
    bahis siteleri