Kanada – USA 1:5 (kon.) | Slovensko – Lotyšsko 5:3 (kon.) | Švédsko – Rusko 3:2 (po s.n.)
konec
Kanada
1:5 (0:2, 0:2, 1:1)
USA
Čtvrtek 03.01.2013, 10:00Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:49
    Za faul kolenem je vyloučen kanadský Danault.
     
    56:20
    Vyloučen je kanadský Camara, který se provinil hákováním.
     
    55:41
    USA právě vstřelilo branku!

    A je rozhodnuto! Kanadští hráči tlačili, ale zapomněli, že mají za sebou JOHNA GAUDREAUA, který dostal dlouhou přihrávku a řítil se sám na Binningtona. Americký hráč zvolil technickou střelu a nedal střídajícímu brankáři šanci. Asistence: Jim Vesey, TJ Miller
     
    50:11
    Nugent-Hopkins si zpracoval puk mezi kruhy, položil si obránce a pak poslal kotouč do šibenice, jenže Gibson předvedl další parádní zákrok lapačkou!!!
     
    50:01
    Na dvě minuty je vyloučen Gaudreau (USA).
     
    48:27
    V další dobré šanci byl Scheifele, ale ani on nevstřelil druhou kanadskou branku.
     
    47:26
    Obrovskou šanci měl Strome, který se řítil sám z levé strany na Gibsona, ale americký brankář skvěle zasáhl betonem!
     
    43:03
    Kanada právě vstřelila branku!

    A mladíci z Kanady se přeci jen dočkali snižující branky. V oslabení se trefil TY RATTIE, který prostřelil výborně chytajícího Gibsona. Asistence: Phillip Danault.
     
    42:57
    Kanada špatně střídala a za mnoho hráčů na ledě ji rozhodčí uděluje dvouminutový trest.
     
    42:20
    Po střele jednoho z kanadských obránců dorážel na brankovišti Strome, ale ani natřikrát nedokázal výborného Gibsona překonat!
     
    41:48
    Tak ne, vyloučen je i americký Trocheck, který oplácel. Pokračuje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    41:48
    Uvidíme další přesilovou hru USA. Za faul kolenem je vyloučen kanadský Scheifele.
     
    38:54
    Za hru vysokou holí je vyloučen kanadský Camara.
     
    38:27
    To byla další obrovská šance USA. Murphy krásnou zadovkou našel zcela volného McCabeho, který jel sám na Binningtona, ale toho nepřekonal!
     
    34:20
    Za hodně tvrdý faul kolenem byl nyní vyloučen kanadský Reinhart. Přesilová hra pro USA.
     
    32:46
    USA právě vstřelilo branku!

    Tak to je další rána pro Kanadu! Američtí mladíci založili další rychlou akci, na jejímž konci byl JIM VESEY, který z levé strany prostřelil Subbana. Asistence: John Gaudreau, JT Miller.
     
    29:46
    Přesilovku si zahraje i Kanada. Za podražení odchází na dvě minuty Murphy.
     
    26:48
    A uvidíme první přesilovou hru, kterou si zahrají hráči USA. za sekání je na dvě minuty vyloučen kanadský útočník Nugent-Hopkins.
     
    26:33
    Na druhé straně se objevil v obrovské šanci Drouin, ale z bezprostřední blízkosti branku USA přestřelil!
     
    23:39
    Po krásné přihrávce se objevil zcela sám před Gibsonem Strome, ale blafákem ho nepřekonal! Americký brankář je zatím opravdu nepřekonatelný.
     
    22:59
    USA právě vstřelilo branku!

    Kanadští hráči se dostali ke dvou střelám, ale ani jedna se neujala. Američané tak podnikli další rychlý brejk, který opět skončil gólem. JOHN GAUDREAU si sjel mezi kruhy a technickou střelou překonal Subbana. Asistence: Jake McCabe
     
    16:03
    USA právě vstřelilo branku!

    Nakonec se američtí hráči přeci jen vydali dopředu a vymysleli druhý gól. Po rychlé akci napřáhl mezi kruhy střelec první branky JAKE McCABE, který parádní střelou propálil Subbana podruhé! Asistence: Rocco Grimaldi, Vince Trocheck.
     
    13:38
    Před americké brankoviště si sjel Lipon, ale v obrovské šance netrefil branku, kterou střeží Gibson! To byla výborná příležitost na vyrovnání.
     
    12:33
    Až mezi kruhy se nyní dobře proháčkoval kanadský Rielly, ale s jeho střelou si Gibson poradil. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    08:28
    A mohlo to být o dvě branky! Kanadští hráči pokazili rozehrávku ve svém pásmu a sám před Subbanem se zjevil Sieloff, ale prostřelit ho nedokázal. Kanadský brankář svůj tým opět podržel, protože tohle byla další obrovská šance Američanů!
     
    07:18
    USA právě vstřelilo branku!

    Američané zatlačili svého soupeře a dostali se do několika šancí. Tři střely zlikvidoval výborný Subban, jenže pak se k puku dostal JAKE McCABE, který kanadského brankáře prostřelil a poslal Američany do vedení. Asistence: Mike Reilly, Riley Barber.
     
    04:31
    Krásně to nyní udělal Gaudreau, který se proháčkoval až před Subbana, ale bekhendovou střelou ho nepřekonal!
     
    02:32
    Ve velké šanci se ocitl jeden z amerických hráčů, ale z bezprostřední blízkosti nepřekonal kanadského brankáře. Subban ale předvedl parádní zákrok a podržel svůj tým!
    Marken.cz

    Jakub Kopřiva

    Branky a nahrávky: 44. Rattie (Danault) - 8. McCabe (Reilly, Barber), 17. McCabe (Trocheck, Grimaldi), 23. Gaudreau (McCabe), 33. Vesey (Gaudreau, Miller), 56. Gaudreau (Vesey, Miller)


    Kanada: Subban (33.Binnington) - Harrington, Hamilton, Ouellet, Reinhart, Rielly, Wotherspoon, Murphy, Camara - Nugent-Hopkins (C), Scheifele, Drouin - Rattie, Huberdeau, Strome - Ritchie, Danault, Jenner - Lipon, MacKinnon, McNeill
    USA: Gibson - Murphy, Reilly, Trouba, Sieloff, Jones, McCabe, Gostisbehere, Lucia - Kuraly, Galchenyuk, Barber - Miller, Gaudreau, Vesey - Biggs, Grimaldi, Trocheck - Bardreau, Pietila, Hartman

    Rozhodčí: Massy (SUI), Sjöqvist (SWE) - Raming (RUS), Staňo (SVK)
    bahis siteleri