Lipt. Mikuláš – Pov. Bystrica 4:1 (kon.) | Prievidza – Spišská N. Ves 3:4 (po pr.) | Trebišov – Trnava 2:3 (kon.)
Bardejov – Prešov 7:3 (kon.) | Topoľčany – Michalovce 4:3 (po pr.) | Senica – Detva 5:2 (kon.)
konec
HK Bardejov
7:3 (1:2, 3:1, 3:0)
HC Prešov 07
sk Neděle 06.01.2013, 17:301. liga (SR)
Partner:
     
    53:35
    Bardejov dal gól!
    Bochňa si to namieril s pukom okolo brány hostí a nabil na gól DOMINIKOVI KRAMÁROVI, ktorému nič nestálo v ceste. Kmeť sa mohol iba prizerať na túto tvrdú strelu z prvej od modrej čiary. Asistencie: Erik Bochňa, Marek Nagy.
     
    51:23
    Bardejov dal gól!
    Po tomto góle mieri von z brány hostí Fedor a strieda ho Kmeť. Hričina odviedol veľký kus práce za bránou hostí. V páde ešte stihol prihrať na MARTINA HAJNIKA, ktorý strieľal do poloodkrytej brány, Asistencie: Tomáš Hričina.
     
    46:10
    Bardejov dal gól!
    Hostia sa teraz presvedčili, že hrá sa, až pokým rozhodca nezapíska. ERIK BELUŠÁR poslal puk do brány od modrej čiary potom, čo si všetci mysleli, že rozhodca odpíska faul na Dancsáka za bránou hostí. Asistencie: Juraj Dancsák.
     
    37:09
    Bardejov dal gól!
    Obrat domácich v tomto stretnutí, na ktorý zavelil ONDREJ GMITTER. Jeho dôraz pred bránou sa vyplatil. Prihrávku spoza brány pred Fedora dokázal zasunúť do brány. Asistencie: Marcel Baláž, Ľubomír Sabol.
     
    36:40
    Bardejov dal gól!
    Gól padol ešte v presilovke 5 na 3 takže trest Matějíčka sa neruší. Nahodený puk pred bránou a séria dorážok. Do poloodkrytej brány zasunul puk MARTIN KRČULA. Asistencie: Marcel Baláž, Ondrej Gmitter.
     
    29:07
    Prešov dal gól!
    Rozhodná obrana domácich nemala šancu. Stečovanú prihrávku pred bránu Marton vyrazil, ale na gólovú dorážku MAREKA NÁHLIKA už bol prikrátky. Asistencie: Milan Varga, Ivan Fedor.
     
    24:54
    Bardejov dal gól!
    O vyrovnávajúci gól sa postaral ONDREJ GMITTER, ktorý zasunul puk z prvej za chrbát Fedora. Pochváliť treba aj ideálnu prihrávku Baláža. Asistencie: Marcel Baláž.
     
    18:33
    Bardejov dal gól!
    Fedor už bol prikrátky na túto strelu, ktorá šla do protipohybu od modrej. Autorom ukážkovej gólovej strely od modrej čiary je MARTIN KRČULA. Asistencie: Ľubomír Sabol, Marcel Baláž.
     
    14:22
    Prešov dal gól!
    Po buly sa k puku dostal LADISLAV HOPKOVIČ a ihneď vypálil z prvej. Marton mal zakrytý výhľad a obrana aj tak nepokryla hráčov. Asistencie: Pavol Segľa, Ľubomír Caban.
     
    13:25
    Prešov dal gól!
    Nedôrazná obrana domácich a hostia otvárajú gólový účet tohto stretnutia. VLADIMÍR KUBUS trafil prve do masky Martona a následne zasunul puk medzi betóny. Asistencie: René Schneider, Filip Macejka.

    Dominik Dolhý

    Branky a nahrávky: 19. Krčula (Sabol, Baláž), 25. Gmitter (Baláž), 37. Krčula (Baláž, Gmitter), 38. Gmitter (Baláž, Sabol), 47. Belušár (Dancsák), 52. Hajnik (Hričina), 54. Kramár (Bochňa, Nagy) - 14. Kubus (Schneider, Macejka), 15. Hopkovič (Segľa, Caban), 30. Náhlik (Varga, Fedor)


    HK Bardejov: Marton - Valentín, Polaček, Krčula, Kramár, Mojdis, Tkáč, Šimo, Gajdoš - Hajnik, Ščurko, Hričina - Baláž, Ľ. Sabol, Gmitter - Valchař, Belušár, Dancsák - Stríž, Nagy, Bochňa
    HC Prešov 07: Fedor - Varga, Hopkovič, Loydl, Kadlubiak, Matějíček, V. Sabol, Hajduk, Kivader - Segľa, Caban, Románek - Macejka, Kubus, Schneider - Gavač, Náhlik, Leskovjanský - Mikluš, Tomčák, Renčok

    Rozhodčí: Novák - Drblík, Farkaš
    bahis siteleri