Třinec – Slavia 5:2 (kon.) | Chomutov – Vítkovice 2:5 (kon.) | Kladno – Litvínov 3:2 (kon.)
Motor ČB – K. Vary 3:5 (kon.) | Zlín – Plzeň 4:1 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 3:4 (po pr.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (0:1, 4:1, 1:0)
HC Slavia Praha
Úterý 08.01.2013, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají pátou branku do sítě hostů! Peterek zpoza brány přihrál před branku VÁCLAVU VARAĎOVI, který si puk hodil z forhendu na bekhend a zakončil mezi betony Dominika Furcha. Asistence: Jan Peterek, Martin Růžička.
     
    38:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je tady další gól do sítě hostů! Polanský přihrál na levou tyč slavistické brány, kde stál MARTIN LOJEK, který zakončil střelou k již zmiňované tyči. Asistence: Jiří Polanský, Tomáš Klouček.
     
    37:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři bleskurychle využívají přesilovou hru. Vladimír Roth od modré čáry sice vypálil mimo tři tyče, avšak k odraženému kotouči od mantinelu se dostal Růžička, který jej předložil LUKÁŠI GALVASOVI a ten překonal brankáře hostů. Asistence: Martin Růžička, Vladimír Roth.
     
    33:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přichází rychlá odpověď! Při podobné situaci jako před malou chvílí vyslal tentokráte Orsava do úniku MARTINA RŮŽIČKU, který vymáchal s Furchem a bekhendem zakončil pod víko. Asistence: Jakub Orsava.
     
    32:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia jde znovu do vedení! Oceláři ztratili v pásmu hostů puk a Stránský vyslal PAVLA KLHŮFKA do úniku, ve kterém forward Slavie zvolil jednoduše střelu do pravého horního růžku třinecké branky. Asistence: Jan Stránský
     
    27:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají! Po nátlaku Ocelářů se k puku dostal až TOMÁŠ KLIMENTA, který z mezikruží propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jiří Polanský, Tomáš Klouček.
     
    19:45
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavisté jdou do vedení v samém závěru první třetiny! Vladimír Růžička objel třineckou bránu a z pravé strany poslal puk na tu druhou právě JAKUBU SKLENÁŘI, kterému stačilo pouze nastavit svou hůl a překonat takto Hrubce. Asistence: Vladimír Růžička, Pavel Kolařík.
    Marken.cz

    Luboš Olszar

    Branky a nahrávky: 28. Klimenta (Polanský, Klouček), 34. Růžička (Orsava), 38. Galvas (Růžička, Roth), 39. Lojek (Polanský, Klouček), 46. Varaďa (Peterek, Růžička) - 20. Sklenář (Růžička, Kolařík), 33. Klhůfek (Stránský)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) - Galvas, Roth, Zíb, Hrabal, Lojek, Klouček, Kania - Růžička M., Peterek, Varaďa - Orsava, Rákos, Květoň - Adamský, Polanský, Klimenta - Hrňa, Hampl, Matuš.
    HC Slavia Praha: Furch (Kopřiva) - Dresler, Kadlec, Kuboš, Kučný, Kolařík, Kempný, Beňovič - Skokan, Jelínek, Alinč - Sklenář, Růžička V., Hertl - Klhůfek, Poletín, Stránský - Micka, Žejdl, Doležal - Vrdlovec.

    Rozhodčí: Baluška, Mullner - Gebauer, Lederer
    bahis siteleri