Plzeň – Třinec 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Škoda Plzeň
2:3 (1:1, 1:0, 0:1 – 0:1)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 10.01.2013, 18:10 • ČEZ Aréna, Plzeň • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Pletka mohl na jedné straně zkompletovat hattrick a rozhodnout, místo toho se ale radují hosté. Svoboda dokázal skvělým zákrokem na brankové čáře udržet kotouč proti střele jednoho ze třineckých hráčů, ale na dorážku JIŘÍHO POLANSKÉHO už dosáhnout nemohl. Asistence: Martin Adamský.
     
    50:40
    Třinec právě vstřelil branku!

    Je opět srovnáno a uvidíme dramatickou koncovku třetí třetiny! Druhý gól Třince vsítil po rychlém úniku, při kterém byl dokonce faulován, JIŘÍ POLANSKÝ, který přejel před Svobodou na forhend a vyrovnal na 2:2!
    Asistence: Martin Adamský.
     
    32:33
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Hrubec sice předvedl parádní zákrok proti Vlasákově střele z levé strany, ale nedokázal puk pokrýt, nepomohli mu ani obránci a VÁCLAV PLETKA doslova dotlačil do branky druhý gól!
    Asistence: Tomáš Vlasák, Jiří Hanzlík.
     
    18:18
    Třinec právě vstřelil branku!

    Je srovnáno! MARTIN ADAMSKÝ se dostal k puku, který vzduchem nahodil Lojek, a svůj samostatný únik proměnil střelou mezi betony Adama Svobody ve vyrovnávací branku!
    Asistence: Martin Lojek, Tomáš Klouček..
     
    05:16
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Domácí jdou do vedení! VÁCLAV PLETKA zůstal ve svém oblíbeném prostoru před brankou a dostal výbornou překvapivou nahrávku od Jana Kováře, kterou přesnou ranou pod břevno proměnil v první gól!
    Asistence: Jan Kovář.
    Marken.cz

    Lukáš Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 6. Pletka (Kovář), 33. Pletka (Vlasák, Hanzlík) - 19. Adamský (Lojek, Klouček), 51. Polanský (Adamský), 62. Polanský (Adamský)


    HC Škoda Plzeň: Svoboda - Frolo, Jeřábek, St.Pierre, Hanzlík, Růžička, Mozík, Boháč - Balej, Vlasák, Straka, Kašpařík, Lev, Kovář, Holweg, Dvořák, Vlček, Gulaš, Johnson, Pletka
    HC Oceláři Třinec: Hrubec - Roth, Galvas, Zíb, Hrabal, Lojek, Klouček, Ovčačík, Kania – Růžička, Peterek, Varaďa - Klimenta, Polanský, Adamský - Orsava, Rákos, Květoň - Hrňa, Matuš, Hampl

    Rozhodčí: Fraňo, Hodek - Horinek, Pešek

    Diváci: 4772
    bahis siteleri