Ufa – Petrohrad 2:4 (kon.) | Nižněkamsk – Dynamo Moskva 5:2 (kon.) | N.Novgorod – Minsk 1:2 (kon.)
Jaroslavl – Čerepovec 1:3 (kon.) | Mytišči – Viťaz 7:3 (kon.) | Spartak Moskva – Riga 1:4 (kon.)
CSKA Moskva – Magnitogorsk 3:2 (po s.n.) | Lev – Čeljabinsk 6:2 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
HC Dinamo Minsk
Čtvrtek 10.01.2013, 16:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Pár vteřin před koncem je vyloučen hostující obránce Janne Niskala (MIS), to znamená, že bude mít Torpedo k dispozici dva hráče navíc.
     
    59:43
    Varnakov nahazoval puk do brankoviště, ale Haugen se zapřel o tyčku a nedovolil puku projít za brankovou čáru!
     
    58:38
    Potapova ve velké šanci vychytal výtečný Lars Haugen! Nebezpečí však trvá dál.
     
    58:05
    Novgorod zkouší hru bez brankáře!
     
    56:25
    Geoff Platt mohl využít toho, že Kovalovi se nepovedla rozehrávka" Domácí brankář ještě rychlým skluzem zajel do brankoviště, zasahovat ale nemusel protože Platt branku netrefil!
     
    55:07
    Po střele Grigorije Miščenka měl Haugen co dělat, aby udržel černou gumu před brankovou čárou!
     
    49:32
    Geoff Platt (MIN) dostal čtyřminutový trest, protože Galuzin měl i v obličeji i krvavé zranění. Vladimir Galuzin (NNO) dostává dvě minuty, ty ale místo něj prozatím odsedí někdo jiný, Galuzin je totiž ošetřován na hráčské lavici.
     
    49:32
    Galuzin byl do obličeje zasáhnut Geoffem Plattem (MIN), ten měl ale pocit, že domácí útočník filmuje, a tak se do Galuzina pustil. Mezi objema se strhla pěstní potyčka, uvidíme, jak rozhodčí rozdá tresty.
     
    48:48
    Na jedné straně měl velkou šanci Kulakov a hned z protiútoku trefil tyč Haugenovy branky Potapov!
     
    45:00
    V další velké šanci e objevil domácí obránce Alexej Vasiljev, ale Haugen parádně zasahuje svou vyrážečkou!
     
    44:10
    Do další velké šance se tlačil Michail Varnakov, jenže na zádech měl pověšeného protihráče, proto se mu nepodařilo překonat Haugena!
     
    43:50
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácím se podařilo snížit na rozdíl jedné branky! Výbornou práci odvedl Krikunov, který vyvezl kotouč zpoza branky a mezi kruhy našel najetého VLADIMIRA GORBUNOVA, který trefil místo nad Haugenovou vyrážečkou, čímž mu pokazil jeho čísté konto a domácím dal naději. Asistence: Ilja Krikunov.
     
    40:30
    Nyní už ale musel předvést pohotový zákrok! K puku se mezi kruhy dostal Ruslan Zajdullin, ale trefil pouze místo, kde byl připravený Haugen.
     
    36:32
    Docela sporné vyloučení, ale přeci jen se píská. Na trestnou lavici putuje hostující kapitán Jere Karalahti (MIN).
     
    34:23
    Je tu třetí vyloučení Minsku, za nedovolené bránění je vyloučen Pavel Černook (MIN). Podaří se domácím využít v pořadí třetí přesilovku?
     
    31:38
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Až nyní se dostalo do šance Dinamo a hned ji využilo! Tim Stapleton šel společně s Geoffem Plattem dva na jednoho, nejproduktivnější hráč Minksu TIM STAPLETON vzal situaci na sebe a zvýšil na 2:0! Bez asistence.
     
    30:33
    Vyloučení na obou stranách za hrubost. Za Novgorod je to Alexander Jevsejenkov (NOV) a za hosty Zbyněk Irgl (MIN).
     
    30:27
    Výborně to udělal finský blesk Teemu Laine, který sám zavezl kotouč do útočného pásma a poté nabídl puk na hůl Cory Murphymu, který z první ale nedokázal zamířit mezi tři tyče!
     
    26:22
    Alexander Kulokov a zakončující Alexander Kitarov mohli v oslabení udeřit a dát druhou branku Minsk. V akci dva na jednoho ale druhý jmenovaný branku netrefil!
     
    25:09
    Podruhé v utkání uvidíme přesilovou hru. Hákováním se provinil Sergej Drozd (MIN), Novgorod tak má dvě minuty na to, aby využil početní převahy.
     
    17:02
    Domácí dali vyrovnávací branku, kterou ale rozhodčí neuznává! Grigorej Miščenko totiž ještě předtím, než se puk dostal do sítě, srazil Haugena, který přišel o masku. Gól tedy neplatí.
     
    14:45
    Máme tu první yloučení dnešního zápasu. Na trestnou lavici putuje hostující Cory Murphy (MIN).
     
    12:10
    Před brankářem Vitalijem Kovalem bylo hodně horko, ale Drozd nakonec nedokázal dopravit puk za brankáře Novgorodu.
     
    08:38
    Domácí měli obrovskou šanci! Haugen už byl prakticky překonán, ake Potapovovu střelu vyrazil na brankové čáře jeden z hostujících beků!
     
    04:00
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! STANISLAV LAPAČUK dává svou první branku v KHL! Nejprve střílel Andrej Michaljov, jenže ten nastřelil pouze obránce. Puk se ale odrazil k Lopačukovi, který trefil odkrytou domácí síť. Asistence: Andrej Michaljov.
     
    02:52
    Michail Varnakov napálil tyč! Nyní už se domácímu útočníkovu podařilo společně se spoluhráčem Potapovem projít až do pásma Minsku a v akci dva na jednoho měl Varnakov gól na hokejce. Štěstí mu však nepřálo.
     
    Po dlouhé chvíli videorozhodčí branku NEUZNÁVÁ!
     
    02:00
    Geoff Platt dopravil puk do branky a raduje se, ale branka byla posunutá a v kleci skončil také domácí brankář. Vše rozšifruje video!

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 44. Gorbunov (Krikunov) - 4. Lopačuk (Michaljov), 32. Stapleton


    Torpedo Nižnij Novgorod: Koval (Maslakov) – Hietanen, Malenkich, Davydov, Vasiljev, Tjuljapkin, Jevsejenkov – Makarov, Thornberg, Ugarov – Krikunov, Varnakov, Potapov – Gorbunov, Zajnullin, Černov – Valujskij, Galuzin, Miščenko.
    HC Dinamo Minsk: Haugen (Šelepnjov) – Karalahti, Denisov, Niskala, Černook, Murphy, Krajíček, Nogačjov – Irgl, Pivko, Laine – Platt, Stapleton, Stas – Kulakov, Meleško, Kitarov – Michaljov, Drozd, Chuzejev – Lopačuk.

    Rozhodčí: Bukin, Dějev – Koršak, Černyšev
    bahis siteleri