Liberec – Otrokovice 9:11 (kon.) | Bulldogs – Mladá Boleslav 6:5 (kon.) | Havířov – Sparta 6:4 (kon.)
Bonusia Ostrava – Tatran 2:3 (kon.) | Bohemians – Vítkovice 4:12 (kon.)
konec
Bulldogs Brno
6:5 (3:1, 1:1, 2:3)
Předvýběr.CZ Florbal MB
Neděle 13.01.2013, 17:00 • MSH Brno, Vodova • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    57:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    A tento tah se jim vyplácí už po pár vteřinách! Hosté si rozběhali domácí a poté střílel přesně PETR SALÁT, který si připisuje druhou branku v zápasu.
     
    53:02
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    Brněnská odpověď na sebe ale nenechala dlouho čekat. Po pouhých 13 vteřinách to dokázal opět DAVID COUFAL, který tedy dává už svoji druhou branku. Pěkná individuální akce!
     
    52:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    A Mladoboleslavští opět dotahují! O to vítězství se budou chtít ještě určitě porvat. PETR SALÁT zamířil přesně k tyči.
     
    47:48
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    Nakonec se to ale Brňanům opravdu podařilo. Po chvilce, kdy nevěděli kudy kam, si balonek vybojoval DAVID COUFAL a střelou od mantinelu z velkého úhlu to tedy dokázal. Diváci to samozřejmě hodně hlasitě oceňují.
     
    45:06
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    A Boleslav se vrací do utkání. Zprvu to na nic velkého nevypadalo, ale nakonec se po nenápadné akci prosadil JAN HNĚVKOVSKÝ, který tak hostům vlil novou krev do žil.
     
    38:57
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Nakonec se hosté přeci jen dočkávají. Střelu Novotného vyrazil Jurčík před sebe, a tam si balonek našel JIŘÍ BOUŠKA, který ho poslal do brány a snižuje tak na 4:2.
     
    25:32
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    Brno zvyšuje vedení po další pěkné kombinaci na útočné polovině. Míček šel po ose Mendrek - Kočí - PETER GRICH, který stihl vystřelit dřív než se Bauer přemístil.
     
    17:43
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    A Brňané svůj náskok ještě navyšují! Střela Kočího mířila do tyčky a po odrazu se nejlíp orientoval JAKUB MENDREK, který balonek doklepl do prázdné brány. Bauer vůbec nevěděl, kde má ten kulatý nesmysl hledat.
     
    16:18
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    Brno ale velice rychle odpovídá. Mendrek s Veselým si připravili střeleckou pozici a ještě prostor pro dorážení. Právě ONDŘEJ VESELÝ byl ten, kdo dokázal Bauera prohodit.
     
    15:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Hosté vyrovnávají zásluhou JOSEFA PLUHAŘE. Ten si našel míček na brankovišti po střele Ekla z velké dálky.
     
    00:56
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    Brno již v první minutě otevírá skóre dnešního zápasu! Pěknou individuální akce se ukázal MAREK FUCHS, který potáhl balonek po mantinelu a překvapivě vystřelil a Bauer se pouze marně natahoval.

    Adam Havel

    Branky a nahrávky: 1. Fuchs (Grich), 17. Veselý (Mendrek), 18. Mendrek (Kočí), 26. Grich (Kočí), 48. Coufal, 54. Coufal - 16. Pluhař (Ekl), 39. Bouška (Novotný), 46. Hněvkovský (Bouška), 53. Salát (Novotný), 58. Salát (Ekl)


    Bulldogs Brno: Jurčík (Kejík) - Hauser, Smíšek, Kostka, Kočí, Fuchs, Coufal, Fabián "C", Jeski, Komenda, Mendrek, Hanák, Grich, Bauer, Vespalec, Veselý, Žižka, Ondráček
    Předvýběr.CZ Florbal MB: Bauer (Koráb) - Uglanov, Novák, Bouška Pavel, Novotný "C", Ekl, Salát, Štěpánek, Bouška Jiří, Rožnovják, Gwuźdź, Kadlec, Pluhař, Hněvkovský, Křenek, Fojta, Studený, Kroupa, Mátl

    Rozhodčí: J. Furmánek, V. Šolc, D: M. Sýkora