Getafe – Granada 2:2 (kon.)
konec
Getafe CF
2:2 (2:1)
Granada CF
Pondělí 14.01.2013, 20:00 • Coliseum Alfonso Pérez • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Granada právě vstřelila branku!
    Moyá se pohnul na opačnou stranu a bylo vymalováno. GUILHERME SIQUEIRA měl s proměněním druhé penalty daleko menší problémy. Vyrovnáno po hodně zvláštním rozhodnutí sudího Izquierda.
     
    90+3
    Vyváděn je i nyní jeden funkcionář z lavičky domácího týmu, konkrétně sám trenér Luis García Plaza. Tomu se pochopitelně nelíbí rozhodnutí Izquierda, takže tam zřejmě řádí jako čertík z krabičky.
     
    90+2
    Za hraní rukou ve vápně dostal Rafa žlutou kartu.
     
    90+2
    Penalta pro hosty, druhá v zápase! Centr z pravé strany totiž tečoval nepatrně rukou Rafa a sudí rozhodl jasně. Hodně kontroverzní rozhodnutí, již druhý pokutový kop pro hosty.
     
    89
    Poslední střídání zápasu. Odchází Gavilán, přichází Borja.
     
    87
    Wow, to byla ale jedovatá pumelice. Brahimi má prostě střelecký apetit, jeho pokus skončil jen o centimetry nad bránou. A Getafe mohlo být daleko hůře než teď.
     
    78
    Další velká šance Getafe, obrana hostů neví, kam dříve skočit. Valera krásně našel v malém vápně nabíhajícího si Sarabiu, který z blízkosti napálil jen Roberta. Ten vůbec nevěděl, jak jeho ránu polapil.
     
    77
    Břevno! Další nastřelené konstrukce ze strany Getafe, o které se postaral náhradník Álvaro. A že to byla rána jako z děla, Roberto na jeho pokus nedosáhl.
     
    74
    Druhé střídaní Getafe. Colunga toho má přece jenom už dost, do hry jde za něj Álvaro.
     
    73
    Colunga mohl rozhodnout! Dostal se do brejku a byl sám před Robertem. Ten jeho střelu vyrazil k pomezní čáře, odkud se domácí forvard ještě jednou snažil vypálit. K jeho smůle ale napodruhé trefil tyčku!
     
    73
    Poslední změna na straně Granady. Aktivního Nyoma se pokusí zastoupit Orellana.
     
    69
    Tutovka jako hrom! A hosté mohli vyrovnat. Jenže Ighalo selhal v koncovce, ačkoli se před Moyáou nacházel úplně sám. Trefil totiž jen jeho nohy.
     
    68
    Také Getafe se uchyluje ke změně. Za potlesku odešel ze hřiště autor druhé trefy Alcácer, kterého střídal Sarabia.
     
    62
    Granada zažívá asi nejsilnější pasáž zápasu! Další povedená akce hostů, po níž z šestnáctky vypálil Siqueira. Ighalo mu přitom skvěle sklepl balón. Ale ani v tomhle případě Moyá zasahovat nemusel.
     
    59
    Tak Brahimi to nemyslel zle. Narovnal si míč na pravačku a vystřelil, jeho pokus, který neměl příjemnou trajektorii pro Moyá, ale skončil nakonec vedle.
     
    58
    Šance jako hrom, kterou spálil Rodríguez. On totiž nečekal, že přihrávku z levé strany nezachytí Diakhaté. A najednou se u zadní tyče míč objevil u něho, domácímu záložníkovi ale chyběl krůček, aby ho doklepl do prázdné branky.
     
    55
    A ještě jedna změna na straně Granady. Jaime jde do hry za Anguloa.
     
    55
    První střídání zápasu obstaral Iriney, kterého nahradil Recio.
     
    45
    Žlutí se to i nadále, Gavilán zezadu drkl do Nyoma a těsně před přestávkou byl řádně odměněn.
     
    42
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Domácí udeřili z ničeho nic. Colunga zvláštním způsobem zády k brance poslal míč naslepo za obranu Granady, na hranici ofsajdu si na jeho centr naběhl FRANCISCO ALCÁCER GARCÍA a před Robertem uklidil míč do sítě.
     
    40
    Standardku hosté nezahráli špatně. Torje poslal balón na Ighala, který si poradil se svým strážcem, z dobré pozice, ale pravda - celkem z úhlu, pálil jen na tribuny.
     
    39
    Trocha emocí na hřišti, Castro šlapákem ostře atakoval Nyoma. A byť ho netrefil, úmysl byl jasný. Mohl být rád, že z toho nebyla třeba červená karta, která se jen tak mihla v ruce sudího Izquierda.
     
    28
    Granada právě vstřelila branku!
    GUILHERME SIQUEIRA předvedl opravdu mistrnou ránu. Nebyla sice tak silná, a i když brankář Moyá vystihl směr, na míč směřující do jeho šibenice prostě neměl nárok.
     
    27
    Penalta pro Granadu! Vůbec mi není jasné, za co byla nařízena. Nejblíže mi přijde za hraní rukou ve vápně, ačkoli se Abraham míče vůbec nedotkl.
     
    24
    No, to byl pěkný projektil ze strany Valery. Ukázal, že kromě bránění mu jde i střílet na branku. A z třiceti metrů hezky provětral Robertovy rukavice.
     
    22
    Další dobrá šance Getafe! Colunga to měl jenom nyní se zakončením těžké poté, co celou akci založil Castro. A tak míč do náruče sebral robinsonádou do rukavic Roberto.
     
    19
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Getafe svou standardku využilo přesně tak, jak mělo. Colunga obstřelil zeď, u bližší tyčky se zjevil úplně nepokrytý JUAN RODRÍGUEZ, jenž z blízkosti v pohodě zacílil.
     
    17
    Castro byl sestřelen kapitánem Maínzem, ten mu asi do obličeje pustil svůj loket. Úmyslné to nebylo, ale žlutá karta na místě.
     
    13
    Druhá žlutá karta v krátkém sledu, tentokráte si na Irineye vyšlápl nedovoleně útočník Colunga.
     
    12
    ... Granada zahrozila, a ne že ne! Torje z rohového kopu poslal balón k bližší tyči, kde se snažil dorážet Diakhaté, branku ovšem z blízkosti minul.
     
    10
    První žlutá karta zápasu. Iriney šel u středové čáry až příliš do souboje s Gavilánem a rozhodčí Izquierdo poprávu trestal.

    Patrik Sandev

    Branky: 19. Rodríguez, 42. Alcácer - 28. Siqueira (pen.), 90+4. Siqueira (pen.)

    Karty:   13. Colunga (GET), 39. Castro (GET), 45. Gavilán (GET), 90+2. Rafa (GET) - 10. Iriney (GRN), 17. Maínz (GRN)


    Getafe CF: Moyá - Valera, Alexis, Rafa, Abraham - Castro, Xavi Torres, Rodríguez, Gavilán (89. Borja) - Alcácer (68. Sarabia), Colunga (74. Álvaro)
    Granada CF: Roberto - Nyom (73. Orellana), Diakhaté, Maínz, Siqueira - Torje, Iriney (55. Recio), Brahimi, M. Rico, Angulo (55. Jaime) - Ighalo

    Rozhodčí: Álvarez Izquierdo
    bahis siteleri