HC Kladno – Liberec 1:5 (kon.) | HC Plzeň – Třinec 5:3 (kon.) | Chomutov – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
Olomouc – Pardubice 9:3 (kon.) | HC Litvínov – Ústí n/L 8:2 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 4:2 (kon.)
Jihlava – Slavia 2:1 (po s.n.) | Motor ČB – Vítkovice 4:6 (kon.)
konec
HC Olomouc
9:3 (2:0, 1:2, 6:1)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 17.01.2013, 17:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    56:04
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hanáci ve vlastní přesilové hře nechali uniknout DAVIDA BŘEZINU, který tváří v tvář Lukášovi skóroval. Asistence: Jan Škvor.
     
    49:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí si evidentně užívají skvělé hokejové momenty, soupeři během prvních deseti minut třetího dějství nasázeli už šest branek! O tu poslední se postaral RICHARD VACULÍN. Asistence: Oldřich Heža.
     
    49:03
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Až příliš kruté pro Pardubice, které dvě třetiny se soupeřem dokázali držet krok. Domácí v početní výhodě předvedli v útočném pásmu pardání kombinaci, na jejímž konci stál DAVID ŠŤASTNÝ. Asistence: Daniel Kunce, Lukáš Králík.
     
    47:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Východočeši zřejmě úplně odpadají a o utkání je rozhodnuto. Sedmou branku Kohoutů přidal po kombinaci v útočném pásmu střelou z levého kruhu JIŘÍ HES. Asistence: Milan Ostřanský, Aleš Jergl.
     
    46:07
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci využili početní výhodu a dostávají se do čtyřbrankového vedení. LUKÁŠ KRÁLÍK se proháčkoval mezi obránci soupeře a poslal kotouč do levé šibenice hostující branky. Bez asistence.
     
    43:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci přetavili útočný tlak již ve druhou branku. Ve skrumáži na brankovišti Pardubic se nejlépe zorientoval DAVID ŠŤASTNÝ, který posunul puk za záda brankáře Východočechů. Asistence: Daniel Kunce, David Nesvadba.
     
    41:02
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci vstoupili do posledního dějství nejlépe, jak mohli. Po minutě hry získali domácí domácí v útočném pásmu kotouč, Daniel Kunce jej posunul na DAVIDA BRANČÍKA, který nikterak tvrdým pokusem prostřelil pardubického gólmana. Asistence: Daniel Kunce, David Šťastný.
     
    39:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Přestože Hanáci během druhé části ztratili dvoubrankové vedení, do kabin půjdou veselejší. Olomocká pětice se nahrnula do útočného pásma, kde se ke kotouči mezi kruhy dostal DANIEL KUNCE, který překonal Otu Jeschkeho. Asistence: David Šťastný, Lukáš Králík.
     
    27:04
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Východočeši během necelých dvou minut srovnávají stav utkání. Střelu Jana Veselého od pravého mantinelu parádně tečoval osamocený PATRIK POULÍČEK nad rameno domácího gólmana. Asistence: Jan Veselý, Ladislav Havlík.
     
    25:11
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Navrátilec z trestné lavice Patrik Poulíček se okamžitě po naskočení na ledovou plochu zapojil do útoku svého týmu a pomohl mu k brance. Po jeho přistrčení totiž zůstal před domácí brankou osamocený JAN VESELÝ, který uklidil puk za záda Lukáše. Asistence: Patrik Poulíček.
     
    16:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti jdou do dvoubrankového vedení. Lukáš Králík se s kotoučem procpal až k hostujícímu brankovišti. Zakončit se mu sice nepodařilo, posunul však kotouč na dojíždějícího DAVIDA ŠŤASTNÉHO, který nedal Jeschkemu šanci. Asistence: Lukáš Králík.
     
    05:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoucká třetí útočná formace se přesto dočkala branky. A pomohl jí k ní hrubou chybou hostující gólman, kterého lehké nahození projelo pod hokejkou. Rozjetý RICHARD VACULÍN poté neměl těžkou úlohu, puk dopravil do prázdné branky. Asistence: Dominik Novotný.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 6. Vaculín (Novotný), 17. Šťastný (Králík), 40. Kunce (Šťastný, Králík), 42. Brančík (Kunce, Šťastný), 44. Šťastný (Kunce, Nesvadba), 47. Králík, 48. Hes (Ostřanský, Jergl A.), 50. Šťastný (Kunce, Králík), 50. Vaculín (O.) - 26. Veselý (Poulíček), 28. Poulíček (Veselý, Havlík), 57. Březina (Škvor)


    HC Olomouc: Lukáš (Kochta) – Jergl J., Pšeja, Schejbal J., Hradil Z., Vondra, Nesvadba, Brančík, Kovář – Ostřanský, Hes J., Jergl A. – Kunce, Králík, Šťastný – Zítka, Novotný, Vaculín – Číp, Heža O., Machala.
    HC Dynamo Pardubice: Jeschke (Bernart) – Škvor, Petira, Vácha, Robertson, Lenoch, Starý, Voženílek, Havlík, – Bureš, Chmelař, Půhoný, Březina, Veselý, Vachutka, Zelinger, Poulíček, Schneider, Řezníček, Moravec.

    Rozhodčí: Husička – Bryška, Novák
    bahis siteleri