Schalke – Hannover 5:4 (kon.)
konec
FC Schalke 04
5:4 (1:0)
Hannover 96
Pátek 18.01.2013, 20:30 • Veltins Arena, Gelsenkirchen • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Hannover právě vstřelil branku!

    Neuvěřitelnou věc teď provedl MAME DIOUF (7), který předvedl na hranici vápna parádní nůžky a míč se od břevna odrazil za brankovou čáru. Perfektní tečka za utkáním.
     
    88
    Schalke právě vstřelilo branku!

    Nejen, že si domácí s rohem poradili, ale ještě šli do rychlého protiútoku a dostali se do přečíslení tři na brankáře! Farfán nahrál LEWISI HOLTBYMU (3) a ten zamířil prakticky do prázdné brány.
     
    68
    Hannover právě vstřelil branku!

    A brankové hody pokračují! K SZABOLCSOVI HUSZTIMU (6) se odrazil ve vápně míč a maďarský reprezentant ho z voleje uklidil parádní ranou do brány.
     
    67
    Schalke právě vstřelilo branku!

    Neuvěřitelná druhá půle! Schalke ztratilo dvoubrankový náskok za čtyři minuty a za tři si ho zase vzalo zpět. CIPRIAN MARICA (2) měl na levé straně dostatek prostoru a řítil se na brankáře Zielera. Zachoval klidnou hlavou a podél brankáře zakončil.
     
    64
    Schalke právě vstřelilo branku!

    Skvělá odpověď na soupeřovo vyrovnání od Schalke. MARCO HÖGER (2) zpracoval centr pro Holtbyho na hranici vápna. Ten mu míč po menší kličkované vrátil a Höger měl ideální pozici pro skórování a rozhodně se jí nezalekl.
     
    59
    Hannover právě vstřelil branku!

    Tak Hannover se zvedl velice rychle. Čtyři minuty mu stačily na vyrovnání. Míč propadl na levou stranu vápna k SZABOLCSOVI HUSZTIMU (5), který zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Střela byla hodně podobná té Farfánově při první brance Schalke.
     
    55
    Hannover právě vstřelil branku!

    Ještě není nic zdaleka rozhodnuto. Centr na přední tyč po standardní situaci Hannoveru byl odvrácen na vápno, kde byl SERGIO DA SILVA PINTO (1) a jeho střela díky teči Neustädtera skončila v horním rohu branky.
     
    49
    Schalke právě vstřelilo branku!

    Domácí nyní udělali další důležitý krok za třemi body. Hannover propadl v obraně a Schalke šlo dva na jednoho. Holtby přihrál JULIANA DRAXLEROVI (4), před nímž byl jen brankář Zieler. Draxler si počínal chladnokrevně a uklidil míč podél Zielera k bližší levé tyči.
     
    44
    Schalke právě vstřelilo branku!

    Gól do šatny teď věnoval Hannoveru JEFFERSON FARFÁN (5). Domácí zahrávali dlouhý aut, který hosté odvrátili na pravou stranu vápna právě k Farfánovi, jenž se na střelu velmi dobře připravil a poslal i přes snahu vybíhajícího brankáře Zielera míč do brány.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 44. Farfán, 49. Draxler, 64. Höger, 67. Marica, 88. Holtby - 55. Pinto, 59. Huszti, 68. Huszti, 90+2. Diouf

    Karty:   32. Holtby (SCH), 35. Marica (SCH), 86. Uchida (SCH), 90+1. Höwedes (SCH) - 24. da Silva Pinto (HAN), 37. Djourou (HAN), 52. Sobiech (HAN), 83. Rausch (HAN)


    FC Schalke 04: (4 - 2 - 3 - 1) Hildebrand - Uchida, Höwedes (K), Matip, Fuchs - Höger (73. Kolasinac), Neustädter - Farfán, Holtby (90. Raffael), Draxler (77. Barnetta) - Marcia
    Trenér: Jens Keller.

    Hannover 96: (4 - 2 - 2 - 2) Zieler - Chahed, Eggimann, Djourou, Rausch - Schmiedebach, da Silva Pinto (77. Hoffmann) - Schlaudraff (K), Huszti - Sobiech (71. Abdellaoue), M. Diouf.
    Trenér: Mirko Slomka.

    Rozhodčí: Aytekin - Dietz, Brand - Winkmann

    Diváci: 60811
    bahis siteleri