Znojmo – Lublaň 5:1 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
5:1 (2:1, 2:0, 1:0)
HK SŽ Olimpija Lublaň
Neděle 27.01.2013, 17:30 • Zimní stadion Znojmo • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:06
    Před bránu Kuhna si dorážce najel Bartoš, betony gólmana však byly pevně přitisknuty k ledu a nepropustily kotouč.
     
    51:30
    Na trestnou lavici usedá D´Alvise (OLJ) - napadení.
     
    43:24
    Vyloučen Andrej Hebar (OLJ) - 2 + 2 minuty za krosček a sekání.
     
    41:35
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo využívá svou přesilovou hru. Orli drtili svého soupeře v jeho obranném pásmu, až v závěru přesilovky se po krásné Pucherově přihrávce prosadil dělovkou z mezikurží PETR BERÁNEK. Asistence: Peter Pucher.
     
    40:01
    Ještě v závěru druhé třetiny byl vyloučen D´Alvise (OLJ) - hákování.
     
    39:08
    Orli právě vstřelili branku!
    A Znojmo v závěru třetiny odskakuje Lublani na rozdíl tří branek. Jan Müller a JIŘÍ BEROUN se dostali do přečíslení dva na jednoho, Müller přenechal puk zkušenějšímu Berounovi a ten krásně tečuje kotouč za brankovou čáru. Asistence: Jan Müller, Ondřej Kacetl.
     
    38:02
    Útočnou akci Znojma brzdí potyčka u mantinelu, do níž se zapojili McBride (OLJ) a Adam Havlík (ZNO) - oba si odsedí dvě minuty za hrubost.
     
    36:10
    Na trestnou lavici usedá Andrew Thomas (OLJ) - napadení.
     
    32:20
    Přesilovka pro Znojmo. Vylučen Thomas (OLJ) - zdržování hry.
     
    29:01
    Ve stejném čase si hostující střídačka bere oddechový čas.
     
    29:01
    Orli právě vstřelili branku!
    A Orli opět odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek. Jarůškovu střelu ještě Kuhn vyrazil, na dorážku JANA LATTNERA z bezprostřední blízkosti byl již krátký. Asistence: Richard Jarůšek, Kim Strömberg.
     
    25:28
    Pěkní kombinace útočného tria Lattner, Strömberg, Jarůšek...Kim Strömberg mohl pálit z dobré pozice z mezikruží, nakonec však puk přenechal Jarůškovi, který byl dobře tísněn bránícími hráči.
     
    22:30
    Hebar sám po rychlém přechodu do lublaňského útočného pásma před Kacetlem, jeho střela míří nad znojemskou bránu.
     
    18:58
    Olimpija právě vstřelila branku!
    Hosté skórují v oslabení. Z rychlé brejkové situace vytěžil maximum ALEŠ MUŠIČ, jenž se trefuje nad lapačku Kacetla. Asistence: Andrej Hebar.
     
    18:44
    Vyloučen Dervarič (OLJ) - napadení.
     
    18:23
    Orli právě vstřelili branku!
    Tlak Znojma vykrystalizoval v další gól Znojma. Střelu JURAJE ROŽNÍKA Kuhn jen vyrazil na hokejku vlastního obránce, který si poté kotouč sám dopravil do vlastní brány. Asistence: Petr Beránek.
     
    18:05
    Ve stejném čase vyloučení Jarůšek (ZNO ) - sekání a Cvetek (OLJ) - hrubost.
     
    18:05
    Tak to byla stoprocentní šance Havlíka, který nesmyslně zaváhal. Adam Havlík stál sám před poloprázdnou bránou a poslal puk jen těsně vedle bližší tyče!
     
    17:06
    Zkrácená přesilovka Orlů a ti hned svému soupeři zatápí. Ve velké příležitosti sám před Kuhnem Jarůšek, ten si poradil s jeho pokusem i s dalšími dorážkami hráčů Znojma.
     
    16:27
    Havlík s Uramem blízko druhému gólu Znojma. Střelu Havlíka z bezprostřední blízkosti Kuhn jen vyrazil na hokejku Urama, ten ale puk nedokázal dotlačit za brankovou čáru.
     
    16:06
    A dokonce si svou aktivitou vynutili faul. Na trestnou lavici usedá Pance Ž. (OLJ) - vražení na hrazení.
     
    14:48
    Vyloučen Rožník (ZNO) - hákování.
     
    14:48
    Ale pozor! Zajímavá situace. Znojemští hráči si mysleli, že se bude vylučovat na straně hostů, Kacetl už byl dokonce z brány...opak je ale pravdou. Teď jsou zmatení jak domácí borci, tak hosté...
     
    09:41
    Orli právě vstřelili branku!
    Krásná akce slovenského dua Uram-Pucher, které zavezlo puk až před Kuhna, kde si jej několikrát předalo. MAREK URAM nakonec vzal odpovědnost na sebe, najel si k tyči a prostřeluje hostujícího gólmana. Asistence: Peter Pucher, Kyle Wharton.
     
    07:15
    Kde si ale opět Burke Henry (ZNO) počíná nedovoleně a je vyloučen za napadení.
     
    04:48
    Burke Henry (ZNO) zazmatkoval ve vlastním obranném pásmu a posílá puk mimo kluziště, inkasuje tak dvě minuty za zdržování hry.
     
    01:40
    První větší šance, před Kuhna si středem kluziště najížděl Šeda, jeho ránu Kuhn jen vyrazil, Havlík byl na další dorážku příliš krátký.

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 10. Uram (Pucher, Wharton), 19. Rožník (Beránek), 30. Lattner (Jarůšek, Strömberg), 40. Beroun (Müller, Kacetl), 42. Beránek (Pucher) - 19. Mušič (Hebar)


    HC LERAM Orli Znojmo: Kacetl (Landsman) - Wharton, Pláněk, Henry, Štach, Sova, Kulmala, Tichý - Lattner, Strömberg, Jarůšek - Rožník, Bartoš, Beránek - Müller, Šeda, Havlík - Komínek, Pucher, Uram - Beroun.
    HK SŽ Olimpija Lublaň: Kuhn (Boh) - Erman, Ograjenšek, Thomas, Cvetek, Dervarič, McBride, Grahut - Ropret, Hočevar Pance E. - D´Alvise, Mušič, Pance Ž. - De Vergilio, Hebar, Verlič - Ankerst, Pesjak.

    Rozhodčí: Falkner, Graber - Hofer, Nemeth
    bahis siteleri