Ruští Rytíři – K. Vary 5:4 (po s.n.) | Patriot Budapešť – Almaz 0:3 (kon.)
po s.n.
Ruští Rytíři
5:4 (2:3, 1:1, 1:0 - 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 01.02.2013, 16:00MHL
Partner:
     
    65:00
    Rytíři právě vstřelili branku!
    Hrdinou zápasu se stává ARTEM VALERKA, který v samostatných nájezdech dokonal hattrick a rozhodl o vítězství svého týmu - 5:4!
     
    Za domácí se připravil Valerka a svůj nájezd bezpečně proměnil - 1:0!
     
    58:40
    Lavička Karlových Varů si bere oddechový čas!
     
    55:46
    Rytíři právě vstřelili branku!
    Bohužel, nájezd byl proměněn. ALEANDER GRUDAKOV si položil Habala a přesně zavěsil - 4:4!
     
    55:46
    Habal bude muset zasahovat proti trestnému střílení. Grudakov byl nedovoleně zastaven hostujícím obráncem a pojede samostatný nájezd...
     
    42:35
    Stejně jako v předešlé části jdou hosté brzy do čtyř. Na trestnou zamířil Zadražil (KVA).
     
    33:40
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Už to vypadalo, že domácí další oslabení ustojí, ale hosté stihli udeřit. Ke střele se dostal ADAM SCHUSSER, jehož rána skončila až v brance Čechova - 3:4! Asistence: Vojtěch Tomeček, Patrik Novák.
     
    31:20
    Další trest pro Energetiky míří na konto Klimíčka (KVA), který dostal osobní trest za nesportovní chování a diskuzi s rozhodčím.
     
    23:29
    Rytíři právě vstřelili branku!
    Klimíček se na trestné lavici příliš neohřál. Už po 27 sekundách se prosadil ARTEM VALERKA a srovnává stav utkání - 3:3! Asistence: Artem Osipov.
     
    23:02
    Energie nevstoupila do druhé třetině příliš dobře. Aktivnější Čechov si vybojoval faul a na trestnou zamířil Klimíček (KVA).
     
    19:58
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarští to stihli za pět minut dvanáct. Dvě vteřinky před koncem úvodního dějství dokázal dostat kotouč do branky TOMÁŠ HARKABUS - 2:3! Asistence: Vojtěch Tomeček.
     
    19:18
    Karlovy Vary si opět užijí početní výhodu pro sebe. Na trestnou zamířil Sabinin (VIC), který si odsedí dvouminutový trest za sekání.
     
    15:15
    Rytíři právě vstřelili branku!
    Rytíři toto zaváhání trestají. EUGENE KOLYČEV dostal přesný pas a prostřelil Habala - 2:2! Asistence: Nikolaj Bogomolov.
     
    14:18
    Zbytečná komplikace pro český tým. Nejdříve se dopustil podražení Tomeček (KVA) a krátce po něm úmyslně posunul branku Kvapil (KVA). Energetici jdou rázem do tří.
     
    13:37
    Rytíři právě vstřelili branku!
    Domácí nečekali na odpověď příliš dlouho. Své první vyloučení napravil ARTEM VALERKA - 1:2! Asistence: Ilja Kljauzov
     
    11:52
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hostům se podařilo využít další přesilovku. Jurák pobídl DAVIDA TROŠKU, který prostřelil domácího brankáře - 0:2! Asistence: Roman Jurák.
     
    10:21
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Český tým to stihl! Vyhození domácího obránce zachytil VOJTĚCH TOMEČEK a propálil vše, co mu stálo v cestě - 0:1! Bez asistence.
     
    10:15
    Karlovy Vary si ještě zahrají dvojnásobnou přesilovku, která bude trvat dvanáct vteřin. Za sekání byl potrestán Geraščenko (VIC).
     
    08:27
    Rytířům se sice podařilo přežít první oslabení, ale krátce po návratu Valerky se dopustil faulu Perminov (VIC) a poslal svůj do čtyř.
     
    05:45
    Energetici si svou aktivitou vybojovali faul, kterého se dopustil Valerka (VIC) a odsedí si menší trest za sekání.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 14. Valerka (Kljauzov), 16. Kolyčev (Bogomolov), 24. Valerka (Osipov), 56. Grudakov (pen.), 65. Valerka - 11. Tomeček, 12. Troška (Jurák), 20. Harkabus (Tomeček), 34. Schusser (Tomeček, Novák)


    Ruští Rytíři: Ivančik (Samonov) - Glotov, Perminov, Pugačjov, Chochlov, Geraščenko, Sabinin, Bogomolov, Vereščagin - Ivanov, Valerka, Kolyčev, Makarenko, Kudreman, Grudakov, Kljauzov, Osipov.
    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Fečo) - Chalupa, Klimíček, Šik, Kvapil, Schusser, Troška - Tomeček, Flek, Kverka, Harkabus, Jurák, Vrána, Csamango, Švec, Piskoř, Gorčík, Beránek, Zadražil.

    Rozhodčí: Alexander - Uvarov, Judakov.
    bahis siteleri