Třinec – HC Plzeň 6:3 (kon.) | Vsetín – Sparta 3:5 (kon.) | Zlín – Slavia 3:2 (kon.)
Přerov – Havlíčkův Brod 5:0 (kon.) | Liberec – Chomutov 2:1 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 4:1 (kon.)
Hr. Králové – Letňany 2:3 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 8:1 (kon.) | Jihlava – HC Kladno 5:3 (kon.)
Kometa Brno – Motor ČB 4:2 (kon.) | Pardubice – HC Litvínov 1:2 (kon.) | Havířov – Písek 6:1 (kon.)
konec
HC Olomouc
8:1 (2:0, 2:1, 4:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 01.02.2013, 17:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    58:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Paradoxně se však prosazují Hanáci! Ve dvojnásobném oslabení z mezikruží skóroval ALEX RAŠNER! Asistence: Tomáš Šoustal.
     
    55:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nejprve hosté ujeli do přečíslení dvou na jednoho, při němž se Bašus rozhodl zakončit sám, jenže netrefil domácí svatyni! Z protiútoku se ale naopak z levého kruhu nemýlil ŠIMON BETÁK! Asistence: František Minařík.
     
    47:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Zřejmě definitivní zlomení odporu Mladé Boleslavi má na svědomí FRANTIŠEK MINAŘÍK, který přidal šestou trefu svého mužstva! Asistence: Šimon Beták.
     
    40:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Perfektní sólová akce ALEXE RAŠNERA, který si projel celým útočným pásmem soupeře, a pak střelou z levého kruhu rozvlnil síť v hostující kleci! Bez asistence.
     
    30:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Rychlá odpověď hanáckého mužstva! Z bezprostřední blízkosti překonal hostujícího gólmana FRANTIŠEK MINAŘÍK! Asistence: Jan Brandýs, David Nesvadba.
     
    29:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Rána Borovce od modré se schovala někam do chumlu před Urbischem, odkud ho klece doklepl důrazný VOJTĚCH SEDMÍK! Asistence: Zdeněk Borovec, Karel Nedbal.
     
    24:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kočiřík od boxu časoměřičů vyslal do brejku TOMÁŠE ŠOUSTALA, který rozhodil Růžičku, a poté zasunul puk mezi jeho betony! Asistence: Lukáš Kočiřík.
     
    12:34
    Olomouc právě vstřelila branku!
    MARTIN KONEČNÝ při své samostatné akci jeden na jednoho se dokázal protáhnout kolem soupeřova obránce, a poté rychlou střelou švihem uklidil touš do mladoboleslavské klece! Asistence: Šimon Beták.
     
    07:47
    Olomouc právě vstřelila branku!
    První povedená akce, a hned z ní vyplynul gól! Rašner z levé strany nalezl na pravém kruhu Čamka, jenž střílenou přihrávkou namazal na teč LUKÁŠI KOČIŘÍKOVI, který usměrnil puk mezi tři tyče! Asistence: Michal Čamek, Alex Rašner.

    Tomáš Schmiedt

    Branky a nahrávky: 8. Kočiřík (Čamek, Rašner), 13. Konečný (Beták), 25. Šoustal T. (Kočiřík), 31. Minařík (Brandýs, Nesvadba), 41. Rašner, 48. Minařík (Beták), 56. Beták (Minařík), 59. Rašner (Šoustal T.) - 30. Sedmík (Borovec, Nedbal)


    HC Olomouc: Urbisch (Motálek) – Brandýs, Nesvadba, Rašner, Majer, Klvaňa, Gatěk, Škoda – Konečný, Beták (C), Minařík – Kočiřík, Šoustal T., Čamek – Ministr, Kropáč, Markl.
    BK Mladá Boleslav: Růžička (25. Ašenbrenner) – Mašek L., Semrád, Marček, Tůma, Hercig, Nedbal, Mašek J., Groer – Verner, Šír, Bašus, Černý, Krupička, Borovec (C), Švejda, Ďurač, Jeftimov, Skořepa, Marks, Sedmík.

    Rozhodčí: Kika – Vožda, Štreitová
    bahis siteleri