Havířov – Prostějov 1:2 (po s.n.) | Břeclav – Kolín 5:3 (kon.) | SHK Hodonín – Pelhřimov 8:2 (kon.)
Tábor – Děčín 6:3 (kon.) | Poruba 2011 – Frýdek-M. 3:2 (kon.) | Přerov – Karviná (Baník) 5:3 (kon.)
Val. Meziříčí – Opava 5:3 (kon.) | Bílina – Klášterec nO 3:2 (po pr.) | Sokolov – Jablonec n/N 6:2 (kon.)
Klatovy – Řisuty 3:2 (po pr.) | Vsetín – Nový Jičín 3:2 (kon.) | Kobra – Milevsko 8:1 (kon.)
konec
HC Tábor
6:3 (1:1, 0:1, 5:1)
HC Děčín
Sobota 02.02.2013, 17:00 • Zimní stadion Tábor • 2. liga skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:24
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tyčka pomohla kohoutům k šestému gólu při přesilovce 5 na 3. Svou prudkou střelu o ni otřel JAN KANOV. Asistence: Jakub Matušík.
     
    52:13
    Tábor právě vstřelil branku!
    Konečně domácí přesilovku 5 na 3 využili! Po krásné přihrávce na druhou tyč se střelou po zemi prosadil RADEK SEIDL. Golman se natáhl od tyče k tyči, přesné střele ale nezabránil v jejím putování do branky. Asistence: Jakub Matušík a Tomáš Černý.
     
    45:15
    Tábor právě vstřelil branku!
    A po 7 sekundách další přesilovky, co jiného než - další gól! Šulčíkova střela od modré, brankář vyráží a mezi lapačkou a tělem poslal puk dorážkou za jeho záda FILIP KOLOMÝ. Tábor vede 4:3. To je obrat! Asistence: Roman Šulčík a Martin Havran.
     
    44:19
    Tábor právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! 3:3. Přihrávku od mantinelu poslal před bránu Filip Kolomý a ROMAN ŠULČÍK šikovně tečoval nad vyrážečku golmana. Nádherný gól. Asistence: Filip Kolomý.
     
    43:27
    Tábor právě vstřelil branku!
    Jen 21 sekund potřebovali domácí na snížení. Krásně napřáhl MARTIN HAVRAN a konečně propálil vše před sebou i Lavingera. Asistence: Petr Trieb, Filip Kolomý.
     
    40:14
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hned na začátku třetiny překonává Klestila MICHAL OLIVERIUS. První střelu ještě táborský golman chytil, na dorážku už byl ale krátký a útočník medvědů ho přehodil. Táborská obrana tuhle situaci hodně nezvládla. 3:1 pro Děčín. Asistence: Tomáš Vávra.
     
    31:58
    Děčín právě vstřelil branku!
    VÁCLAV RACEK poslal nechytatelně švihem pod víko svou střelu, Klestil už byl krátký. Asistence: Martin Baránek.
     
    08:01
    Tábor právě vstřelil branku!
    Kapitán JAKUB MATUŠÍK v pozici před brankou prudkou střelou švihem nad lapačku srovnává stav utkání na 1:1. Asistence: Radek Seidl.
     
    01:47
    Děčín právě vstřelil branku!
    Baránek krásně našel mezi kruhy JANA MOLNÁRA, který poslal střelu nad vyrážečku, ta se otřela o tyč a skončila za Klestilem. Děčín vede 1:0. Asistence: Martin Baránek.

    Josef Janda

    Branky a nahrávky: 9. Matušík (Seidl), 44. Havran (Trieb, Kolomý), 45. Šulčík (Kolomý), 46. Kolomý (Šulčík, Havran), 53. Seidl (Matušík, Černý), 55. Kanov (Matušík) - 2. Molnár (Baránek), 32. Racek (Baránek), 41. Oliverius (Vávra)


    HC Tábor: Klestil – Havran, Heršálek, Hlaveš, Kanov, Trieb, Černý, Pospíšil – Heřmánek, R. Pechánek, T. Pechánek, Kellner, Hájek, Kratochvíl, Matušík, Kolomý, Mrkvička, Perník, Šulčík, Zayml. Trenér: T. Matušík
    HC Děčín: HC Děčín: Lavinger - Stezka, Dvořák, Hříbal, Molnár, Filipovský, Grin, Kaltenbock, Nikl - Zika, Oliverius, Vávra, Hošek, Růžek, Pořick, Drnec, Baránek, Racek. Trenér: T. Chládek
    bahis siteleri