Tatran – Mladá Boleslav 7:8 (kon.) | Bulldogs – Bohemians 8:3 (kon.) | Havířov – Future 3:10 (kon.)
Chodov – Otrokovice 6:2 (kon.) | Liberec – Bonusia Ostrava 7:11 (kon.) | Vítkovice – Sparta 8:0 (kon.)
konec
Torpedo Havířov
3:10 (1:4, 1:4, 1:2)
x3m team SSK Future
Neděle 10.02.2013, 17:00 • MSH Havířov • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    55:30
    Future právě vstřelilo branku!
    Špatná patnáctivteřinovka pro Havířov, během které dvakrát inkasuje, desátou branku hostů dává ONDŘEJ KADOCH. Asistence: Jan Řehoř.
     
    55:15
    Future právě vstřelilo branku!
    Definitivní pojistku na vítězství pražského klubu dává při rychlém protiútoku TOMÁŠ CHROUST. Asistence: Michal Strachota.
     
    43:23
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí snižují, třetí branku z rychlého protiútoku dává TOMÁŠ BAJGAR. Asistence: Vojtěch Peřka.
     
    36:07
    Future právě vstřelilo branku!
    Domácí Hynek Plášek jen zlostně praštil hokejkou do vlastní brány, ovšem předtím si nepohlídal JANA ŘEHOŘE, který dává osmou branku hostů. Asistence: Jaroslav Řeháček.
     
    35:32
    Future právě vstřelilo branku!
    Tlak SSK Future vyústil v sedmou branku v domácí síti, přečíslení dva na jednoho proměnil v branku přesnou trefou z pravé strany TADEÁŠ CHROUST. Asistence: Michal Strachota.
     
    31:17
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tato kombinace se domácím povedla! Míček se bleskově dostává od vlastní brány až na levou stranu k PAVLU KOŽUŠNÍKOVI, který střelou z voleje překonává Martina Novotného v bráně SSK Future. Asistence: David Mattivi.
     
    26:48
    Future právě vstřelilo branku!
    A ten proměňuje MICHAL STRACHOTA ve spolupráci s Tadeášem Chroustem a dává šestou branku SSK Future! Asistence: Tadeáš Chroust.
     
    24:48
    Future právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru, když dokázali navíc využít i chyby domácí lavičky při střídání, kdy se úplně sám před Krupou zjevil MARTIN RYNEŠ a pohotovou střelou k pravé tyči dává pátou branku svého týmu. Asistence: Tadeáš Chroust.
     
    16:00
    Future právě vstřelilo branku!
    Teď už ale Krupa inkasuje po dobré individuální akci MARTINA RYNEŠE, kterého nedokázala domácí obrana odstavit od míče a pak již stačilo lehce přehodit sedícího gólmana Havířova. Asistence: David Ryneš.
     
    13:10
    Future právě vstřelilo branku!
    A za jedenáct vteřin se trefuje JAN ŘEHOŘ který zužitkoval přihrávku Martina Rebra a dává třetí branku svého týmu. Asistence: Martin Rebro.
     
    12:59
    Future právě vstřelilo branku!
    A znovu je tu rychlý protiútok hostů, tentokrát po levé straně všem utekl TOMÁŠ CHROUST a nekompromisně "pod víko" dává druhou branku svého týmu. Asistence: Michal Strachota.
     
    10:41
    Havířov právě vstřelil branku!
    Blesková akce Havířova končí vyrovnávací brankou, když se za záda Martina Novotného trefuje ROBIN HUDEC. Asistence: Ondřej Firda.
     
    06:21
    Future právě vstřelilo branku!
    A jeden takový brejk hosté využívají! První branku dává MARTIN RYNEŠ, který zužitkoval přesnou přihrávku od Řeháčka a zblízka překonává Krupu v domácí bráně.. Asistence: Jaroslav Řeháček.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 11. Hudec (Firda), 32. Kožušník (Mattivi), 44. Bajgar (Peřka) - 7. M. Ryneš (Řeháček), 13. Tomáš Chroust (Strachota), 14. Řehoř (Rebro), 16. M. Ryneš (D. Ryneš), 25. M. Ryneš (Tadeáš Chroust), 27. Strachota (Tadeáš Chroust), 36. Chroust (Strachota), 37. Řehoř (Řeháček), 56. Chroust (Strachota), 56. Kadoch (Řehoř)


    Torpedo Havířov: Jakub Krupa (27. Laja) - Vojtěch Peřka, Michal Vydra - Pavel Kožušník, David Mattivi, Tadeáš Záhumenský
    x3m team SSK Future: Martin Novotný - Ondřej Kadoch, David Ryneš - Ondřej Vaculík, Michal Vrtiška, Tomáš Vojtíšek

    Rozhodčí: Radek Vybíhal, Pavel Kačer

    Diváci: 271