ZH Pardubice – Chrudim 1:3 (kon.)
konec
Závodní hokejová Pardubice
1:3 (0:0, 1:2, 0:1)
HC Chrudim
Čtvrtek 14.02.2013, 20:00Play-off Krajské ligy
Partner:
     
    46:16
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hosté nyní rázně vykročili k rozhodujícímu nedělnímu zápasu! Ukázková kombinace Novák s Plchem poslala kotouč před branku na MARKA KIŠŠE, který střelou z první propálil vše před sebou - 1:3! Asistence: Jiří Plch a Václav Novák.
     
    39:06
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Vyrovnaný stav však vydržel pouhou minutu, hosté si vypracovali několik kvalitních příležitostí a až pak přišla nepovedená střela Formánka, který nabídla dorážku MARKU DVOŘÁKOVI, jenž mezi nohama překonává Truhláře - 1:2! Asistence: Zdeněk Formánek.
     
    38:15
    Pardubice právě vstřelily branku
    Ve zkrácené přesilové hře se domácí radují z vyrovnání! MICHAL REJZEK na několikrát dorazil puk do branky a překonal brankáře Amenta - 1:1! Asistence: Ladislav Jindřich.
     
    30:11
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Ale nyní už ani brankář Truhlář nestačil! Plch posunul puk na MARKA KIŠŠE, který šel sám na brankáře. Udělal mu kličku do bekhendu, roztáhl mu betony a zasunul kotouč mezi nohy - 0:1! Asistence: Jiří Plch.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 39. Rejzek (Jindřich) - 31. Kišš (Plch), 40. Dvořák (Formánek), 47. Kišš (Plch, Novák)


    Závodní hokejová Pardubice: Truhlář (Lejsek) - Vlasák, Rozlivka, Fousek, Procházka, Ludvík, Krejnus, Rejzek, Čapek, Lubina, Kubelka, Palaščák, Křečan, Šejba M., Jindřich, Havrda, Mlateček, Čermák, Šejba J., Musil
    HC Chrudim: Ament (Dundáček) - Vích, Formánek, Dobiáš, Dvořák, Novák, Zrůst, Králíček, Bartoníček, Schweinfurter, Procházka, Urban, Kišš, Plch, Slavík, Holub, Vacek, Turčáni, Polák
    bahis siteleri