Helas Brno – Zruč n/S 1:4 (kon.) | Chrudim – Bohemians Futsal 4:2 (kon.) | Interobal Plzeň – Česká Lípa 7:5 (kon.)
Vysoké Mýto – Tango Brno 2:3 (kon.) | Kladno – Pardubice 0:4 (kon.)
konec
FK Chrudim
4:2 (1:1)
Bohemians 1905 Futsal
Pátek 15.02.2013, 20:001. Futsal liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Příjemný páteční večer ze sportovní haly v Chrudimi! Dnes se zde chystá zajímavý futsalový souboj mezi Era-Packem Chrudim a Bohemians! Chrudim bude první zápas bez svého hrajícího trenéra Cacaua, který odešel na tříměsíční stáž do kazašského Kaimaru Almaty.
     
    Bohemians do Chrudimi přijeli pouze s devíti hráči, z čehož hned dva jsou brankáři a to znamená, že jejich situace bude dnes o to horší.
     
    Úvodní sestavy:

    FK ERA-PACK Chrudim: Žďánský (Meller) - Mareš R., Popelka, Max, Vladyka, Oliva, Douglas, Rešetár, Dobrovolný, Koudelka, Chmelík, Slováček, Mareš M.

    Bohemians 1905 Futsal: Vozár (Dombi) - Dlouhý, Tichý, Zapletal, Sláma, Novotný, Einsenreich, Vahala

    Rozhodčí: Kaštánek, Venc - Schmeiser.
     
    Chrudimským také chybí v sestavě několik hráčů. Kromě zmíněného Cacaua kvůli zranění nenastoupí ještě Dentinho a Marek Kopecký.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    00:16
    Chrudimští rozehráli a povzbuzováni svými fanoušky kombinují. Ke střele se odhodlal Max, míč skončil v náruči Vozára.
     
    00:56
    Slováček si nyní nerozuměl s Romanem Marešem a tím nabídl Bohemians rohový kop. S tím však Klokani naložili prachbídně.
     
    01:29
    První formace Chrudimi zatlačila soupeře, pobídka Michala Mareše na Maxe nakonec skončila na pozorné obraně.
     
    03:03
    Einsenreich se opřel do míče, jeho přízemní střela neměla ani přesnost, ani razanci. Nicméně bylo to první zahrození pražských Bohemians.
     
    03.59
    První velká šance Chrudimi byla tu! Douglas dostal míč na nohu a z první vypálil na branku Vozára! Míč prošel jen těsně vedle tyče, nakonec byl ještě tečován a bude tak následovat rohový kop.
     
    04:28
    Další zákrok, tento slovenský gólman ve službách Bohemians jich předvedl již několik. Chrudimští fanoušci si žádají gól, na remízový stav tu totiž příliš zvyklí nejsou.
     
    04:58
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A jejich přání byla vyslyšena! Po dlouhé kombinaci úvodní formace dostal míč na nohu MATĚJ SLOVÁČEK a přesnou střelou k tyči potvrzuje pověst reprezentačního hráče - 1:0!
     
    06:07
    Mário Vozárovi vypadla střela Romana Mareše z náruče, k míči se ale dokázal dostat dříve než dotírající chrudimští hráči.
     
    07:01
    Sledujeme tlak Chrudimi a mnoho střel mířících na branku Bohemians. Vozár se opravdu nenudí.
     
    07:27
    Douhlas fauloval Dlouhého, na akumulované fauly je nyní vyrovnáno - 1:1.
     
    07:47
    Matěj Slováček se ocitl volný na levé straně, vysokým centrem ale nikoho před brankou Klokanů nenašel.
     
    08:45
    První zákrok si nyní připsal také Jakub Žďánský, od pravé postranní čáry ho prověřil Zdeněk Sláma. Chrudimští brankář skokem vyrazil míč.
     
    09:23
    Tady v chrudimské sportovní hale jsme mohli mít vyrovnáno, sám na branku totiž po rohovém kopu domácích postupoval Zdeněk Sláma, ale jeho zakončení o centimetry minulou levou tyč!
     
    10:16
    Douglas velice chytře hledal u pravé tyče Olivu, exslavistický hráč však balón netrefil čistě a minul branku.
     
    10:57
    Petr Oliva měl další příležitost, nadvakrát ho však vychytal Mário Vozár!
     
    12:28
    Poslední dvě minuty hráči Era-Packu přitvrdili, byly jim odpískány hned tři fauly. Domácí by si měli tedy začít dávat na tuto statistiku pozor, nyní jsou na čísle čtyři.
     
    13:26
    Chrudim nyní ustavičně buší do obrany Bohemians, na branku hostí chodí jedna střela za druhou. Zatím nejlepším hráčem zápasu je jednoznačně Mário Vozár, který předvedl již snad dvacet úspěšných zákroků.
     
    14:01
    Trenér Bohemians 1905 si vyžádal oddechový čas.
     
    14:13
    Kombinace domácích na jeden dotek skončila střelou Michala Mareše do břevna!
     
    14:45
    Pomalu se z toho začíná stávat one-man show v podání Mária Vozára! Nyní zlikvidoval doslova nemožné, když Matěj Slováček měl před sebou téměř prázdnou bránu, ale brankář Bohemians se ještě skokem stihl vrátit mezi své tyče!
     
    15:09
    Faul Petra Tichého byl příliš tvrdý, vidí za něj po právu žlutou kartu.
     
    15:56
    Douglasovi střela nesedla, míč skončil vysoko nad brankou. Stále sledujeme hru na jednu bránu, Klokani toho ještě příliš nevymysleli.
     
    16:46
    Petr Oliva měl další dobrou kvalitní příležitost, byl ale zády k brance a brankář Bohemians měl tak dost času vyběhnout a zmenšit mu úhel.
     
    17:43
    Hosté vytvořili další hrubici v rozehrávce a nabídl tím šanci pro Douglase. Myslím, že slovo Vozár jako výsledek šance naprosto stačí.
     
    18:12
    To by mohlo být varování pro současného mistra. Era-Pack právě nyní zaznamenal pátý akumulovaný faul, každý další znamená penaltu. Navíc budou mít Bohemians slušnou příležitost z volného přímého kopu.
     
    18:13
    Bohemians Futsal právě vstřelili branku!
    A tu využívají naprosto bravurně! Míč si postavil JINDŘICH EISENREICH a propálil nejen zeď, ale také brankáře Žďánského, čímž zmrazil celou chrudimskou halu - 1:1!
     
    18:47
    A nyní se mohli Bohemians dokonce dostat do vedení! Martin Dlouhý totiž dostal míč na pravé straně a ač se snažil, jak mohl, doklouzal k němu pozdě. Chybělo mu ale jen pár centimetrů!
     
    19:24
    Chrudimští se snaží vrátit do vedení, Douglasův pokus odrazil Vozár.
     
    První poločas skončil.
     
    Tak vypadá to, že tu přece jen budeme mít drama! I když sledujeme jednoznačnou záležitost, protože Era-Pack svého soupeře po celý poločas mačká, skóre je vyrovnané. Hosté proměnili standartní situaci a stále tak živí šanci na bodový zisk z dnešního zápasu.
     
    21
    Začal druhý poločas.
     
    21:00
    Chrudim zatím kombinují a již nestřílí tak ukvapeně jako v prvním poločase. Uvidíme, jestli to přinese ovoce.
     
    21:32
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A ono to ovoce opravdu přináší. Přihrávky přenesly hru na pravou stranu na ROMANA MAREŠE, který s obrovským štěstím po zemi posílá Chrudimské podruhé v zápase do vedení - 2:1!
     
    21:56
    Matěj Slováček mohl vzápětí přidat třetí branku, když byl sám prakticky před prázdnou brankou, ale dopadlo to tak, že si šlápl na míč a o gól se tím sám připravil! Velká smůla tohoto mladého a nadějného hráče Chrudimi!
     
    22:01
    Po jedné noze a v doprovodu lékařů nyní opouští hrací plochu Petr Tichý, sklízí potlesk tribun a míří rovnou do kabin. Doufejme, že to nebude nic vážného a hráč Bohemians bude v pořádku.
     
    22:42
    Pro hráče Bohemians je to další velká komplikace, nyní mají již jen dva hráče na střídání. Jsem zvědavý, za jak dlouho odpadnou fyzicky.
     
    23:30
    Zpátky k futsalu! Petr Vladyka mohl zvýšit na rozdíl dvou branek, ale osamocený u tyče nedokázal zakončit!
     
    25:24
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Nyní se ale domácí fandové dočkali a Era-Pack díky tomu odskakuje na rozdíl dvou branek! DOUGLAS si narazil s Petrem Vladykou a do prázdné brány bez problému zakončil - 3:1!
     
    26:22
    Michal Mareš postupoval sám na brankáře Vozára, ten ho ale dokázal vychytat!
     
    26:36
    Slováček fauloval a zapsal tím první akumulovaný faul Chrudimi, Bohemians mají také jeden.
     
    28:02
    Myslím si, že pro kvalitu zápasu je velká škoda, že Bohemians přijeli s tak nízkým počtem hráčů. Je na nich vidět, že jim začínají docházet síly, a proto se ani nesnaží nijak aktivně útočit.
     
    28:37
    Chrudim jim ale často daruje balón nepřesnou kličkou či rozehrávkou, Klokani si s ním chvíli pohrají a poté ho zpět odevzdají.
     
    30:21
    Velký potlesk nyní patří Jiřímu Novotnému! Douglas si povodil obranu v čele s brankářem, střílel na prázdnou branku, kde se z ničeho nic zjevil právě Novotný a zachránil Klokany před čtvrtým inkasovaným gólem!
     
    32:09
    Bohemians to zkouší na rychlé protiútoky, jeden takový nyní zakončil Martin Dlouhý, Žďánský musel na zem a nohou míč vyrazil.
     
    32:42
    Roman Mareš zastavil faulem pronikajícího Slámu a vidí žlutou kartu.
     
    33:11
    Vozár je opět za hrdinu! Z bezprostřední blízkosti měli gól na sálovce Oliva, Douglas a poté i Popelka, všechny tři vychytal dnes neuvěřitelně chytající Mário Vozár!
     
    34:40
    Hráči Bohemians dělají, co mohou a hrají dnes velmi sympaticky. Nyní Slámu zastavil nečistě Douglas a poslal na brazilského hráče několik vyčítavých pohledů.
     
    35:48
    Hostující tým si vybírá oddechový čas. Trenér chce nechat hráče trochu odpočinout a naordinovat taktiku na poslední čtyři minuty. Podaří se ještě pražskému týmu zdramatizovat dnešní utkání?
     
    36:17
    Max vyslal z pravé strany jedovatý pokus, pro Vozára však žádný problém.
     
    37:10
    Velice chytré přelobování gólmana od Michala Mareše, míč nakonec skončil na tyči!
     
    38:20
    Bohemians Futsal právě vstřelili branku!
    Tak závěrečné minuty přece jen budou ještě zajímavé! ZDENĚK SLÁMA unikal po levé straně a přesnou střelou překonává Žďánského - 3:2!
     
    39:01
    Zdeněk Sláma odkopával míč a trefil jednu z divaček na tribuně. Ta je ošetřována lékařem, ale vypadá to, že bude v pořádku.
     
    39:36
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hodně sporný moment nyní byl před čtvrtou chrudimskou brankou. Bohemians byl totiž odpískán útočný faul a z následujícího protiútoku rozhoduje o výhře Chrudimi MICHAL MAREŠ - 4:2!
     
    Konec zápasu.

    Petr Dejnožka

    Branky: 4. Slováček, 21. Mareš R., 25. Douglas, 39. Mareš M. - 18. Eisenreich, 38. Sláma

    Karty:   32. Mareš R. (CHR) - 15. Tichý (BOH)


    FK Chrudim: Žďánský (Meller) - Mareš R., Popelka, Max, Vladyka, Oliva, Douglas, Rešetár, Dobrovolný, Koudelka, Chmelík, Slováček, Mareš M.
    Bohemians 1905 Futsal: Vozár (Vahala) - Dlouhý, Tichý, Zapletal, Sláma, Novotný, Einsenreich, Dombi

    Rozhodčí: Kaštánek, Venc - Schmeiser
    bahis siteleri