Pardubice – Třinec 5:3 (kon.) | Slavia – Liberec 3:2 (po s.n.) | Sparta – Vítkovice 4:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:3 (3:1, 0:0, 2:2)
HC Oceláři Třinec
Úterý 19.02.2013, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:10
    Růžička našel po vhazování na pravé straně napřáhnutého Zíba, jenže následně se hra přerušuje. K úlevě domácích tu bude trest pro Martina Adamského, který dostává dvě minuty za podražení.
     
    56:27
    Teď už to však po nepovedeném vyhození vypadá pro domácí hůře. Radil místo snadného vyhození kličkoval a to se domácím nevyplatilo. Jan Buchtele zahrál vysokou holí, a tak tu máme přesilovku Třince.
     
    46:55
    Kočí následně od modré napálil pouze blokujícího hráče a útočník Růžička šel do brejku. Marek Ďaloga jej zahákoval, a tak tu máme výhodu přesilovky pro Třinec.
     
    44:16
    Tomáš Rolinek dostává dvě minuty za podražení. Třinec si tak opět zahraje přesilovou hru, ve které se dnes prosadil již dvakrát.
     
    42:13
    Následně uvidíme přesilovku HC ČSOB Pojišťovny Pardubice. Za podražení je totiž vyloučen hostující forvard Daniel Rákos.
     
    39:35
    Následně si hosté zahrají přesilovou hru. Lukáš Endál totiž na levé straně kluziště zahákoval unikajícího hráče Ocelářů, a tak je spravedlivě vyloučen.
     
    26:05
    Ihned po vhazování tu máme další trest pro hosty z Třince. Za sekání je vyloučen zadák Tomáš Klouček, a tak je před domácími velká šance ke zvýšení náskoku.
     
    26:02
    Pardubický tým bude mít opět výhodu přesilové hry. Václav Varaďa totiž dostává dvě minuty za hákování.
     
    21:35
    Šest vteřin si Pardubice zahrají dvojnásobnou přesilovku. Jan Peterek totiž vidí za hákování dvě minuty.
     
    19:41
    Daniel Rákos dostává dvě minuty za sekání. Pardubický tým zahájí druhou část přesilovkou.
     
    14:17
    Přesilovka pro domácí tým. Martin Lojek dostává dvě minuty za sekání.
     
    03:08
    Bonk sice v útočném pásmu ztratil puk, jenže Cetkovský k domácí smůle vyhodil puk do zámezí. To znamená dvě minuty pro domácího útočníka. A velmi dlouhý výhoda hostí v přesilovce 5/3.
     
    02:58
    Přesilovka pro Třinec. Jiří Marušák dostává dvě minuty za hákování.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 8. Buchtele (Kousal, Vašíček), 8. Ďaloga (Rolinek), 10. Buchtele (Radil), 43. Nosek (Marušák, Zohorna), 60. Píša (Kousal) - 4. Varaďa (M. Růžička II, Roth), 42. Klouček (Adamský, Polanský), 59. Polanský (Ovčačík, Orsava)


    HC Dynamo Pardubice: Salfický (Růžička I) – Benák, Kočí, Píša, Vašíček, Gawryletz, Ďaloga, Marušák, Hudec – Bartek, Cetkovský, Somík – Radil, Kousal, Buchtele – Endál, Rolinek, Starý – Nosek, Zohorna, Semorád.

    Manažer: Miloš Říha Trenéři: David Pospíšil a Jaroslav Landsman

    HC Oceláři Třinec: Hrubec (10. Hamerlík) – Roth, Kania, Ovčačík, Zíb, Lojek, Klouček – Růžička II, Bonk, Varaďa – Květoň, Rákos, Peterek – Klimenta, Polanský, Adamský – Hrňa, Zagrapan, Orsava.

    Trenéři: Josef Turek a Pavel Janků

    Rozhodčí: Jeřábek, Mikula - Jindra, Skopal

    Diváci: 8422
    bahis siteleri