Pittsburgh – Philadelphia 5:6 (kon.) | Calgary – Los Angeles 1:3 (kon.) | Colorado – St. Louis 1:0 (po pr.)
konec
Pittsburgh Penguins
5:6 (2:2, 0:1, 3:3)
Philadelphia Flyers
Čtvrtek 21.02.2013, 01:30 • Consol Energy Center, Pittsburgh, Pennsylvania • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Philadelphia dnes přežila několik těžkých momentů. Již v osmé minutě prohrávala o dvě branky, pak se ale do svého soupeře zakousla, v poslední části hry přežila několik oslabení a proti svému rivalovi si připsala opravdu sladkou výhru, která ji bude chutnat ještě velmi dlouho. Já vám přeji co nejlepší vstup do dnešního dne. (04:24:15)
     
    Nádherná hokejová podívaná skončila hořkosladkým závěrem pro české barvy. Na vítězné straně dnes stojí Jakub Voráček, jemuž se v ostře sledovaném pennsylvánském derby podařilo poprvé v zámořské kariéře vstřelit hattrick. Na druhé straně stojí Tomáš Vokoun, jenž všechny tři góly od Voráčka inkasoval. To by dost možná nebylo to nejhorší, ovšem českému brankáři utkání vůbec nevyšlo, byl namočen do několika obdržených branek Penguins a moc bych se nedivil, kdyby pro příští zápasy opět přepustil místo Fleurymu.

    Vždy je ale lepší na věci hledět optimisticky a nás tak aspoň může těšit Voráčkova forma. Ten po čtyřech asistencích proti Islanders opět více než slušně bodoval a opět byl jednou z hlavních postav druhé výhry Flyers v řadě.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Bryzgalov zalehl puk někde na brankovišti a zřejmě se již nic dalšího nestane.
     
    59:43
    Puk utekl za branku Penguins.
     
    59:24
    Giroux neměl dostatečně rychlost a Martin zastavil blížící se katastrofu.
     
    59:00
    Vokoun venku z branky, zbývá minuta!
     
    58:29
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    To jsou ale věci! Třicet dva vteřin po vyrovnávací brance Suttera zpoza branky nahodil JAKUB VORÁČEK a nešťastný Tomáš Vokoun si jeho pokus srazil za svá vlastní záda. Voráček tak zkompletoval hattrick, Vokoun zase pokračuje v hrozivém utkání. Asistence: Claude Giroux.
     
    58:15
    Penguins jsou při chuti a budou chtít rozhodnout ještě v řádné hrací době.
     
    57:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    BRANDON SUTTER se prozatím stává hrdinou Pittsburghu. Vzal si totiž puk za brankou, vyjel před ni a bůhvíkudy srovnal stav. Asistence: Paul Martin, Matt Cooke.
     
    57:49
    Kennedy dostal puk na pravé křídlo, zatáhl jej do útočné třetiny a nakonec vystřelil - Bryzgalov ale jeho pokus zastavil na svém hrudním koši.
     
    57:22
    Zakázané uvolnění Penguins.
     
    56:55
    Neal se rozjel a vypálil do hrudi Bryzgalova. Ten vyrazil puk a pak jeden z jeho obránců domácí levé křídlo sekl, avšak tentokrát sudí nenašli odvahu odpískat nedovolený zákrok.
     
    56:40
    Philadelphia těžké okamžiky zvládla.
     
    56:17
    Hosté v plném počtu, Malkin využil toho, že Bryzgalov zůstal ležet na ledě, jenomže jeho střela olízla břevno!
     
    56:00
    Pittsburghu se nedaří natlačit se do střely.
     
    55:34
    Flyers vyhodili.
     
    55:23
    Neal zapracoval za brankou, odražený kotouč ale nedoklepl za dezorientovaného Bryzgalova.
     
    55:17
    Ještě minuta z Talbotova trestu.

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 6. Niskanen (Letang), 8. Malkin (Martin, Neal), 46. Kennedy (Martin, Orpik), 53. Neal (Malkin, Crosby), 58. Sutter (Martin, Cooke) - 12. Grossmann (Knuble, Couturier), 13. Simmonds (Briere), 40. Voráček (Simmonds, Schenn), 41. Voráček (Giroux, Coburn), 48. Simmonds (Talbot, Gervais), 59. Voráček (Giroux)


    Pittsburgh Penguins: Vokoun (Fleury) - Martin, Orpik, Letang, Niskanen, Engelland, Bortuzzo - Dupuis, Crosby, Kunitz - Neal, Malkin, Cooke - Kennedy, Sutter, Bennett - Adams, Vitale, Glass
    Philadelphia Flyers: Bryzgalov (Leighton) - L. Schenn, Timonen, Gustafsson, Grossman, Gervais, Coburn - Voráček, Giroux, Read - Simmonds, B. Schenn, Briere - Knuble, Couturier, Talbot - Rinaldo, Fedotěnko, Zolnierczyk

    Rozhodčí: Leggo, Watson - Lazarowich, Murphy
    bahis siteleri