Tisková konference SK Sigma Olomouc (kon.)
konec
Tisková konference SK Sigma Olomouc

Čtvrtek 21.02.2013, 13:30Tiskové konference
     
    Tisková konference skončila. (14:01:44)
     
    Roman Pivarník (trenér): Vyzkoušel jsem ve finálové Tipsport ligy model, který jsem použil i v Jihlavě, se kterou jsme ji minule vyhráli. Silnou sestavu jsem postavil do semifinále, slabší do finále. Slavia je kvalitní mužstvo, navíc v zimě posílila. My se budeme snažit zápas na domácí půdě vyhrát, ale je to první utkání po pauze, takže to určitě nebude jednoduché.
     
    Zdeněk Psotka (generální manažer): Většina hostování hráčů bývá s opcí.
     
    Zdeněk Psotka (generální manažer): Když víme, že máme alternativy na určité pozice, musí přijít konkrétní nabídka, abychom daného hráče pustili. Ta nabídka musí být pro náš klub ekonomicky výhodná.
     
    Roman Pivarník (trenér): Hubníkova příprava nebyla ideální, byl dlouho zranění, musel se do toho dostávat. Míša v zimě dostal nabídku, kterou přijal. Pro klub byla nabídka akceptovatelná. Jeho i Rossiho dokážeme na jejich pozicích nahradit.
     
    Zdeněk Psotka (generální manažer): Společnost není připravená na to, aby se zveřejňovaly platy hráčů. O zveřejňovaní platů v Teplicích ale nic nevím, takže bych to nekomentoval.
     
    Otázka na gen. manažer Zdeňka Psotku: V Teplicích se zveřejňovaly platy, co si o tom myslí.
     
    Roman Pivarník (trenér): Junioři přesunutí do áčka jsou nadaní hráči, mají budoucnost před sebou. Liga je však o něčem jiném. Z pohledu trenéra je to ale těžké, je třeba i plnit i cíle, avšak je také třeba, aby hráči pravidelně naskakovali. V přípravě hráli velmi slušně a budeme se snažit, aby v zápasech předvedli svůj potenciál.
     
    Roman Pivarník (trenér): Velmi dobře vím, na co mužstvo má. Budeme se snažit, abychom splnili naše cíle. Ztrácíme ale nějaké body, už to není od nuly. Jsme zatím čtvrtí, i když možná i čtvrté místo bude k pohárům stačit.
     
    Zdeněk Psotka (generální manažer): Měli jsme ještě v plánu ještě posílit tým, ale naše ekonomická situace nebyla tak silná, abychom někoho sehnali. Přesto budeme chtít doplnit mužstvo ještě jedním zkušeným hráčem.
     
    Zdeněk Psotka (generální manažer): Prioritně budeme preferovat naše mladé hráče, kteří se dokázali už v minulosti v áčku prosadit.
     
    Zdeněk Psotka (generální manažer): Současně s mládeží je naším cílem i udržet ekonomickou stabilitu klubu.
     
    Zdeněk Psotka (generální manažer): Cíle nemůžou být k současnému postavení týmu v tabulce a kvality kádru jiné, než boj o Evropskou ligu.
     
    Roman Pivarník (trenér): Objevily se nějaké zranění, takže se závěrem přípravy nejsme úplně spokojení. To je ale fotbal, musíme se s tím smířit.
     
    Roman Pivarník (trenér): Můžu shrnout přípravu, kterou jsme absolvovali. Využili jsme možnost hrát Tipsport ligu, jež se hrála v Karviné. Skupinu jsme vyhráli, a postoupili tak do semifinále v Berouně, kde jsme prohráli ve finále se Slavií. Odehráli jsme devět zápasů s prvoligovými kluby, také tři zahraniční v Turecku.
     
    Josef Lébr (předseda představenstva): Nyní se počká na valnou hromadu, která jmenuje novou dozorčí radu.
     
    Josef Lébr (předseda představenstva): Ve středu se sešlo představenstvo, které vytvořilo novou pozici generálního manažera, jež je dle FAČR vyžadována. Dále také pozice ekonomického a právnického manažera. Pánové Grézl, Koubek a Gajda se přesunou do dozorčí rady, protože v dozorčí radě budou poměrem hlasů zastoupeni všichni akcionáři.
     
    Tisková konference začala, všichni její tři hlavní aktéři již dorazili.
     
    Na olomouckém Andrově stadionu odstartuje o půl druhé tisková konference týmu SK Sigma Olomouc, jež se bude zabývat jarní částí první ligy z pohledu hanáckého mužstva. Ze zástupců Sigmy se konference zúčastní předseda představenstva Josef Lébr, trenér Roman Pivarník a generální manažer Zdeněk Psotka.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 13:30.

    Tomáš Schmiedt

    bahis siteleri