Chomutov – Motor ČB 6:2 (kon.) | HC Kladno – Písek 4:2 (kon.) | Liberec – Třinec 3:2 (kon.)
Hr. Králové – Vsetín 5:2 (kon.) | HC Plzeň – Kometa Brno 5:1 (kon.) | Letňany – Havlíčkův Brod 4:1 (kon.)
HC Litvínov – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Slavia – Olomouc 6:2 (kon.) | Sparta – Přerov 6:5 (kon.)
Pardubice – Zlín 3:2 (kon.) | K. Vary – Havířov 3:2 (kon.) | Jihlava – Vítkovice 3:6 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
4:1 (3:1, 0:0, 1:0)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Pátek 22.02.2013, 17:15 • Ice aréna Letňany. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Je dobojováno. Domácí potvrdili roli favorita a radují se ze čtvrté výhry v řadě. Naproti tomu na kontě týmu z Havlíčkova brodu je za celou sezonu připsána pouze jedna výhra a 37 porážek. Ode mě je to vše a těším se na zítřejší utkání proti Mladé Boleslavi. (19:21:04)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:18
    Tentokrát sudí dostal kotoučem přímo do obličeje. Dnes nemá tento muž v pruhovaném šťastný den. Dostal již dvě bolestivé rány.
     
    58:00
    Tentokrát Hes pálil ze stejného místa mimo. Zbývají dvě minuty.
     
    57:12
    Hes pálil od modré čáry. Kotouč byl tečován do tyče.
     
    55:12
    Kapitán Hes udělal chybu, když vyjel hokejkou proti kotouči a ne tělem proti hráči. Hosté ujížděli tři na jednoho, ale Dupljaku vzal koncovku na sebe a vystřelil na Kosinu, který si po delší době připisuje zákrok. Z této příležitosti mohli hosté vytěžit víc.
     
    54:18
    Štosek zkusil individuálně zakončit své vybruslení od mantinelu, ale kotouč se pouze ztlumil o Vaněčkovi betony.
     
    51:52
    Letňany právě vstřelily branku!
    V útočném pásmu se naskytla možnost přečíslení a FILIP JEČNÝ skvěle převezl obránce, když předvedl divadlo, ve kterém si každý (a snad i on sám) myslel, že bude přihrávat. Tvrdou rychlou střelou propálil Vaněčka pod vyrážečkou. Asistence: Hylena.
     
    49:34
    Opět nesprávný odhad rozhodčího a odrazu kotouče a zásah do hry. Tentokrát v tom je namočen hlavní sudí v prostoru u střídaček.
     
    47:37
    Brejchovi obránce vysekl hokejku z ruky a útočník odjel s bolestivou grimasou na střídačku. Sudí tento zákrok nezaznamenali.
     
    46:15
    Vaněček si připisuje další zákrok proti Šťovíčkovi. Hroboň se do něj trochu navezl a to beci Rebelů nemohli nechat bez odplaty.
     
    45:52
    Neuman zkusil rychlou přihrávkou vystrčit útočníka za obranu hostů, ale trefil jen brusle čárového rozhodčího, který včas neuhnul kotouči.
     
    44:29
    Dva na jednoho se řítili Letci. Opět v tom byl Štosek, který dostal finální přihrávku přímo na hůl, ale brankář Vaněček kotouč vykopl betonem. Skvělý zákrok.
     
    44:04
    Štosek se dostal sám před Vaněčka a překonal ho, ale sudí branku neuznali, protože branka byla posunuta.
     
    53:02
    Daniel Salát se s kotoučem dostal sám před Kosinu. Kotouč poslal do tyče a ven z branky. Poté dostal v rohu tvrdý úder tělem a zůstal ležet na ledové ploše. Po rychlém ošetření odjel na střídačku a sedí normálně mezi hráči. Nejedná se tedy o nic vážného.
     
    42:00
    Neuman udělal nádhernou kličku v prostoru pod kruhem pro vhazování. Oba beci na ní zareagovali instinktivně a srazili se. Pro Neumana se otevřel prostor, ale bohužel svojí přihrávku neodhadl přesně a kotouč se otřel o brankovou konstrukci a změnil směr mimo hokejku čekajícího útočníka.
     
    41:13
    Hraje se v plném počtu. Hosté nevystřelili na Kosinu.
     
    40:40
    Hosté se snaží o tlak, ale kotouč přeskočil jednomu z beků čepel hole a je ve středním pásmu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.

    Vojtěch Fiala

    Branky a nahrávky: 7. Ječný (Zeliska), 14. Brejcha (Honetschläger, Šťovíček), 15. Šťovíček (Brejcha, Hes), 52. Ječný (Hylena) - 14. Mäki (Hlídek, Ludvík)


    HC Letci Letňany: Kosina, (Švihálek), Hrdinka, Hůla, Brejcha, Honetschläger, Hes, Štosek, Ječný, Rulf, Hroboň, Nestrašil, Vacek, Zeliska, Kučera, Hylena, Šťovíček, Kulda, Neuman. Trenér: Žůrek.
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček, (Brož), Ludvík, Klofáč, Hlídek, Bancíř, Kolouch, Vala, Salát, Ficek, Krajcigr, Polák, Nováček, Semrád, Krajhanzl, Málek, Vala, Dupljaku, Mäki, Trenér: Dvořák.
    bahis siteleri